Microinvest Partner Program

Нови версии на ТРЗ и ЛС продуктите

Нови версии на ТРЗ и ЛС продуктите От 01.05.2012 г. се определя нов размер на минималната месечна работна заплата за страната - 290 лв., съгласно Постановление на МС № 300/10 ноември 2011 г. В тази връзка следващата версия на Microinvest ТРЗ и ЛС и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro ще бъде подготвена със законовите изменения, а едновременно с това Microinvest ТРЗ и ЛС Pro ще съдържа и много нови функции и допълнителни улеснения за всички потребители. Планирайте икономично своите разходи за софтуер, като изберете пакетна актуализация и намалите по този начин цената за 1 брой актуализационен код с над 25%!

Нови атрактивни промоции

Нови атрактивни промоции Специални нови промоционални предложения очакват всички бъдещи и настоящи клиенти на Microinvest. Бързото развитие на нашите продукти и желанието ни всички да имат възможност да се възползват от възможностите на най-новите технологии, са причината да стартираме кампанията "Сменете старата си DOS система". С това предложение ще имате възможност да замените стария си софтуер с модерна счетоводна система – Microinvest Делта Pro, с 30 % отстъпка. На страницата ни с Промоции може да видите и други изгодни предложения. В тях са включени цялостни решения, включващи софтуер и хардуер, подходящи за автоматизацията на търговски обект или заведение.

Безплатни Microinvest семинари

Безплатни Microinvest семинари Microinvest планира серия безплатни семинари в страната. Съобразявайки се с мненията и желанията на нашите клиенти, организираме серия мини семинари в по-малките български градове. В рамките на няколко часа ще разгледаме конкретни казуси и ще направим демонстрация на функционалните възможности на нашите популярни продукти – Microinvest Делта Pro, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro и Microinvest Склад Pro. Ще стартираме в Пазарджик на 30.05.2012 г., а в следващите седмици наши консултанти и водещи лектори ще посетят и други градове. Регистрирайте се за събитието в Пазарджик тук или заявете Вашето желание да участвате в останалите предстоящите безплатни семинари тук, за да Ви изпратим приоритетно покана с допълнителна информация. Обърнете внимание, че желаещите са много и местата се изчерпват бързо.

Нов корпоративен сайт

Нов корпоративен сайт Остават броени дни до официалния старт на новия ни корпоративен сайт. Сменихме изцяло дизайна на стария, опростихме навигацията и го направихме по-дружелюбен към потребителите. Тестовете ни показват, че търсената информация се намира по-бързо, а търсачката работи с много по-голяма прецизност. Оптимизирали сме максимално времето за зареждане, а достъпът до продуктите е бърз и лесен. Обратната връзка с клиентите в новия сайт ще бъде приоритет, а технологията на лицензиране на продуктите е усъвършенствана, без необходимост от връзка с оператор. Тествайте бета версията на корпоративния ни портал: beta.microinvest.net. Очакваме вашите отзиви в нашия форум.

Нова технология на актуализация без участието на оператор

Нова технология на актуализация без участието на оператор Въпреки усилията ни и увеличаването на капацитета на телефонните линии, както и разкриването на нов национален телефон ( 0700 44 700 ) и тази година над 75% от актуализациите на софтуера бяха направени последните две седмици преди крайния срок. За да улесним клиентите представяме нова технология за актуализация на всички продукти от серията Pro, при която след заплащане получавате по е-мейл актуализационните кодове. Те са постоянни във времето и в процеса на инсталация на новата версия се вписват от потребителя. Процедурата не изисква обаждане по телефона, няма участие на оператор, може да се прави по всяко време на денонощието, като единствено е необходима Internet връзка.

Мобилност за Вашия бизнес

Мобилност за Вашия бизнес Съвременният бизнес е динамичен и мобилен, затова изисква адекватни и модерни решения за управление. Microinvest предлага широка набор от решения, които включват приложения за разносна търговия, ревизия в големи обекти, обработка на поръчки и проверки на наличности в самия офис, като Microinvest Склад Pro Mobile, Microinvest GPS Tracker и Microinvest Data Collector. Предлагаме Ви и софтуерни системи, с които може да осигурите авангардно обслужване на клиентите във Вашето заведение. Microinvest eMenu Pro например може напълно да замени хартиеното меню, като дава възможност клиентите сами да разглеждат картинки и описание на предлаганите храни и напитки и да направят поръчка. Microinvest eMenu Pro може да бъде използвано и от сервитьорите, които маркират, обработват и препратят получените поръчки в реално време. Свържете се с наш консултант, за да откриете най-подходящото мобилно решения за Вашата дейност.

Безплатен ERP и CRM семинар

Безплатен ERP и CRM семинар През последните години два аспекта на фирменото управление придобиха важно значение - ефективният мениджмънт на процеси в компанията и взаимоотношенията с клиентите. Част от решението на тези проблеми са ERP и CRM решенията. Ако Вие сте сред фирмите, които планират да внедрят информационни системи за управление на бизнеса (ERP и/или CRM), но разполагате с ограничен бюджет, включете се в безплатния специализиран бизнес семинар, организиран от Microinvest на тема “Как да внедрим ERP и CRM система с минимални средства”. Събитието е с практическа насоченост и ще се проведе на 08.05.2012 г. в София, Best Western City Hotel. Вижте повече информация и се регистрирайте тук! Тествайте безплатната демо версия на ERP Mago.Net и CRM SugarCRM тук и тук.
В това издание:
Нови версии на ТРЗ и ЛС продуктите
Нови атрактивни промоции
Безплатни Microinvest семинари
Нов корпоративен сайт
Нова технология на актуализация без участието на оператор
Мобилност за Вашия бизнес
Безплатен ERP и CRM семинар
Новини:
Нов корпоративен сайт
Сменете Вашата стара ДОС система
Изгодно предложение за POS система
Още промоции
Продуктов каталог 2012
Бързи връзки:
Microinvest Делта Pro
Microinvest ТРЗ и ЛС Pro
Microinvest Склад Pro
Microinvest Invoice Pro
Корпоративен блог


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2012 Microinvest