Microinvest Partner Program

5 минути, които драстично оптимизират работата!

5 минути, които драстично оптимизират работата! Пред Вас стои поредният месечен информационен бюлетин. Обикновено много хора дори не му обръщат внимание, но точно това е тяхната грешка! В един бюлетин има синтезирана и целенасочена информация, която може рязко да подобри Вашата ежедневна работа. При това времето за прочитане на бюлетина и запознаване с новините е не повече от 5 минути! И ако още не вярвате на това, направете си експеримент и прочетете за първи път този бюлетин изцяло, отначало докрай. Възможно е да научите много нови неща, също така има вероятност всичко това да го знаете отпреди, но да отправите нов поглед към съществуващите проблеми и задачи. Защото информационните бюлетини на Microinvest имат за цел да представят много синтезирана информация по наболели въпроси, да представят нови предложения и да засегнат въпроси в складово-счетоводния бранш.

Новото Microinvest общество в Pro продуктите

Новото Microinvest общество в Pro продуктите Информационните технологии непрекъснато се развиват. Това дава възможност на хората да общуват помежду си и да обменят информация. За част от клиентите са полезни новините от НАП, за друга част са полезни нормативните изменения, трети просто желаят да разпуснат от напрежението с разговор на свободна тема. Това накара Microinvest да създаде нов вид общуване – Microinvest общество. Тази функция е достъпна в последните версии на продуктите от Pro серията от 2013 година и позволява да се свържете с всички активни потребители на Microinvest в момента. За да опишем процеса по-детайлно, Microinvest общество е комбинация между форум и чат, място, където можете да попитате, да бъдете попитани и да отговорите на актуалните теми от ежедневието. За разлика от форумите, Skype или другите чат системи, Microinvest общество не изисква регистрация и Ви свързва с хората, които в момента работят с Microinvest и правят същото, което и Вие. Интересувате се дали някой е подал Декларация 1 или Образец 15… Отворете си меню Помощ/Microinvest общество и попитайте всички потребители на програмата, които в момента са активни! Обменът на съобщения е в реално време и няма да чакате дълго отговор.

Елиминирайте чакането чрез SMS

Елиминирайте чакането чрез SMS В началото на годината всички чакат измененията на НАП. Непрекъснато се проверява техния сайт. После се чака да излязат новите им програми за обработка на данните. Отново непрекъснато се проверява техния сайт. След това пак се чака да се актуализират тези „нови програми“, за да започнат реално да работят. Проверка на сайта. Чака се и разяснението по използването на програмите. И тъй като това е уморително, Microinvest предлага кардинално различна технология. Клиентите се абонират безплатно за SMS уведомяване, а наш екип се грижи да изпращаме SMS всеки път, когато има изменение, което е важно за всички. По този начин се елиминира непрекъснатото следене на информацията по сайтовете, когато има нещо интересно – Вие получавате уведомление директно на Вашия телефон. Услугата е безплатна, уведомление за продукт се изпраща не по-често от веднъж на месец и стриктно се спазва работното време от 9:00 до 17:30 часа. Спрете да чакате, а вместо това получете информацията навсякъде, където Вашият телефон работи. За да се възползвате, е достатъчно да се регистрирате на следния адрес - www.microinvest.net/Form/SMSSubscription.

Туристическият бранш и www.InvoicePro.bg

Туристическият бранш и www.InvoicePro.bg Принципно всички фактури в България са еднакви. Това е така, но винаги има особености и отличен пример за това е туристическият бранш. Ние сме предвидили възможността в една фактура да се включват различни данъчни ставки и да се акумулират различни ДДС- проценти. Именно поради тази причина нашата безплатна система за електронно фактуриране www.InvoicePro.bg е създадена, за да може да обработва тази фактура и да разделя данъчната основа и данъка. Обхванати са всички случаи, които се срещат в практиката. Системата не изисква никаква инсталация и може да препрати фактурата по e-mail, без да се правят сложни обработки и превръщане на документите в PDF. Регистрирайте се днес, всичко е безплатно и удобно за работа. За счетоводителите има и едно голямо улеснение: към всяка стока и услуга може да са присвои счетоводна сметка, като по този начин експортът към счетоводна система автоматично разделя стоките от услугите.

Бюлетините съдържат и промоции

Бюлетините съдържат и промоции Този бюлетин започна с информация, че за 5 минути можете да направите много за Вашия бизнес. И това наистина е така. Например, ако на 31 януари, но само на 31 януари, поръчате произволен софтуерен продукт или актуализация и при поръчката посочите промоционален код „201301“, Вие ще получите с 30% по-ниска цена от обявената по ценова листа. За хардуер отстъпката е 5% със същия код. Вече трябва да знаете, че всеки следващ бюлетин ще носи пряка изгода и 5-те минути за четене на предоставената от нас информация си заслужават. Повече от това, промо кодът е един и същ за всички клиенти, можете да го препратите на всички познати, колеги и специалисти в областта. За да се възползвате от предложението, е необходимо да изпратите Вашата заявка за покупка на e-mail marketing@microinvest.net със Subject „промоционален код 201301“, като включите името на Вашата фирма, реквизити за фактура, избраните софтуерни и хардуерни продукти и името на обслужващия Ви партньор във Вашия град. Поръчки с промо код ще се приемат само на посочения електронен адрес на 31.01.2013 г. от 9:00 ч. до 17:00 ч. Все пак нашите първи думи бяха за това, че всяка една от 5-те минути от настоящия бюлетин си струва усилието!

Компютрите могат да работят и без хора

Компютрите могат да работят и без хора Всяка година цикълът се завърта. Има нови версии на продуктите, актуализират се измененията според законодателството, подновяват се функциите. И всичко това изисква актуализация на софтуера. Но целият процес може да бъде автоматичен. Microinvest предлага много авангардна схема за електронна актуализация без участието на оператор. След заплащане на актуализацията, Вие получавате код (по телефон, на място или най-добре по e-mail), този код автоматично активира новата версия в подходящия момент. Всичко това работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. За пълните възможности на електронната актуализация се запознайте със следната статия. И ако някой път вдигнете телефона и се наложи да изчакате оператор – спомнете си за този материал, т.е. как можете да направите всичко електронно, без да използвате услугите на човек.

Прескочете границите на въображението и пространството

Прескочете границите на въображението и пространството Microinvest се старае да участва в международните пазари на софтуер. Наши продукти работят на 4 континента - Европа, Азия, Африка и Северна Америка. Примерите са много, част от тях са публикувани на: show.microinvest.net Сега на дневен ред е Испания и много от нашите усилия са насочени към тази страна. Затова ние имаме интересно предложение за Вас, Вашите роднини и познати: Ако имате човек, който иска да се занимава с компютри на територията на Испания, напишете ни на marketing@microinvest.net, за да видим дали можем да си бъдем взаимно полезни. Ние притежаваме стратегия за развитие на този пазар, съществува испанска версия на продуктите и търсим подходящите хора на място, които желаят да развиват партньорска мрежа. И тъй като има голяма българска общност там, въпрос на време е да се намерят амбициозни хора, които да станат наш основен представител за тази държава. Това вече е изпробвано в Армения, Австрия, Австралия, Кипър и Грузия като представителите са българи с постоянно жителство там! Достатъчно е да предадете това съобщение на познатите си и ние ще се свържем с тях.
В това издание:
5 минути, които драстично оптимизират работата!
Новото Microinvest общество в Pro продуктите
Елиминирайте чакането чрез SMS
Туристическият бранш и www.InvoicePro.bg
Бюлетините съдържат и промоции
Компютрите могат да работят и без хора
Прескочете границите на въображението и пространството
Новини:
Безплатен софтуер за учебни заведения
Софтуерни пакети
Фискален сервиз Microinvest
Бизнес закуска "ERP и CRM системи за Вашия бизнес"
Бързи връзки:
Безплатни продуктови обучения
Нови дати за безплатни счетоводни семинари
Корпоративен блог
Форум
CRM SugarCRM
ERP Mago.Net


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2013 Microinvest