Microinvest Partner Program

Касови апарати – остават 40 дни до крайния срок

Касови апарати – остават 40 дни до крайния срок Подмяната на касовите апарати е задължителна за всички търговци, юридически и физически лица. В момента Microinvest предлага огромен брой промоционални пакети с касов апарат от различни производители. За Вас остава да ни изберете и то преди да се е получил общият хаос, който, както винаги, ще бъде свързан със затруднения, чакане и най-вероятно с повишаване на цените. Елате при нас или при наш партньор, ние ще се постараем за една разумна, балансирана оферта и качествено обслужване. Апаратите са на склад, всички процеси стават моментално, без чакане, а регистрацията е бърза и ефективна. Вижте и нашите специални оферти, те представляват особен интерес за счетоводните предприятия. Свържете се с нас, за да Ви направим отлично предложение.

Нова версия на Microinvest Делта Pro

Нова версия на Microinvest Делта Pro С гордост можем да представим новата версия на Microinvest Делта Pro. В продукта са залегнали много авангардни идеи като например: „Бързо контиране“, което позволява въвеждането на огромен брой документи за много малко време, автоматични операции, които програмата прави вместо Вас и редица оптимизации на времето и работата. Като пример за скорост на работа можем да отбележим коментар от наш клиент, който казва: „За 3 минути въведох 22 еднотипни документи за гориво от различни партньори, с различни суми“. Освен външните удобства при работа, новата версия е силно оптимизирана на ниво справки и бързодействие на операциите. Вече и най-сложните справки излизат бързо, дори и при огромен брой операции. Вижте повече за Microinvest Делта Pro на страницата на продукта. Страхотно предимство е възможността за прикрепване на сканиран документ към контирането. Вече не е необходимо да ровите по папки, за да намерите фактура в оригинал!

Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro

Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro Версията на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro от началото на февруари 2012 г. е качествен скок напред в развитието на продукта. С много нови възможности, с много авангардни решения, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro е един от най-мощните продукти на българския пазар. И докато повечето от решенията от този клас струват над 1000 лева, то Microinvest ТРЗ и ЛС Pro има цена от 99 EUR! Всичко това прави продукта много атрактивен за малки и средни фирми, почти без конкуренция в своя клас. И още едно предимство: с този продукт можете да водите колкото компании желаете, с произволен по численост персонал, без никакво доплащане. Възможностите са огромни, цената е перфектна. За повече информация и демонстрационна версия посетете страницата на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro.

Акция – 18 месеца гаранция за нов касов апарат

Акция – 18 месеца гаранция за нов касов апарат С цел да Ви предложим най-добрите оферти, Microinvest предлага на всички свои клиенти мобилен касов апарат INCOTEX 180F KL с 18 месеца гаранция за устройството и пълен пакет допълнителни услуги на цена от 269 лева с ДДС. Предложението включва: фискализация, едногодишен договор за поддръжка, регистрация в НАП, програмиране на задължителните реквизити, едногодишен SIM - абонамент и може да бъде закупено само от нашите регионални офиси в Бургас, Варна, Велико Търново и София.
Не чакайте последния момент! Свържете се с нас и научете повече за всички наши актуални предложения.

Софтуер за управление на клиенти за 149 EUR

Софтуер за управление на клиенти за 149 EUR До края на месец февруари може да оптимизирате своята дейност с модерен софтуер за управление на взаимоотношенията с клиенти и партньори, като спестите над 40 %. Предлагаме Ви система за управление на Вашия бизнес - SugarCRM за 149 EUR с включени безплатни конфигурация, обучение на персонала и интернет хостинг. Без допълнителни лицензни такси и ограничения получавате промоционален пакет SugarCRM, с който ще намалите времето за изпълнение на административни дейности и ще се концентрирате върху изграждането на лоялни клиенти и създаването на нови. Научете повече за предимствата на програмата тук или заявете безплатна демо версия на SugarCRM тук. Вижте повече за тази промоция тук.

Новата ERP система Mago.Net 3.6

Новата ERP система Mago.Net 3.6 Вече е факт новата версия на европейската ERP система Mago.Net. Mago.Net 3.6 се отличава с много нови възможности и предлага над 100 нови функционалности, подпомагащи ефективното управление на всеки бизнес. Имате възможност да избирате между иновативни подходи за организация на документооборота, усъвършенствана визуализация на справки, подобрена система за управление на складови наличности, разширени възможности на модул „Производство”, „Финанси” и много други.
Microinvest Ви предлага кратка обиколка на всички новости в Mago.Net, демонстрирайки гъвкавостта на този тип система и лесната й адаптация към индивидуалните нужди на всеки потребител. Ако желаете да видите как новата версия на тази модерна система може да се адаптира и към Вашия тип дейност, свържете се с нашия ERP екип на 0700 44 700 за индивидуална презентация.

Microinvest на CeBIT 2012

Microinvest на CeBIT 2012 Бъдете наш гост на CeBIT в Хановер и тази година от 6 до 10 март 2012 г. Щандът ни е в зала 6, щанд Е46. Изложението е най-големият IT форум в Европа. Запознайте се с последните тенденции в IT - иновациите. За всички свои гости Microinvest предоставя безплатни пропуски за дните на изложението. За заявяване на пропуск пишете на marketing@microinvest.net. Количествата са ограничени. Очакваме Ви! Повече информация за изложението можете да намерите тук.

Подарък таблет за феновете ни във Facebook

Подарък таблет за феновете ни във Facebook Напомняме Ви, че за най-верните ни фенове във Facebook сме подготвили подарък - нов таблет с операционна система Android. Всички, харесали страницата на Microinvest до 31.03.2012 г. в социалната мрежа, ще участват в специална томбола за технологичната награда.
Нашите приятели и фенове във Facebook получават първи актуалната информация за новостите в продуктите на Microinvest и научават за лимитираните промоционални предложения. Натиснете бутона “Like”/ „Харесайтук – очакват Ви още изненади и бонуси!
В това издание:
Касови апарати – остават 40 дни до крайния срок
Нова версия на Microinvest Делта Pro
Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro
Акция – 18 месеца гаранция за нов касов апарат
Софтуер за управление на клиенти за 149 EUR
Новата ERP система Mago.Net 3.6
Microinvest на CeBIT 2012
Подарък таблет за феновете ни във Facebook
Новини:
Пълен пакет търговски софтуер с касов апарат по избор за 249 лв
Касов апарат и счетоводен или търговски софтуер по избор за 169 EUR
Още промоции
Продуктов каталог 2012
Бързи връзки:
Microinvest Делта Pro
Microinvest ТРЗ и ЛС Pro
Microinvest Склад Pro
Microinvest Invoice Pro
Корпоративен блог


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2012 Microinvest