Microinvest Partner Program

Модули в Microinvest Склад Pro, които улесняват работата

Модули в Microinvest Склад Pro, които улесняват работата Продукти на Microinvest имат много възможности, които улесняват работата на операторите и привличат клиенти. Една от най-интересните възможности е системата за отстъпки. Чрез модула „Ценови правила“, всеки потребител може да настрои система за отстъпки, да привлече клиентите и да предложи индивидуално обслужване. Особено интересна е системата за междуфирмено разплащане, при която клиентите получават карти и пазаруват с тези карти, отчитат се веднъж на седмица или месец. Пълна информация за тези възможности можете да получите в следните статии:
Статия Microinvest Wiki 1
Статия Microinvest Wiki 2
Статия Microinvest Wiki 3
Практиката показва, че фирми, които са създали такава система, имат по-добри приходи и повече лоялни клиенти.

Сглобете сами компютърна система за 5 минути

Сглобете сами компютърна система за 5 минути Динамичното ежедневие изисква процесите да се случват много бързо. Затова Microinvest се старае да спестява време на своите клиенти. Например успехът на IKEA се дължи на удобството да получавате разглобен продукт на много ниска цена с пълно упътване за самостоятелно сглобяване. Затова ние подготвихме търговска система „Авангард“, която представлява цялостен комплекс за автоматизация на търговската и счетоводна дейност. От нас получавате компютър, монитор, клавиатура, четец за магнитни карти, лазерен баркод скенер, специализирана мини клавиатура с функционални клавиши, фискален апарат, хардуерен ключ за лиценз, книжка с документация на потребителя и схема за сглобяване на цялата система. С цел удобство на потребителите, целият софтуер е предварително инсталиран и всички кабели са означени с различни цветове за лесно включване. Системата е подходяща за малък и среден магазин, за кафе, ресторант или клуб. При сглобяването на комплекса не е необходимо никакво компютърно умение или други инженерни знания. Вижте един филм как за 5 минути се сглобява цялата система.

Обслужване на касовия апарат за 15 минути

Обслужване на касовия апарат за 15 минути От началото на 2014 година в Microinvest е въведена нова система за обслужване на касовите апарати. Когато един клиент посети нашия сервиз, той веднага получава талон за едно безплатно кафе* и се определя срок за изпълнение на услугата (15 минути или 30 минути, едно или две кафета). Докато клиентът пие своето кафе, касовият апарат е обслужен, договорите са подновени, профилактиката на техниката е извършена и всичко е подготвено за предаване на клиента. По този начин вече не се налага да чакате на опашка, веднага можете да получите устройството и всички процедури са ясно регламентирани по време. Удобството е невероятно, няма чакане на опашка, няма изрази от типа: „Елате утре…“ и най-важното – можете да планирате своето време. При такава организация се оказва, че е по-удобно да посетите офис на Microinvest с ясно регламентирани правила, отколкото да ви мотаят в локален сервиз с неясна прогноза за времето на изпълнение на рутинните и задължителни процедури. Наличието на голям паркинг* пред сградата е допълнително удобство за клиентите.
*Валидно за фискален сервиз Microinvest - София

Поредица от безплатни семинари

Поредица от безплатни семинари Microinvest продължава да организира и провежда безплатни семинари. Специални изненади и промоции са подготвени и очакват участниците в семинарите ни в началото на 2014 година. Целта ни е да коментираме сложни счетоводни казуси и представим последните нововъведения в най-новите ни счетоводни продукти. В програмата са включени лекции и казуси, свързани с промените в режимите на начисляване на ДДС. Можете да се запишете за участие чрез нашия сайт, на адрес: www.microinvest.net/Акценти/Безплатни-счетоводни-семинари-обучения-събития. Заповядайте на събитията ни за да разгледаме възможностите на продуктите, да представим новости и ползотворно да проведем времето си в дискусии и отговори на най-често задаваните въпроси. На предстоящите семинари ще представим и новата версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro с мощни възможности и удобни функции за всеки потребител. Запишете се веднага, местата бързо се запълват и понякога се налагат ограничения на броя участници.

Национален безплатен телефон 0700 44 700

Национален безплатен телефон 0700 44 700 Знаете ли, че всички телефонни консултации на Microinvest са безплатни и не изискват сключен абонаментен договор за софтуера? И за да бъдат още по-атрактивни нашите продукти, Microinvest поддържа национален телефон 0700 44 700. Така Вие получавате качествено обслужване без сигнал „Заето“ и без разходи за телефонната услуга. Както винаги Microinvest се старае да е лидер в областта на обслужването и да предложи най-добрите условия за поддръжка на клиентите си. Допълнително нашите вежливи колеги приемат разговора на първо повикване и прехвърлят линията към подходящ специалист от най-близкия офис. Дори ако в момента няма свободен специалист, ние ще запишем Вашия телефон и ще Ви върнем обаждането в удобно за Вас време. Защото имаме желание и предлагаме една от най-добрите поддръжки в България. През 2014 година няма да чуете „Заето“ на нашите телефонни линии и няма да останете без навременна консултация.

Анализирайте бизнеса си и привлечете клиенти с Getti

Анализирайте бизнеса си и привлечете клиенти с Getti Новото партньорство между Microinvest и Гетти ЕАД може да Ви предложи още повече възможности за растеж на Вашия бизнес. Присъединете се към интерактивната платформа Гетти, за да увеличите разпознаваемостта и популярността на Вашия бизнес, като се възползвате от усъвършенстван инструмент за продажби и маркетинг, който обхваща стотици търговски обекти от различни бизнес сектори на територията на София. Услугата стартира през октомври 2013 г. с огромен успех и е планирано тази година да обхване цяла България. Тя е гъвкава, изисква минимални усилия за инсталиране и е много лесна за използване. Получавате възможност за безплатна реклама, целеви кампании, насочени към различни групи клиенти и положителен тласък на Вашия бизнес. Предимство е отсъствието на първоначални разходи при партньорство. Такса се заплаща само при проявена активност от страна на Getti потребител, а това означава, че имате привлечен клиент. С присъединяването си към програмата, нашите клиенти могат да станат и Ваши клиенти, получавате и качествен анализ на бизнеса си. Научете повече на: www.getti.org и чрез консултантите на Microinvest на 02/9555515.
В това издание:
Модули в Microinvest Склад Pro, които улесняват работата
Сглобете сами компютърна система за 5 минути
Обслужване на касовия апарат за 15 минути
Поредица от безплатни семинари
Национален безплатен телефон 0700 44 700
Анализирайте бизнеса си и привлечете клиенти с Getti
Новини:
Безплатен счетоводен семинар "Изменения в ЗДДС за 2014 г., София, 31.01.2014 г.
15“ ELO Touch Screen монитор + Microinvest Склад Pro Light на страхотна цена 189 EUR
Microinvest в YouTube
Microinvest Склад Pro предлага интеграция с OpenCart
Бързи връзки:
Счетоводен портал
База знания
Документация и ръководства за потребителя
SMS известяване за нови версии
Обекти с Microinvest софтуер в снимки


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2014 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк