Използвайте продукти от серия Pro или Sub!

 

Защо преминаването към Pro продукти е вече необходимост?

 

Технологичното развитие през последните 5 години в компютърните конфигурации и операционните системи налага и непрекъснатото обновяване на специализираните софтуерни продукти. Още през 2014г от Microsoft официално съобщиха, че прекратяват поддръжката на операционна система Windows XP. Със спирането на продажбата и поддръжката на Windows XP стана невъзможно Microinvest да гарантира високото ниво на сигурност на продуктите от класическата серия - Microinvest Склад, Microinvest Делта, Microinvest ТРЗ и ЛС, Microinvest  Invoice. На 25 май 2018г. влезе в сила регламент на ЕС за защита на личните данни, който също наложи ограничения в управлението на личните данни (GDPR).

 

Важно!

Когато в края на септември 2018 г. държавата, в лицето на НАП, обяви новите изисквания за софтуерните продукти, които управляват продажбите в търговски обекти, ние, като разработчик, получихме още едно ограничение за разпространението на класическите продукти. Сертификационните процеси, които се изискват от нас, водят неминуемо до ограничение на работата със следните продукти: Microinvest Склад, Microinvest Коктейл, Microinvest Делта, 

Microinvest ТРЗ и ЛС, Microinvest  Invoice.

 

Новите изменения се обобщават в следните основни точки:

  • Производителите и разпространителите на софтуер за управление на продажбите ще трябва да декларират пред НАП, че продуктите им отговарят на изискванията на наредбата.
  • Издаването на сторно бележки ще се контролира от касовия апарат, независимо от причината. До сега се издаваха от кочан.
  • Всеки касов бон ще се отчита на 5 минути към сървър на НАП.
  • Въвежда се печат на QR код на всеки касовия бон, чрез които потребителите ще могат да проследят дали покупката им е отчетена в приходната агенция.
  • Въвеждат се нови изиксвания към лицата, които осъществяват поддръжка на фискалните устройства.

 

Всички продукти от серията Pro са преминали успешна сертификация от НАП!

Склад Pro сертифициран в НАП

 

Ето защо горещо препоръчваме на всички наши потребители да обмислят преминаване от класическите продукти към тези от серия Pro.

 

За да направим максимално плавен този процес, Ви предлагаме безплатна консултация по телефона с наш консултант, с който ще дискутирате функционалностите, които използвате, и как да ги приложите в новия за Вас продукт. 

 

С преминаването към продукти от Pro серията, Вие получавате:

  • 100% сигурност
  • Доказана функционалност
  • Съвместимост с данъчните промени в страната - промените в Наредба H-18 и закона за ДДС.

 

Традиционните решения на Microinvest не могат да предложат приятния и модерен интерфейс, удобните функционалности или вградените помощници, които получавате с Pro продуктите.

 

За да можем да продължим нашето развитие, е необходимо да направим качествен скок напред. Това може да се случи единствено чрез пълно обновяване на продуктовата линия, в случая преминаване към продуктите от серията Pro (Microinvest Делта Pro, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, Microinvest Склад Pro, Microinvest Склад Pro Light), базирани на последните технологии под Windows 10.

 

 

Преминаването към Pro продуктите ви дава новите възможности!

 С Pro продуктите получавате възможности, базирани на 15 години иновации

 Получавате далеч по-модерна, защитена и продуктивна работна среда

 Осигуряваме плавен преход, удобен за Вас. Над 90% от нашите клиенти вече го направиха. 

При преминаването от единия към другия тип продукти ще можете да запазите Вашите текущи данните и да ги прехвърлите в Pro системите.

 Ще бъдем на разположение за безплатни консултации и съвети:

национален телефон: 0700 44 700;

електронен адрес: sos@microinvest.net;

техническият ни форум: www.forum.microinvest.net.

Може да посетите безплатно продуктово обучение в офис на Microinvest или безплатен семинар в страната и да зададе всички въпроси, които имате. 

Facebook LinkedIn
Microinvest Chat 1.0 beta
X