Microinvest АРХИВИ

 

Microinvest създаде специална комбинация от Microinvest Архи Pro и USB Flash памет с обем от 8 GB, които работят в тандем!

 


  

Целта на този хибриден продукт е автоматично архивиране на данните при поставяне на точно това USB Flash устройство. За клиентите остава предимството да си осигурят 100 % защита на данните с просто поставяне на USB Flash устройството. Архивирането се активира незабележимо, всички файлове се копират върху преносимото устройство и така Microinvest ви гарантира резервно копие на данните. Особеното е, че няма необходимост от допълнителни действия от страна на оператора. Само поставяте USB Flash устройството, изчаквате 3-4 минути и го изваждате. Архивът е направен, данните са защитени от вируси или хардуерни проблеми. Самата USB Flash памет има достатъчно обем и може да се използва и за съхраняване на други данни и файлове. 

 

 Не чакайте да стане твърде късно! Осигурете си максимална защите за Вашите данни сега!

Microinvest АРХИВИ: 14.90 EUR

  


Купете сега

 

  

 

Софтуерен пакет Microinvest Наредба Н-18

Препоръчан пакет

 

Microinvest АРХИВИ + Microinvest Архиватор Pro = Магически добра комбинация

 

Microinvest Архиви + Microinvest Архиватор Pro

 

Пакетна цена 63.90 EUR

 

Microinvest АРХИВИ позволява автоматично създаване на архиви на всички работни бази от данни, използвани от PRO серията продукти на Microinvest, които са предварително зададени за архивиране в Microinvest Архиватор Pro.
 Свържете се с консултант на 0700 44 700

Имате нужда от съдействие?

Свържете с наш консултант*Всички посочени цени са без ДДС.

Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
Microinvest Chat 1.0 beta
X