Интеграция с OpenCart

Open Cart Microinvest

 

Всички потребители на Microinvest Склад Pro могат да се възползват от възможностите, които предлага интеграцията на системата с платформата с отворен код за онлайн търговия – OpenCart. По този начин получават единна система, която обединява функционалностите на безплатен и популярен инструмент за електронно пазаруване и водещ търговски софтуер.

 

 

Интеграцията между двете системи се реализира чрез специално приложение – Microinvest Utility Center, отново разработка на Microinvest, което осъществява двупосочен обмен на данни между двата софтуера. Първоначално изградена, комуникацията между двете програми работи отлично и крайният потребител има усещането, че използва единна платформа, която е много лесна за употреба и управление.

 

 

Комуникацията между OpenCart и Microinvest Склад Pro позволява въвеждане и поддръжка на база данни само в Microinvest Склад Pro и автоматична синхронизация с електронния магазин. Обменът е двупосочен и изпраща номенклатура, количество, поръчки и продажби за даден период от време. 

 


За осъществяване на комуникацията и обмена потребителят следва да има:

Важно! Модулът за комуникация работи само с MSSQL база данни!


 

Изтеглете ръководство с допълнителни изисквания и необходимите настройки от тук!

 

 

Възможността за синхронизация на данните между OpenCart и Microinvest Склад Pro безспорно предлага много предимства. Едно от тях е достъпната цена за придобиване и поддръжка, която на практика позволява да притежавате мощна система за онлайн търговия с минимална инвестиция. Също така всички почитатели на решенията с отворен код получават възможност за отлично управление на своята дейност, минимизирайки възможностите за грешки и ръчното въвеждане на голям обем информация. В допълнение се реализира пълен мониторинг върху всички ресурси, което многократно подобрява отчетността и планирането на дейността.

 


Част от предимствата, които получавате благодарение на интеграцията между двете програми са:

  • Веднъж въведена продуктовата номенклатура в Microinvest Склад Pro може с един бутон да бъде прехвърлена в онлайн магазина, включително описанията на стоки и услуги, производител, снимки, продуктови категории, мерни единици и тегло.
  • Автоматична синхронизация на поръчките, направени през електронния магазин, в Microinvest Склад Pro и възможност за трансформация в продажба.
  • Автоматично визуализиране на актуалните количества на стоките от складовия софтуер към онлайн магазина, което минимизира грешките и предотвратява възможностите за загуба на клиенти.
  • Богат набор от настройки за работа между двата продукта – възможност за поддържане на определен брой стоки само за продажба през онлайн магазина, автоматична синхронизация и др.
  • Голям брой справки за прецизен и удобен мониторинг на дейността.
  • Анализ на поръчките, направени през онлайн магазина.
  • Управление на различни ценови предложения и промоции.
  • Получаване на своевременна информация за нуждите на клиента и взаимоотношенията с доставчици.
  • Изключително лесна схема на работа, която не изисква специални ИТ познания.
  • Автоматичен и защитен обмен на данни.
 
 

Фирма Глобал ЕООД се довери на възможностите на интеграцията между OpenCart – електронен магазин, и Microinvest Склад Pro. 


В момента фирмата разполага с две страници:  uchitel.bg и kinderplus.bg ,  работещи с единната система за Е-търговия.

 

 

Opencart - Microinvest Склад Pro   Opencart - Microinvest Склад Pro
 
Opencart - Microinvest Склад Pro   Opencart - Microinvest Склад Pro
 
Opencart - Microinvest Склад Pro   Opencart - Microinvest Склад Pro
 
 
 

 

Facebook LinkedIn
Microinvest Chat 1.0 beta
X