1. Най-популярните български решения

На Microinvest са се доверили над 40 000 клиенти в различни сфери на дейност, които успешно автоматизират и управляват своя бизнес. Софтуерни решения с марка Microinvest са използвани в повечето фирми в България за издаване на различни документи, попълване на формуляри, управление на търговската дейност, следене на складови наличности и счетоводна отчетност.

 2. Най-ниска стойност за ползване на продуктите 

Microinvest предлага своите продукти на изключително конкурентни цени. Едновременно с това, актуализациите включват всички настъпили изменения в продуктите до настоящия момент. Чрез гъвкава система за актуализация на продуктите, всеки потребител може сам да планира разходите си и да избере начин за актуализация. Всичко това гарантира ниски разходи за поддръжка на продуктите и възможност за непрекъснато осъвременяване.

3. Постоянно развитие на продуктите

Microinvest непрекъснато усъвършенства и развива своите продукти. Иновативна архитектура, базирана на най-модерните Microsoft технологии и перфектна развойна среда, са заложени при разработката на водещите софтуерни решения на компанията. Когато потребителите сравняват скоростта на работа и удобствата на Microinvest спрямо конкурентните системи, веднага се вижда огромното технологично и идейно превъзходство на новите ни разработки. С несравнима надеждност, бързина и удобство, новите звезди на продуктите от Pro серията карат голямо количество клиенти да изоставят остарелите системи и да преминават към Microinvest.

4. Разнообразие на решения 

Нито една друга българска софтуерна фирма не реализира и не предлага такова разнообразие на софтуерни продукти – от софтуерни баркод принтери, през складови стопанства, банкови документи, хотелски и счетоводни системи до решения за разносна търговия и обработка на поръчки направени директно от мобилното устройство на клиентите в заведението. С работна среда Windows, Web, Windows Mobile, Linux и други. С това се гарантира всеобхватно покритие на дейността със съвместими продукти.

5. Надеждна поддръжка 

Microinvest осигурява отлична поддръжка за своите клиенти. Чрез 24 сервизни специалисти на територията на София и 130 регионални представители в 65 града, фирмата обслужва бързо и качествено потребителите на софтуера. Чрез система за разпределяне на натоварването се постигат най-ниските тарифи за обслужване, като едновременно с това Microinvest предлага и възможност за абонаментна и експресна поддръжка.

6. Авангардни технологии 

 В последните разработки на фирмата се използват изключително авангардни технологии - отдалечен достъп и репликация на данните, web интерфейс и системи от работни станции, свързани към дистанционни сървъри, автоматично попълване и корекция на данните в зависимост от изискванията на закона. Всичко това позволява много гъвкаво организиране на дейността на клиентите и пълно използване на възможностите на компютърните системи.

7. Европейска ориентация на продуктите

Във всички продукти на Microinvest е залегнала идеята за обслужване на международните счетоводни стандарти и документи. Програмите са  преведени на 13 езика и са напълно синхронизирани със законодателството на ЕС, покривайки изискванията за работа на съответните езици и специфичните документи.

8. Екип от професионалисти 

 Фирма Microinvest е изградена от солиден екип от професионалисти с отличен опит в складово-счетоводната отчетност. Това позволява изграждането на солидни решения, които покриват всички изисквания на съответната област. Допълнително широк кръг от консултанти предлагат експертни решения за много от специфичните казуси.

9. Партньорство с водещите производители

Microinvest поддържа съвместимост на решенията си с основните производители на български периферни системи. Продуктите могат да работят с всички видове касови апарати и везни, които се предлагат в България, като едновременно с това работят и с всички масови модели на баркод четци, магнитни четци, скенери за пръстови отпечатъци и други устройства. Повечето от съответните производители познават и могат да осигурят поддръжка на системите на Microinvest при необходимост.

10. Сигурен партньор 

Microinvest е надежден партньор за съвременни компютърни решения. Имайки над 15 годишен опит в IT сферата, ние знаем колко важно е взаимното доверие. Затова ежедневната ни работа се основава на 3 основни компонента – усърдие, ентусиазъм и иновация, за да може да предложим на всички наши клиенти подходящи решения, отлично обслужване и коректни партньорски взаимоотношения.


Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
Microinvest Chat 1.0 beta
X