Microinvest Partner Program

Касовите апарати на финала на кампанията

Касовите апарати на финала на кампанията След повече от година смяната на касовите апарати е факт! На финала на кампанията Microinvest се доказа като надежден партньор с отлични предложения. Чрез перфектна организация ние успяхме да предложим едни от най-изгодните условия на пазара в България и светкавично обслужване на клиентите. Нашата складова логистика позволява на клиентите да получат апарата моментално и да спестят време. Дори и в най-пиковите моменти нашият екип успява да обработи необходимите документи и да фискализира устройствата в максимално кратки срокове. Заповядайте в нашия сервиз (8 сервизни специалисти са на разположение и в събота, 30.03.2012 г.) или посетете сайта за нашите промоционални предложения - www.kasoviaparati.eu. Предложенията са валидни за цялата страна.

Изменения в законодателството

Изменения в законодателството „Спокойно начало на 2012 година и поредица от важни изменения“ - с тези думи може да се опише текущата ситуация в законодателството ни. В съответствие с това, Microinvest незабавно актуализира версиите на счетоводните и ТРЗ продукти и съблюдава всички нормативни изисквания. И тук се вижда предимството на новата схема за актуализации – чрез само 3 регистрационна номера могат да се получат всички актуализации. Без да има клиенти, които са ощетени от изтичане на 6-месечната актуализация или друго забавяне във времето. Както винаги, Microinvest е изгодно решение, актуално и достъпно за всички потребители в България. Сумата, която всеки наш клиент заплаща, за да е актуален софтуерът му през цялата година, е до 10 пъти по-ниска в сравнение с конкурентни системи. А новата система за актуализиране дава максимална гъвкавост и оптимизиране на разходите за софтуер.

Бурно развитие на Microinvest Делта Pro

Бурно развитие на Microinvest Делта Pro Само година и половина след старта на Microinvest Делта Pro, този продукт се разви мълниеносно и функционално надминава повечето от конкурентите си. Чрез основна версия и само 3 актуализации (август 2011, януари 2012, март 2012), Microinvest Делта Pro предлага набор от модули и функции, които са приоритет на топ системите. При това цената е много атрактивна и достъпна за всеки в България. И в текущия момент можем да проектираме развитието за следващите 3 години, очаквайте нови функции и улеснения при работа.

Мощност, скорост и надеждност

Мощност, скорост и надеждност Представете си 120 000 хиляди операции в счетоводна програма. Звучи фантастично, но вече е факт, че реални клиенти на Microinvest Делта Pro успяват да въведат такова количество операции в една счетоводна година. И тези 120 000 операции се равняват на 10 000 операции в месец или 455 операции на ден, или 56 операции за час. По 1 документ на минута за цялата година! При такова огромно натоварване всички справки работят безупречно, бързо и качествено. Надеждността се гарантира чрез средствата на SQL сървър. Новите продукти от Pro серията могат да обработват такива количества документи без затруднения!

Изменения във файловете за ДДС и актуализация на счетоводния софтуер

Изменения във файловете за ДДС и актуализация на счетоводния софтуер В ДВ бр. 15/21.02.2012 г. са включени промени в ППЗДДС, които влязоха в сила от началото на март и касаят попълването на текстовите полета в Справките-декларации и дневниците по ЗДДС. След 31.03.2012 г. информационната система на НАП ще отказва приемането на декларации и дневници, в които има попълнени текстови полета със символи по стария образец. Няколко дни преди крайния срок, бяха публикувани нови версии на Microinvest Делта и Microinvest Делта Pro, като списъкът с измененията в Pro-продукта се отличават и с допълнителни функции и подобрения. Побързайте да се възползвате от преференциалните условия, които Microinvest предоставя на всички свои дългогодишни клиенти, относно новата актуализация.

Три нови справки в Microinvest ТРЗ и ЛС Pro и законови изменения

Три нови справки в Microinvest ТРЗ и ЛС Pro и законови изменения Три изцяло нови справки са включени в новата версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro – това са справка Аванси, справка Кратка ведомост и справка Ведомост за сумирано изчисляване на работното време. Информацията в новите справки е представена в максимално полезен за потребителите вид и гъвкава форма за експортиране. Новата версия на програмата ще съдържа и промените в НИИПОПДОО, обнародвани в ДВ бр. 16/24.02.2012 г. и в сила от 01.04.2012 г. Включени са: нова и удобна форма за попълване на данни за болничните листове; изменение в образците на бланките и възможност за експорт на Приложение 15 в текстов файл, задължителен при подаване на повече от два броя основни документи към информационната система на НОИ. Актуализацията на продукта ще бъде публикувана в началото на месец април 2012 г.

Затихващо развитие на по-старите продукти

Затихващо развитие на по-старите продукти Microinvest постепенно развива технологиите си. Продуктите от предишното поколение ще се поддържат, но новости няма да се появяват. Всички сили са насочени към новите разработки и Pro серията ни. Поддръжка ще има, но само до задължителните нормативни изменения. Затова нашият призив е преминаване към по-съвременните системи, защото тяхното бурно развитие гарантира удовлетвореност на клиентите. За повече информация вижте последните изменения в продуктите.
В това издание:
Касовите апарати на финала на кампанията
Изменения в законодателството
Бурно развитие на Microinvest Делта Pro
Мощност, скорост и надеждност
Изменения във файловете за ДДС и актуализация на счетоводния софтуер
Три нови справки в Microinvest ТРЗ и ЛС Pro и законови изменения
Затихващо развитие на по-старите продукти
Новини:
Евтин касов апарат
Продуктов каталог 2012
Онлайн актуализация
Mago.Net
SugarCRM
Бързи връзки:
Microinvest Делта Pro
Microinvest ТРЗ и ЛС Pro
Microinvest Склад Pro
Microinvest Invoice Pro
Корпоративен блог


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2012 Microinvest