Електронно интерактивно меню за ресторанти и кафенета

 

Електронно интерактивно меню за ресторанти и кафенета

 

 

 

Електронно меню – бъдещето на ресторантьорския бранш!

eMenu от Microinvest е интерактивно електронно меню за ресторанти, кафенета и заведения за бързо хранене. Приложението работи на PC, POS терминал, iPhone, iPAD, всеки смартфон или таблет за IOS, Windows Phone, Linux или Android.

  

Инсталирайте безплатната пробна версия

Изтеглете безплатно

Изтегляне на безплатни електронни, интерактивни менюта за ресторанти и кафенета

Цена на интерактивно меню е само 249 евро

Тестова версия на електронния менюто за ресторанти в онлайн режим

 

Интерактивно меню за ресторанти и кафенета Предимствата на интерактивното електронно меню Електронно дигитално меню за рестпранти, коментари на гостите

Защо да изберете eMenu за Вашият ресторант?

Предимствата на електронното меню

Ревюта и мненията на клиентите

Интерактивното електронно меню може да предложи много повече, отколкото стандартното хартиено. eMenu ще съживи обичайното Ви ресторантско меню, със ярки изображения и интерактивно взаимодействие. Клиентите ще могат да видят специалните промоции и специалитети на Вашия ресторант.

 • Електронно меню от всяка точка;
 • Престиж на ресторант;
 • Изграждане на имидж на марката;
 • Първокласно обслужване на клиенти;
 • Актуализация на меню по всяко време;
 • Няма разходи за печат на меню.

 "Гостите на ресторанта често бележат високо качеството и бързината на обслужване, което се постига с помощта на програма Microinvest "


Дрон Екатрина,

директор на заведението "BERLIN"

 

 

 

 

 


 

Електронно меню - защо е необходимо за

Вашият ресторант или кафе?


 

Интерактивното електронно меню за ресторанти Microinvest eMenu Pro е ново поколение услуга за гостите! Нашият новаторски софтуер предлага най-модерна, бърза и интерактивна работа с потребителите при обслужване в барове, кафенета и ресторанти.

Пренесете Вашия бизнес в бъдеще, точно сега. С помощта на интерактивното електронно меню на Microinvest, eMenu и вградените функции на електронния каталог и интерактивните меню-бордове, всеки може да създаде зашеметяващи анимации, атрактивни презентации и да визуализира менюто си в рамките на няколко секунди!

 

 

Електронно меню в караоке бар Интерактивно меню за табет за сервитьори Електронно интерактивно меню, сервитьор в бар Електронно менюто POS тъч скрийн (сензорен екран)

 

 

Електронното меню се появява в резултат на необходимостта да се ускори работата на сервитьорите, да се намалят разходите за актуализиране на хартиеното меню и човешките грешки, както и да бъде в състояние да привлича посетители с нови продукти и специални промоции. Microinvest eMenu Pro е приложение, с интуитивен интерфейс, който работи през всеки уеб браузър.

Можете да видите примери за използването на интерактивно електронно меню в най-модерните ресторанти и кафенета на големите градове в Русия, Украйна, Румъния, България и други държави, и да се запознаете с отзиви на клиенти.

 


 

 

 

 

Предимства на Microinvest eMenu Pro


 • Универсално

Електронното интерактивно меню Microinvest eMenu Pro е система за създаване и визуализиране на графики и текстово съдържание. Тази проста концепция позволява на eMenu практически неограничени възможностиИнтерактивно табло (Digital Board), реклама и маркетинг, информационни бутони, представяне на менюто на ресторанта на вашия компютър или чрез сайтове в интернет. Възможностите са ограничени само от вашето въображение!

 
Е-меню в действие
 • Елегантно

   

Модерни и стилни цветови теми, изображения с висока резолюция и гъвкав дизайн - това са част от възможностите, които ще донесат елегантност и имидж на Вашата организация и продуктите, които предлагате както само eMenu може.

eMenu за ресторант
 • Привлекателно

   

eMenu е проектирано и декорирано така, че да отговаря на нуждите на ресторантьорския бизнес, и да изпълнява предназначението си. Microinvest eMenu Pro е като костюм по мярка: вписва се перфектно, изглежда добре и привлича вниманието към Вас. Вниманието, измерено в печалба.

eMenu в употреба
 • Интуитивно

   

От  инсталацията до ежедневната работа, от организирането на работния ден, дo разработване на своя собствена реклама. Microinvest eMenu Pro ви позволява да направите работата проста, проектите интуитивни, разбираеми за създаване и управяване, независимо от нивото на компютърната Ви грамотност.

eMenu за таблет
 • Лесно

   

Лесно за инсталиране. Просто за персонализиране (като детска игра). Достъпно за използване.

Microinvest eMenu Pro - просто създадено за вас.

 

eMenu

 

 

 

Инсталирайте безплатна демо версия

Изтеглете безплатно 

Цената на интерактивното меню e само  249 евро

 


 

Отзиви от клиенти за Microinvest eMenu Pro

 

Разгледайте  примерни ресторанти и кафенета, в различни градове на Русия и други страни от ОНД и Европа, които използват eMenu. Вижте мнения и отзиви на собствениците.


Нашите клиенти казват, че електронното меню им позволява да привличат и задържат постоянни посетители. Ресторантът и кафенето са привлекателни за гостите, които се интересуват от новостите и за тези, които обичат комфорта и бързината на обслужване. Благодарение на гъвкавата система за лоялност, клиентите стават постоянни и препоръчват мястото на приятелите си. В допълнение, ресторантът изглежда по-внушително и модерно, което Ви позволява да привличате и бизнес клиенти.

Електроното интерактивно меню ще позволи на собственика на ресторанта завинаги да каже сбогом на проблемите със забавянето на сервитьорите и грешките на готвачите. Клиентите няма да бъдат в нервно очакване на сервитьора, а ще поръчат директно от таблета, веднага щом си изберат нещо. Сервитьорът ще трябва само да донесе готовите блюда, след получаване на сигнал за готовност.

 

 

Електронно меню в караоке бар, Омск eMenu в ресторант, Москва

 в сауна в център за отдих, Екатеринбург

eMenu в кафене, Румъния

Електронно интерактивно меню в караоке бар, Омск Електронно интерактивно меню в ресторант, Москва Електронно интерактивно меню в център за отдих «Руски бани», Екатеринбург Електронно интерактивно меню в ресторанта и кафенето
       

Електронно меню в детската стая, един ъгъл в кафене

Електронно меню в ресторанта, Egorevsk

Електронно меню в кафене, Перм

Електронно меню в ресторанта, Оренбург


Електронно интерактивно меню в детския кът, детска стая в кафенето Електронно интерактивно меню Електронно интерактивно меню в кафене, Перм Електронно интерактивно меню в ресторант, Оренбург

 

 

По мнението на собствениците на ресторанти, които са въвели eMenu, печалбата Им нараства средно с 20-30%.

 

Това се дължи на няколко фактора:

 • Системата за лоялност и повишаване на престижа и комфортта, която позволява работа с редовни клиенти и привличането на нови такива. 

 • Намалени загуби причинени от злоупотреба, небрежност и бавна работа на персонала; повишаване на ефективността и бързината на вземане на поръчките. 

 • Нашият опит показва, че средната сметка се е увеличила с между 10 и 20%, благодарение на електронното меню поради възможността клиентите да избират и да направят своята поръчката, без да чакат сервитьора (средното време за вземане на поръчката намалява с над 15 минути).

В комбинация с бутоните за повикване и поръчки, електронният асистент на готвача и мощната система за лоялност, удовлетвореността на клиента, след въвеждането на интерактивното меню, се е увеличила значително. Инвестицията се изплаща в рамките на няколко седмици, и продължава да работи по привличането и задържането на постоянни доволни посетители, което позволява на Вашия бизнес да се развива.

 

 


 

Цена на електронното меню за ресторанти и кафенета

 

Цената на електронното интерактивно меню Microinvest eMenu Pro е 249 Евро

 

и се закупува еднократно за целия ресторант или кафене.  С оглед на факта, че  цените на Microinvest са изключително достъпни, продуктът се изплаща в рамките на няколко седмици, споделят доволни клиенти на марката.

 

Можете да инсталирате демо версия на електронното меню и да тествате всички възможности, за да проверите дали решението е подходящо за Вашия бизнес.

 

Ако решите да закупите електронното меню eMenu Pro от Microinvest, Вие ще получите комплект от 4 пълноценни модула, всеки от които ще ви помогне да направите Вашия ресторант по-ефективен и по-печеливш. 

 

Вградените модули са:

 

Електронно интерактивно меню за ресторанти Електронна статистика за Ресторанти Онлайн eMenu за сайта на ресторантa Digital Board
Електронно интерактивно меню за ресторанти и кафенета Електронна статистика за ресторанти Онлайн eMenu за сайта на Вашия ресторант Интерактивно меню
       

Електронното меню.

 

Служи като редовно меню (преглед на менюто, снимки, описания) с интерактивна възможност за незабавна поръчка на  ястието, което ви харесва.

Отчети и статистика.

Дистанционно наблюдение и графичен анализ на корпоративни данни в реално време. Включително и чрез мобилно устройство (смартфон или таблет) на ръководителя (шефа, управителя).

Динамична директория.

Автоматично поставяне на менюто на ресторанта (или други стоки на компанията) на интернет страницата на фирмата, с възможност да видите продуктите, техните описания и цени в Интернет.

Интерактивно меню

Модул за предаване (излъчване, транслиране) на екрани, бордове) монитори на различни реклами, презентации и акции от компанията за максимално привличане на вниманието на посетителите.

Цена: включена в цената на продукта

Цена: включена в цената на продуктаu

Цена: включена в цената на продукта

Цена: включена в цената на продукта

Още ...  Още ...  Още ...  Още ...

 

 

 

За безплатен съвет винаги можете да се свържете с най-близкия представител. За контакти, вижте по-долу и се свържете с нас.

 

 

Свали безплатно електронното меню в демо режим

 

Можете да изтеглите и използвате безплатно Microinvest софтуер в демо режим . За изтегляне на нашия софтуер за автоматизиране, просто минавате през една проста процедура за регистрация.

Хайде! Изтеглете електронното интерактивно меню и го използвайте БЕЗПЛАТНО, с лимит на броя на поръчките.

 Изтеглете безплатно

Собствениците на ресторанти и кафенета - инсталирайте тази демо версия и

тествайте всички функции, без ограничения, по всяко удобно за Вас време.

  

  

 

 

Электронное меню настройка самостоятельнаяНастройки и инсталация

Можете ръчно да се инсталира и конфигурира по електронно интерактивно меню за вашия ресторант или кафе. Използвайте връзките:

 

 

Электронное меню поддержкаПоддръжка

Можете да попитате за безплатна консултация и с придобиването на опитни професионалисти. Използвайте връзките:

 

 

 

Ние имаме най-добрата безплатна поддръжка и се гордеем с това! Свържете се с нас!

Средното време за монтаж и настройка на интерактивно електронно меню в ресторанта или кафенето е между 1 до 5 дни

 Ако тази страница е била полезна, можете да ни благодарите чрез споделяне на информация в социалните мрежи, използвайки бутоните по-долу

 

 

Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
Microinvest Chat 1.0 beta
X