Microinvest Partner Program

Най-изгодните цени за касов апарат и софтуер

Най-изгодните цени за касов апарат и софтуер Единствено от Microinvest можете да закупите касов апарат и счетоводен или търговски софтуер за 169 EUR. Предложението ни включва Касов апарат (Daisy eXpert или Datecs DP-15 KL) и Microinvest Склад Pro или Microinvest Делта Pro или Microinvest ТРЗ и ЛС Pro на специална пакетна цена 169 EUR без ДДС, с включени БЕЗПЛАТНИ: Едногодишен договор за поддръжка; Договор към мобилен оператор; Програмиране на задължителните реквизити; Обучение за работа с фискалното устройство в офиса на фискалния сервиз. Не чакайте пиковия момент за смяна на фискалното устройство, когато опашките пред сервизните фирми ще бъдат кошмарни, а за въвеждане на касовия апарат в експлоатация ще се чака с дни. Съчетайте новият касов апарат със смяна на софтуера на отлична цена! Свържете се с нас или нашите регионални партньори и се възползвайте от това предложение!

Побързайте за закупуване на актуализация

Побързайте за закупуване на актуализация С цел балансиране на графика на актуализациите, Microinvest въвежда диференцирани отстъпки и оскъпяване на актуализациите. В периода 15 януари – 15 март 2012 година актуализацията на продуктите се оскъпява с 30%. Това е направено с цел баланс на натоварването в момент, когато едновременно се провежда годишното счетоводно приключване, подмяна на счетоводните и ТРЗ продукти. Ние съветваме клиентите да побързат и да закупят актуализациите на продуктите преди 15 януари, защото след това влиза в сила пиковата тарифа. За повече подробности вижте нашата ценова листа, публикувана на сайта ни: www.microinvest.net

Нови телефонни линии за регистрации

Нови телефонни линии за регистрации За удобство на клиентите Microinvest обявява допълнителни мобилни линии за регистрация. На новите номера: 0881345338 и 0881345339 можете да получите регистрационен код, код за прехвърляне на регистрация или актуализация. Тези линии ще бъдат обслужвани приоритетно, за да няма забавяне или друг вид затруднена комуникация с клиентите. Едновременно с това препоръчваме използването на безплатния телефон 0700 44 700 за връзка с нас. Този телефон има предимството да е безплатен и да свързва с най-близкия териториален офис на фирмата. Използвайте новите телефони, те са създадени за Ваше удобство.

Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС

Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС На 10.01.2012 г. беше актуализирана версията на Microinvest ТРЗ и ЛС. В новата версия са въведени измененията за 2012 година, като най-основните са нови проценти, списък на длъжностите, кодове за плащане. Променени са и почивните дни и празниците за 2012 година в съответствие с официално публикуваните. Изменени са бланките за Сметка за изплатени суми и Служебна бележка, във връзка с утвърден нов образец. Обновени са процентите за Диференцирани осигурителни вноски за фонд "ТЗПБ" 2012 г., според Приложение № 2 към чл. 13 на ЗБДОО, обн. в ДВ бр. 100 от 20.12.2011 г., в сила от 01.01.2012 г.

Касови апарати и качествени сервизи

Касови апарати и качествени сервизи Microinvest инвестира много усилия в процеса на смяна на касовите апарати. За разлика от сервизи, в които се работи по остарели методи и има един-единствен техник, Microinvest инвестира в специалисти, оборудване и технологии. Затова има огромна разлика в подхода и обслужването на клиентите. Нашата фирма бяга от образа на техника с поялник, който нищо друго не може да направи, освен да включи апарата и да го фискализира. Бъдещето е на системи, където касовият апарат е само едно звено от цялостната верига. Затова съветваме клиентите внимателно да избират касовите сервизи по тяхната компетентност – сертифицирани умения за обслужване на касови апарати и доказани способности за инсталиране и поддръжка на компютърни програми и системи. Разликата може да не е забележима в началото, но след време се вижда предимството на комплексното обслужване на клиентите. Вижте на сайта на Microinvest партньори, които продават и обслужват касови апарати.

CRM система за управление на клиентите

CRM система за управление на клиентите Започнете новата 2012 година с иновативен софтуер за управление на взаимоотношенията с клиенти - SugarCRM. Microinvest предлага пълен SugarCRM пакет, който включва всичко необходимо за оптимизация на Вашата дейност с модерна система за управление на бизнеса с над 40 % отстъпка! SugarCRM ще намали времето за изпълнение на административни дейности и персонала ще се концентрира върху изграждането на лоялни клиенти и създаването на нови такива. Системата е уеб базирана, работи на таблети, смартфони и лаптопи, няма ограничение на броя потребители, нито пък лицензни такси. Научете повече за SugarCRM тук. За да се запознаете с нашето предложение натиснете тук.
В това издание:
Най-изгодните цени за касов апарат и софтуер
Побързайте за закупуване на актуализация
Нови телефонни линии за регистрации
Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС
Касови апарати и качествени сервизи
CRM система за управление на клиентите
Новини:
Пакетни цени от Microinvest
Промоции
Microinvest във Facebook
Безплатен каталог
Бързи връзки:
Изгодни касови апарати
Форум
Корпоративен блог
skladpro.bg
warehouseopen.org


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2011 Microinvest