Microinvest АРХИВИ


Microinvest създаде специална комбинация от Microinvest Архи Pro и USB Flash памет с обем от 8 GB, които работят в тандем!

 


  

 

Целта на този хибриден продукт е автоматично архивиране на данните при поставяне на точно това USB Flash устройство. За клиентите остава предимството да си осигурят 100 % защита на данните с просто поставяне на USB Flash устройството. Архивирането се активира незабележимо, всички файлове се копират върху преносимото устройство и така Microinvest ви гарантира резервно копие на данните. Особеното е, че няма необходимост от допълнителни действия от страна на оператора. Само поставяте USB Flash устройството, изчаквате 3-4 минути и го изваждате. Архивът е направен, данните са защитени от вируси или хардуерни проблеми. Самата USB Flash памет има достатъчно обем и може да се използва и за съхраняване на други данни и файлове. 

Microinvest АРХИВИ позволява автоматично създаване на архиви на всички работни бази от данни, използвани от PRO серията продукти на Microinvest, които са предварително зададени за архивиране в Microinvest Архи Pro.

 

 

>> Цена на Microinvest АРХИВИ: 14.90 EUR без ДДС

  

 

 

Поръчайте онлайн!

         

 

   

Свържете се с наш консултант!

Поръчайте

онлайн!

         

 

   

Свържете се с консултант 

на Microinvest или с най-близкия 

регионален представител

 

  

Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
Microinvest Chat 1.0 beta
X