Microinvest Partner Program

Автоматично попълване на платежни нареждания в новата версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro

Автоматично попълване на платежни нареждания в новата версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro Активното развитие на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro продължава. В последната версия на продукта, която вече е достъпна за сваляне на нашия сайт, са включени всички нормативни изменения в сила от 01.03.2014 г. - промяна на параграфите за вид плащане към бюджета, нови приходни сметки на НАП, промяна в придружително писмо и заявления декларации към НИИПОПДОО. Освен задължителните промени, обновената система впечатлява с напълно нов модул – Платежни документи. Дългоочакваната функционалност предлага бързина и удобство при автоматичното изготвяне и печат на платежни нареждания. По този начин получавате допълнителни възможности и нови функции заедно със задължителните актуализации, свързани с поредната промяна на законодателството. Пълен списък с всички изменения и новости в Microinvest ТРЗ и ЛС Pro може да разгледате тук.

Microsoft прекратява поддръжката на Windows XP

Microsoft прекратява поддръжката на Windows XP Както отдавна бе обявено от Microsoft след 8 април 2014 г. техническата помощ за Windows XP вече няма да е налична. Ще бъде преустановена актуализацията на неподдържаните версии на Windows, като това включва актуализации на защитата, предпазваща компютъра Ви от опасни вируси, шпиониращ софтуер, както и от друг злонамерен софтуер, чрез който личните Ви данни могат да бъдат откраднати. Ако продължите да използвате Windows XP след прекратяване на поддръжката, компютърът Ви ще продължи да работи, но може да стане по-уязвим към заплахи и вируси. Със спирането на продажбата и поддръжката на Windows XP ще бъде невъзможно Microinvest да гарантира високото ниво на сигурност на продуктите от класическата серия (Microinvest Склад, Microinvest Делта, Microinvest ТРЗ и ЛС). След началото на месец април традиционните ни продукти ще продължат да функционират, а тяхното изтегляне и използване няма да изисква регистрационен код. Липсата на подходяща работна среда за системите обаче ще увеличи многократно риска и уязвимостта за Вашите данни, което може да доведат до допълнителни разходи, неработоспособност и загуба на продуктивност. Затова не правете компромис с производителността, ефективността и защитата на Вашата информация, запознайте се с възможностите и предимствата на новите операционни системи като Windows 7 и 8 и научете повече за препоръчителните действия, които следва да предприемете, от нашия специално подготвен материал: Време е за бъдещето!

Електронна актуализация 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата

Електронна актуализация 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата Microinvest предлага съвременна технология за електронна актуализация на продуктите без участието на оператор и без връзка по телефон. Клиентите получават актуализацията самостоятелно, като единствено е необходимо да имат активна Internet връзка в момента на актуализацията. Новата технология е достъпна 24 часа в денонощието, без почивен ден и е удобна за всички потребители. Технологията е изключително лесна и включва няколко стъпки, които придружени с картинки и инструкции, може да видите тук.

Нова електронна платформа за събиране и обработка на поръчки eOrder.bg

Нова електронна платформа за събиране и обработка на поръчки eOrder.bg Представяме Ви eOrder.bg - модерна и функционална електронната система за събиране и обработка на поръчки. Това е един уникален по рода си проект, реализиран от Microinvest в подкрепа на българския бизнес. eOrder.bg е платформа, която позволява управление по цялата верига на процеса от обекта на клиента, през дистанционен обмен на данни през Internet, акумулиране и обобщаване на документите, създаване на справки и последващ експорт на електронни документи към софтуер за управление на наличности и продажби на стоки.
Сайтът eOrder.bg акумулира, съхранява и обработва поръчки, изпратени чрез приложение за Android, инсталирано на предпочитано мобилно устройство или таблет. По този начин се извършва централизирана обработка на клиентски поръчки, изпратени в реално време, от обекта на клиента. eOrder.bg замества сложни системи за дистанционно предаване на данни, като позволява бърза и ефективна работа с множество оператори и практически неограничен набор от клиенти. За започване на реална работа със сайта е необходимо единствено бърза регистрация!

Microinvest Електронен магазин с много нови възможности

Microinvest Електронен магазин с много нови възможности Възползвайте от възможностите, които предлага новият обновен софтуер за създаване и управление на електронни магазини от Microinvest. Microinvest Електронен магазин е съвременна система за управление на електронна търговия, базирана върху последните достижения в областта на Internet технологиите. Продуктът използва практики, съобразени с най-новите тенденции в областта на Web дизайна и съвременните търговски принципи. Мощни инструменти за дизайн, вградени визуални стилове и възможност за SEO оптимизация на съдържанието са само малка част от новостите, които са залегнали в софтуера. Освен богата функционалност, Microinvest предлага и пакет от хостинг услуги, за да имате всичко необходимо за един успешен електронен бизнес. А цената е само 99 EUR без ДДС. Запознайте се възможностите на продукта в реални условия с нашия демонстрационен електронен магазин тук.
В това издание:
Автоматично попълване на платежни нареждания в новата версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro
Microsoft прекратява поддръжката на Windows XP
Електронна актуализация 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата
Нова електронна платформа за събиране и обработка на поръчки eOrder.bg
Microinvest Електронен магазин с много нови възможности
Новини:
Електронни фактури и изгодата от тях
Подобрения и оптимизации в InvoicePro.bg
Нова версия на Microinvest Склад Pro Data Collector
Ново! Microinvest пакет - Mobile Manager
Бързи връзки:
Microinvest Форум
Счетоводен портал
Обучения и семинари
Документация
Нашите клиенти
obiavi.bg
naemi.bg


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2014 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк