Microinvest Digital Board - безплатно функционално допълнение към Microinvest eMenu Pro

 

 

Дигиталните табла (Digital Boards) са големи екрани, които обикновено са позиционирани над работните места на касиерите в заведенията за бързо хранене. Те непрекъснато представят рекламни послания или дават информация за стоки, чиято цел е привличане вниманието на клиентите.

Digital Boards е нов начин за реклама на Вашия бизнес и подход за спечелване на нови клиенти.

 Функционални възможности и предимства на Digital Boards:

  • Едновременно, паралелно представяне на различни оферти и промоции (например меню за бизнес обяд, представяне на определен артикул, промоции и др.).
  • Възможност да се пуснат до 5 различни презентации на 5 различни дисплея, като всяка от тях притежава отделен уеб адрес.
  • Независимо въвеждане на информацията.
  • Промяна на цената в основната програма автоматично коригира цената, визуализирана на таблото.
  • От друга страна промяната на цената в процеса на редакция на презентацията, няма да доведе до корекции на стойността й в основната програма, което минимизира възможностите за грешки.
  • Лесна инсталация, съобразена с желанията и нуждите на клиента.
  • Многофункционална употреба – инсталирано на мобилно устройство или таблет, приложението Digital Boards ще работи като Microinvest еMenu Pro. Ако бъде стартирано на голям екран, ще бъде отлична реклама, привличаща клиентите. Също така презентацията може да бъде заредена и под формата на уеб сайт. Изборът е във Вашите ръце!
  • Бърза и гъвкава комуникация, която позволява да се възползвате максимално от предимствата на по-ефективната продажба на стоки с  Digital Boards.
Digital Boards е безплатно функционално разширение на Microinvest еMenu Pro.

Microinvest еMenu Pro се развива непрекъснато и с много бързи темпове. Това означава, че ще са достъпни все повече шаблони, визуални стилове и цветове, които ще може да използвате за създаване на Вашите презентации. Приложението позволява и самостоятелна персонализация от Ваша страна, включваща промяна на местоположението на екрани и изображения.

 

 

Не се колебайте да използвате този нов и мощен инструмент за реклама!

 

Digital Board 

Facebook Twitter LinkedIn GooglePlus
Microinvest Chat 1.0 beta
X