Microinvest Partner Program

Бърз и удобен фискален сервиз за оптимална цена от 69 лева с ДДС

Бърз и удобен фискален сервиз за оптимална цена от 69 лева с ДДС През 2014 година Microinvest Ви предлага най-бързия и удобен фискален сервиз. Подновяване на договор за поддръжка на касов апарат се извършва в рамките на 15 минути, клиентите през това време получават безплатно кафе или чай, всяка процедура е максимално улеснена, без никакво чакане на опашки или отсъствие на необходимия специалист. И към това добавяме ниска цена за услугата, 69 лева с ДДС. В своята комбинация тези фактори дават голямо предимство на нашата мрежа от сервизи в София, Варна, Бургас и Велико Търново. Позвънете ни на 02/9555515, за да научите адреса на най-близкия сервиз и да приключите тази задължителна процедура по оптимален начин. Поддържат се всички видове касови апарати без Елтрейд. За повече информация вижте тук. За средни и големи фирми се практикува подновяване на договора в търговската точка на клиента.

Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro

Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro Microinvest ТРЗ и ЛС Pro продължава да се развива с бясно темпо. В новата версия от началото на 2014 година се включват всички изменения, отразяващи промяната на законодателството. Версията на продукта покрива нормативните изисквания за 2014 година, като са добавени оптимизации по желание на клиентите и разширяване на функционалните възможности на продукта. Променени са Д1 и Д6 според новите изисквания, актуализирани са праговете за МОД, въведена е нова таблица за ТЗПБ и много други законови изменения. Версията е напълно работоспособна, клиентите могат да разчитат на мощен продукт със стабилна база данни и отзивчива поддръжка. Пълния списък с изменения можете да видите тук.

Нови версии на Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light

Нови версии на Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light В края на февруари са публикувани нови версии на Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light. С гордост можем да твърдим, че това са версиите с най-много изменения от създаването на продукта. Отчетени са многобройни пожелания на клиентите, въведени са практически оптимизации при работа на продукта, зададени са нови стандарти за обслужване на доставките и продажбите. Системите стават все по-съвършени, стабилността им е ненадмината и имат възможност за работа с огромно натоварване. Основен акцент е поставен върху съвместимостта с Windows 8, Windows 8.1 и Microsoft SQL Server 2012. Резултатите са перфектни при новите операционни системи и мощните SQL сървъри. Специално внимание е обърнато на Internet ресурсите, работата с отдалечени офиси и поддръжката на нови устройства. Пълен списък на измененията в програмите можете да прочетете тук.

Нова версия на Microinvest Делта Pro

Нова версия на Microinvest Делта Pro През 2014 година настъпи изменение във формата на файловете за ДДС. Това изисква сериозна промяна на софтуера в съответствие с нормативните изменения. Като отговорен производител, Microinvest реагира с подобаваща скорост и въведе всички изменения в счетоводните продукти. С гордост можем да представим новата версия на Microinvest Делта Pro, която изпълнява законовите рамки и съответства на текущото законодателство. В продукта са залегнали много авангардни идеи и редица оптимизации на времето и работата. Вижте повече за Microinvest Делта Pro на страницата на продукта. Другите продукти, свързани с ДДС дневниците (Microinvest Делта и Microinvest Value) са също актуализирани в съответствие с изискванията за 2014 година.

Сглобете сами компютърна система за 5 минути

Сглобете сами компютърна система за 5 минути Светът върви към прости и ефективни решения. Именно затова световни вериги като IKEA успяват да предложат удобството да получите разглобен продукт на много ниска цена с пълно упътване за самостоятелно сглобяване. Ние подготвихме търговска система „Авангард“, която представлява цялостен комплекс за автоматизация на търговската дейност. Срещу 279 EUR (цена без ДДС) получавате компютър, монитор, клавиатура, четец за магнитни карти, лазерен баркод скенер, специализирана мини клавиатура с функционални клавиши, хардуерен ключ за софтуерни продукти Microinvest, ръководство за потребителя в удобен електронен вариант и схема за сглобяване на цялата система. Вижте кратка презентация как тази система „оживява“ пред Вас. С цел удобство на потребителите, целият софтуер е предварително инсталиран и всички кабели са означени с различни цветове за лесно включване. Системата е подходяща за малък и среден магазин, за кафе, ресторант или клуб. При сглобяването на комплекса не е необходимо никакво компютърно умение или други инженерни знания. От началото на 2014 година предлагаме и счетоводна система от същия клас, с всички удобства за самостоятелното й сглобяване и ефективно използване на Microinvest Делта Pro или Microinvest ТРЗ и ЛС Pro. За повече информация вижте нашите промоции.

Оптимизация на www.InvoicePro.bg

Оптимизация на www.InvoicePro.bg В края на 2013 година Microinvest проведе анкета и след това променихме сайта според Вашите желания. Нашият екип анализира всички 679 постъпили предложения от реални потребители на сайта. След това ги класифицирахме по приоритет, елиминирахме тези предложения, които са строго индивидуални и обединихме предложенията, които са подобни. Екип от икономисти, програмисти, дизайнери и софтуерни архитекти анализираха получените резултати и направиха работен план. В следствие на това, в рамките на 3 месеца, Microinvest направи редица подобрения в сайта, като най-важните изменения са: възможност за копиране на документ в документ, създаване на документ от друг съществуващ документ, обогатяване на шаблоните на фактурите с нова визия на документите, разширяване на справките, увеличаване на броя десетични знаци на цените, въвеждане на Протокол за ВОП като отделен документ, контрол на датата за изпращане и получаване на електронна фактура, пълен контрол на анулираните документи и техния експорт в PDF файл, въвеждане на диапазони на номерацията на документите по потребители и още около 80 по-дребни корекции в сайта и управлението на документите. След удовлетворението от свършената работа, ние се надяваме, че нашите усилия да направим най-добрия сайт за фактуриране в България са дали своя резултат. Посетете www.InvoicePro.bg, за да се запознаете с новостите в системата. Стартът на новите възможности на сайта е определен за 7 март 2014 година.
В това издание:
Бърз и удобен фискален сервиз за оптимална цена от 69 лева с ДДС
Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro
Нови версии на Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light
Нова версия на Microinvest Делта Pro
Сглобете сами компютърна система за 5 минути
Оптимизация на www.InvoicePro.bg
Новини:
Нова версия на Microinvest Склад Pro Phone
Нова версия на Microinvest eMenu Pro
Безплатен счетоводен помощник Microinvest Темпомат за Android
Обект на месеца в www.show.microinvest.net: EasyHotel Sofia
Безжична система за повикване от Microinvest
Бързи връзки:
Безплатни Microinvest обучения и семинари
Microinvest Счетоводен портал
Ръководства за потребителя
Microinvest Форум
Време е за бъдещето - преминаване към Pro продуктите!


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2014 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк