Безплатен трансфер на данни през SenderaБезплатен автоматичен обмен на данни между Microinvest Invoice Pro и Microinvest Делта Pro?

Възможен през Sendera!

 

Всеки ден счетоводителите са претоварени от обработването на голям обем информация и документация. С развитието си, иновациите позволяват тези процеси да стават все по-лесни, бързи и сигурни. Автоматизацията на работния процес облекчава извършването на задачите, отнемащи много време, оптимизира операциите и въвежда ново ниво на ефективност. Така днес счетоводителите вече могат да автоматизират редица рутинни дейности, спестявайки време и усилия, които могат да използват за други, по-значителни задачи.

 

Именно за да бъде обработван бързо и лесно огромен обем ежедневна документация, Microinvest създаде приложението Sendera. С всички функции, предимства и очаквани функционалности на Sendera, можете да се запознаете на официалния уебсайт, а днес ще Ви покажем колко може да бъде лесен онлайн трансферът на документи от  Microinvest Invoice Pro директно в Microinvest Делта Pro през Sendera.

 

 

 

 

 

 

Автоматичен обмен на данни за секунди!

 

Използването на облекчаващата работата Ви функция е много лесно! Ще Ви отнеме едва няколко секунди да направите еднократно настройките, след което импортът на данни от Microinvest Invoice Pro в Microinvest Делта Pro ще бъде вече автоматичен, без да са необходими допълнителни действия. Как? Нека Ви покажем!

 

 

6 бързи стъпки за стартиране на онлайн трансфер на документи 

  1. Регистрация и активиране на профил в Sendera;
  2. Създаване на еднократна настройка на Microinvest Делта Pro за връзка със Sendera;
  3. Създаване на еднократна настройка на Microinvest Invoice Pro за връзка със Sendera;
  4. Добавяне на счетоводни сметки в Microinvest Invoice Pro;
  5. Използване на Онлайн услуги в Microinvest Invoice Pro;
  6. Използване на Онлайн услуги в Microinvest Делта Pro.
 
Регистрация Сендера
 

Вече имате регистрация в Sendera?

Регистрацията в Sendera Ви позволява да използвате всички налични функции на приложението. Но това не е всичко! Sendera, както и всички приложения на Microinvest, е в процес на непрекъснато развитие, добавяне на нови и усъвършенстване на съществуващи функции. Улеснете ежедневната си работа сега с автоматичния обмен на данни между Microinvest Делта Pro и Microinvest Invoice Proа ние ще се погрижим в следващите версии на Sendera процесът да се осъществява между всички продукти на Microinvest.

 

Ако все още имате някакви въпроси, отговорите можете да намерите в ръководството, което екипът на Microinvest изготви специално за Вас!

 

 

Ръководство за автоматичен обмен на данни между Microinvest Invoice Pro и Microinvest Делта Pro през Sendera

 

 

Facebook LinkedIn
Microinvest Chat 1.0 beta
X