Софтуер за автомивка| автосервиз| автосалон | сервиз за гуми 

Софтуер за автомивка

Лесна и удобна софтуерна програма за автомивка, автосервиз, сервиз за гуми, кафе към автосервиз

Спестявате време, повишавате печалбата и печелите постоянни клиенти с използването на Microinvest софтуерни решения за автомивки и автосервизи. Облачни решения и POS програми за управление на автомивка.

 

Инсталирайте безплатна 60 дневна демо версия на програмата

Изтеглете софтуер за автомивка безплатно

Цени на софтуер за управление на автомивка от 149 EUR

 

Софтуерна програма за автомивка – какво е това и за какво е необходимо?

Софтуерът за управление на автомивка помага на собственика на бизнеса да вземе правилните решения за намаляване на разходите, получавайки контрол върху дейността на персонала и наличностите. С него привлича нови клиенти и задържа лоялните такива, като постига увеличение на рентабилността на фирмата с от 20% до 50%.

Програмата позволява да бъде генериран обобщен отчет на всички процеси в автомивката на едно място, освобождавайки време на управителя на фирмата да анализира и оптимизира своята дейност. Пълно проследяване на артикулите, операциите и паричните потоци. POS системата за управление на автомивка на Microinvest е верен помощник при инвентаризация, следене на поръчки и резервации, организация на система за лоялност и VIP отстъпки, контрол на работата на служителите. Нашите решения могат да бъдат гъвкаво конфигурирани, за да отговорят напълно на нуждите на една малка автомивка или голям автоцентър с разнообразни дейности или верига автомивки, разположени в различни градове. Важно е да отбележим, че при всеки вариант цената на софтуерната система за автомивка си остава изключително достъпна.

 

Софтуер за автомивка – цели и задачи                     

Повишаване на ефективността и рентабилността.

Програма за автомивка. Повишаване на печалбата.

Внедряване на програма за автомивка значително намалява възможностите за злоупотреби от страна на персонала. Всички поръчки и продажби се записват в системата с точно време и стойност. При интеграция на търговския софтуер с изгодна система за видеонаблюдение възможностите за недобросъвестни действие на практика се елиминират.

Собствениците на автомивки споделят, че след внедряване на софтуерна система печалбата нараства с около 30-40% още в първия месец от използването на софтуера. Мощни и гъвкави справки за продажбите и извършените операции предоставят пълна информация за всички действия във всеки един момент, което позволява на ръководството да прави правилни решения.


Привличане на постоянни клиенти.

Софтуер за автомивка. Програма за лоялност.

С помощта на детайлните справки може да изследвате навиците и предпочитанията на своите клиенти и да определяте правилно накъде да насочите своите маркетингови и търговски кампании. Софтуерът за автомивки предлага инструменти за прилагането на мощна система за отстъпки. В нея са включени голям набор от възможности за привличане на клиенти: автоматично начисляване на отстъпки за редовните посетители и техните близки, издаване на купони и ваучери за подарък, VIP карти, абонаментно обслужване, изпращане на съобщения за рождени дни и празници, регулярни или еднократни акции (например: всяко трето измиване е безплатно или подарък течност за чистачки при всяка смяна на гуми).

 

Разширяване и развитие на бизнеса.

Програма за автомивка, ръст на печалбата

Софтуерната програма на Microinvest лесно се адаптира към промените в бизнеса, като осигурява пълна съвместимост на данните и информацията. Това позволява, закупувайки програмата, да организирате с нея управлението на самата автомивка, както и на щанда за концесия за автомобилни части и съпътстващи стоки, прилежащото кафе или закусвалня, давайки на клиента възможност да избира дали да получи един общ фискален бон или отделни такива за всички използвани от него услуги на автомивката.С разрастването на бизнеса и откриването на втора и следващи автомивки, географски отдалечени от първата, с програмата ще обобщавате данните за продажбите в единна база данни, с обмен на информацията в реално време.

Ускоряване на времето за обслужване на клиентите на автомивката и подобряване на имиджа. 

Софтуерната система позволява да бъде свързана с всяко предпочитано търговско оборудване: клиентски дисплей, Touchscreen терминал, ПОС терминал, смарт телефон, таблет, мобилни терминали, камера за видеонаблюдение, касов апарат, фискален и нефискален принтер. Благодарене на софтуера всички разплащания с клиентите и партньорите са бързи и точни, придружени с издаването на необходимите платежни документи.

  

Спечелете постоянни клиенти

Повишете печалбата и ефективността

Развивайте Вашия бизнес

Разширете клиентската си база, предлагайки допълнителни възможности на своите посетители! Системата поддържа различни програми за лоялност, които се прилагат автоматично. Чрез детайлни справки за клиентите с най-висока добавена стойност и тези, които посещават автомивката най-често, може да предложите персонализирани отстъпки и преференциални условия.

Повече...

Управлявайте автомивката професионално, като използвате подходящите инструменти на програмата. Мощна и гъвката система от справки. Контрол и права за достъп до системата, възможност за начисляване на бонуси и глоби на база отчетените резултати. Пълна проследимост на доставки, поръчки, операции, парични потоци на автомивката, автосервиза, склада за резервни части и консумативи.

Повече...

Откривайте нови направления, отдели и филиали, без да се притеснявате за обмена на данни и синхронизацията им или от промени в системата. С разрастването на бизнеса, системата гъвкаво се адаптира към новите изисквания, без дори да забележите промените на ниво потребител и собственик. Помислете за развитие на Вашия бизнес, софтуерът ще се погрижи за всичко останало.

Повече...

 

 Професионален софтуер за автомивка и автосервиз

Управлявайте Вашата автомивка професионално, като използвате мощните инструменти на софтуерната програма:

 • Справка за клиентите с най-висока добавена стойност и най-чести посещения
 • Справки за материалните запаси, оборота, реализираната печалба 
 • Справки за продажбите, по време и стойности 
 • Минимизиране на възможностите за злоупотреби от персонала 
 • Връзка с всички видове фискални устройства и търговско оборудване 
 • Работа със сензорен монитор, смарт телефони, мобилни терминали, таблети 
 • Интеграция с камери за видеонаблюдение 
 • Издаване на всички необходими документи 
 • Задаване на индивидуални права за достъп за всеки потребител 
 • Функция за изпращане на поръчки към персонала
Софтуер за автомивка. Професионално решение.

 Програма за лоялност на клиентите

Разширете клиентската си база, като предложите допълнителни възможности:

 • Карти за отстъпки с различни условия 
 • Семейни карти за намаления, обвързани в една сметка 
 • Задаване на прогресивни отстъпки 
 • Ваучери и сертификати за подарък 
 • Съобщение за рожден ден на клиентите 
 • Всички видове промоции и бонуси 
 • Възможност за предварително резервиране на час за посещение
 • Възможност за извършване на плащането с различни методи: в брой, с кредитна и дебитна карта, безналично плащане, авансово плащане, с ваучер, с купон, комбинирано плащане
Автоматизация за автомивка. Програма за лоялност и остъпки.

 Адаптираща се програма за автомивка

С разрастването на бизнеса Ви, системата гъвкаво се адаптира към новите изисквания, без допълнителни усложнения:

 • Мащабиране 
 • Напълно съвместими данни 
 • Стабилна работа в мрежа на отдалечени обекти в реално време 
 • Работа от разстояние, репликация на данни 
 • Добавяне на нови работни места към съществуваща система, без необходимост от допълнителни промени 
 • Добавяне в системата на нови направления на бизнеса (оборудване на прилежащо към автомивката кафе или магазин, отчет за продажба на аксесоари, съпътстващи консумативи, допълнителни услуги и др.) 
 • Обобщаване на всички записи в една и съща или отделни бази данни (по желание на собственика) 
 • Единна система за лоялност и бонуси във всички точки на продажба
Гъвката система за автомивки и автосервизи

 

Стандартни функционалности и възможности на софтуер за автомивка

 • Работа с множество ценови групи, които могат да бъдат обвързани с определени модели и марки автомобили и/или степен на замърсяване
 • Автоматично измерване на използваните почистващи препарати и други консумативи
 • Приемане и обработка на поръчки през POS терминали, компютри, таблети и смарт телефони
 • Продажби на свързани продукти: асортимент на кафе, снекбар, магазин за авто аксесоари, допълнителни услуги
 • Програми за лоялност: кумулативни отстъпки, индивидуални бонуси, различни акции
 • Управление на фискални устройства и търговско оборудване, периферия – принтери, осветление, видеокамери и др.
 • Мощна и лесна за работа система за отчети и справки. Данни за най-успешните промоции, най-ефективните служители, пълен списък с имена и контакти на клиенти и доставчици, данни за продажбите по отделни артикули и услуги, разпределени по време (ден, седмица, месец, година), по служители и др.
 • Възможност за интеграция и обмен на данни с външни програми и приложения (счетоводен, ТРЗ софтуер, ERP и CRM системи, IP телефони и др.)
 • Автоматично напомняне за неплатени задължения към доставчици, съобщения за достигнато критично ниво на стоковите наличности, възможност за напомняне на служители за наличие на съпътстващи стоки и услуги, които могат да предложат на клиента с цел реализиране на up-selling.
 • Възможност за работа с мобилни устройства с всякакъв тип операционна система (Android ОС, Windows Phone, Windows Mobile и т.н.). Използване на ниско бюджетни смарт телефони и таблети с WiFi и Bluethooth
 • Лесен софтуер за конфигурация и самостоятелно изучаване. Падащи интуитивни менюта, големи бутони и модерен интерфейс позволяват на всички служители, независимо от тяхното ниво на компютърна грамотност и възраст, бързо и лесно да възприемат начина на работа със системата. Интерфейсът на софтуерните продукти в това отношение е несравним! В рамките на не повече от един час обучение, всеки служител ще може уверено да обслужва клиентите със софтуерните продукти!

 

Отзиви на клиентите за софтуера за автомивки на Microinvest

Разгледайте реални примери за внедрения на програма за автомивка на Microinvest, с информация и снимки на автоматизираните обекти.

Според отзиви на клиенти, след внедряването на софтуер за автомивка, приходите се увеличават с повече от 30% чрез привличане на нови клиенти и задържането на старите, подобряване на бързината и качеството на обслужването, а следователно и удовлетвореността на посетители на автомивката. Също така контролът върху работата на персонала и изразходваните консумативи спомагат за намаляване на разходите.

Автоматизация автомивка, Москва Автоматизация на автомивки, Иркутск Програма за автомивка, пример Автоматизация на автомивка, Черкеск

Програма за автомивки, Москва, пример

Програма за автомивка, Иркутск, пример

Програма за автосервиз и автомивки фото

Автоматизация на автомивка отзив цена

Програма за автомивки, Кения Програма за автомивка, Ставропол Програма за автомивки, Белгород Автоматизация автомивка и тунинг център

Програма за автомивка отзив

Програма за автомивка Ставропол

Програма за автомивки Белгород

Програма за автомивка и тунинг център

 

Цена и готови примерни решения от Microinvest

Следните софтуерни продукти са подходящи за внедряване автосервиз, автомивка, сервиз за гуми, автосалон, тунинг център (включително прилежащите кафета, магазини, складове и търговски щандове). Налични са голямо разнообразие от софтуерни продукти и цялостни системи, в зависимост от индивидуалните процеси и нужди на всеки бизнес.

Цената на софтуер за автомивка започва от 149 EUR и варира в зависимост от броя работни места, разнообразието на търговските процеси, наличието или отсъствието на допълнителни точки за продажба, използваното хардуерно оборудване и други фактори. Вие може безплатно да получите консултация за подходящите за Вашия бизнес софтуерни продукти и търговско оборудване, придружено с конкретна оферта.

Программа автоматизации автомойки учет цена Программа для автомойки Android Андроид цена Программа для автомойки видеонаблюдение, видео контроль цена Программа для автомойки смартфон цена
Цена: 149 EUR Цена: 6.99 EUR на месец  Цена: Безплатно  Цена: 149 EUR 
Програма за Back Оffice. Мощна система за управление на всички бизнес процеси. 
Съвременна програма за автомивка, автосервиз и търговия, базирана на ОС Android. 
Модул за интеграция на търговския софтуер със система за видеонаблюдение.
Софтуерна система за обслужване на клиентите с мобилни устройства.

За да получите комплексна оферта за автоматизация на автомивка и автосервиз, моля обърнете се към най-близкия до Вас партньор на Microinvest или се свържете с нас чрез формата за обратна връзка на нашия сайт.

 

Изтеглете безплатно програма за автомивки в ДЕМО режим

Вие можете да изтеглете и използвате напълно безплатно софтуер на Microinvest за период от 60 дни, без намеса от наша страна.  За да използвате безплатно нашия софтуер за управление на бизнеса в автомивки, е необходимо единствено да направите опростена процедура за регистрация. 

Просто изтеглете нашия търговски и счетоводен софтуер и го използвайте БЕЗПЛАТНО до 60 дни неограничено.

Изтеглете DEMO версия на програмата

Изтеглете безплатно софтуер за автомивка

Ако сте управител или собственик на автомивка и автосервиз - изтеглете демо версията на програмите,
променяйте настройките и тествайте всички възможности
на софтуера в удобно за Вас време

  

Самостоятелна настройка на софтуер за салон за красотаСамостоятелна настройка

Вие може сами да инсталирате и настроите софтуера за салон за красота. На Ваше разположение са следните ресурси: 

Поддръжка програма за салон за красотаПоддръжка и консултация

Вие може да се свържете за безплатна консултация и покупка с нашите професионални консултанти  или партньори. На Ваше разположение за следните  линкове:

 

Купете софтуер за салон за красота

Купете софтуер за управление на автомивка и автосервиз, като се свържете с най-близкия до Вас представител или регионален офис на Microinvest!

 

 

Ние имаме най-добрата безплатна поддръжка и се гордеем с това! Потърсете ни за всякакви въпроси!

Времето за първоначално внедряване и настройка на търговски софтуер в салона за красота е от 1 до 5 дни.

 

Ако тази страница Ви е харесала, споделете я с приятели, като използвате бутоните по-долу:

Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
Microinvest Chat 1.0 beta
X