mago.bgERP (Enterprise Resource Planning) системата Mago.Net e изключителна разработка на италианската софтуерна компания Microarea S.p.a. и е специално ориентирана към управление на дейността на предприятия от сферата на малкия и среден бизнес.

 

С грижата си към клиента Microinvest предлага на пазара продукт от този клас на атрактивни и за първи път толкова достъпни цени. Приложението е изцяло адаптирано към нуждите на българския потребител и предлага модулни ERP решения, които подпомагат компанията успешно да планира стратегическите си ресурси по лесен и надежден начин.

 

Mago.Net е най-подходяща за фирми, които искат цялостни, функционално завършени IT решения, лесни за употреба и управление.

 

Mago.Net е модулно, многоезично, с възможности за персонализация и лесно за употреба от крайния потребител ERP решение, създадено да отговори на всички фирмено-управленски нужди. Всеки ден повече от 18 000 клиента по света използват Mago.Net, за да направят бизнеса си по-ефективен и печеливш.

 

Mago.Net се предлага от Microinvest в три версии, за да може да предложи управленско решение, подходящо за фирми от всеки тип и мащаб.

 

Mago.Net трансформира всяка инвестиция в истински конкурентни предимства:

  • По-ниски разходи;
  • Подобрена производителност;
  • Оптимизирано управление и производствени цикли;
  • Постоянно наблюдение на дейностите и процесите във Вашата фирма.

 

Повече информация за Mago.Net може да видите на официалния сайт на системата www.mago.bg

 

mago.bg

 

 

 

 

 

Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
Microinvest Chat 1.0 beta
X