Microinvest стартира издаването на електронни фактури към своите клиенти и партньори!

 

 

Новата услуга е резултат от желанието ни да предлагаме все по-високо ниво на обслужване и да развиваме социално отговорен бизнес. Издаването и получаването на електронни документи става чрез платформата InvoicePro.bg, която също е разработена от Microinvest и гарантира надеждна работа и висока защита на данните. Електронната фактура е документ напълно равностоен на съответния хартиен носител.

 

 

Използването й ще позволи да получите Вашата фактура още в деня на нейното издаване, да я запазите удобно на Вашия компютър и да имате бърз достъп до нея по всяко време. Електронната фактура ще Ви предостави допълнителни удобства, като ще елиминира ръчното въвеждане на данни, ще спести ресурси за физическа доставка на документите, ще направи плащанията по-сигурни и е с грижа за околната среда.

 

 

Клиентите на компанията, използващи Microinvest Склад Pro, също могат да оптимизират своята дейност и да се възползват от предимствата на работата с електронни документи. Процесът е максимално олекотен и удобен, като се изразява във възможността създадените в търговския софтуер фактури, дебитни и кредитни известия ежедневно да бъдат импортирани в InvoicePro.bg, с цел изпращането им по електронна поща. Самото изпращане става автоматично с помощта само на един бутон и едновременно до голям брой получатели, чиито координати са предварително въведени в  Microinvest Склад Pro.

 

 

 

Повече информация услугата, както и условията за използване й може да научите от наш консултант:

тел. 0700 44 700Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
Microinvest Chat 1.0 beta
X