Microinvest Partner Program

Великденски промоции

Великденски промоции Microinvest представя специални пакети с Великденска отстъпка. За ограничен период от време ще можете да се възползвате от предложения с до 50% отстъпка от стандартната цена. При това пакетите са разделени на категории за малки компании, индивидуални потребители и за големи организации с оптимизиран набор от продукти. Най-силното в предложенията са балансираният набор от продукти и отличната цена. При така направената промоция минимум един продукт излиза безплатен, при по-големите пакети два и повече продукти са безплатни. Запознайте се с промоциите от тук. Обърнете внимание на пакетите с компютър, при цена от 199 EUR можете да получите пълен пакет от софтуер заедно с марков компютър. Наистина си заслужава!

Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro

Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro Microinvest ТРЗ и ЛС Pro продължава да се развива, а последната актуализация от месец април, 2013 г. е публикувана на сайта. Версията включва 5 изцяло нови модула, редица важни законови изменения, както и много оптимизации по желание на клиентите и разширяване на функционалните възможности. Част от новите възможности и изменения са: модул за създаване на годишна декларация обр. 6 за самоосигуряващи се лица; автоматично номериране на бланкови документи; създаване на справка по чл. 73 от ЗДДФЛ с експорт на текстов файл; изменения в приложения и придружителни писма при подаване на болнични, съгласно НИИПОПДОО в сила от 01.05.2013 г.; приети промени в календара за месец май, 2013 г. Разгледайте страницата с изменения на продукта и обновете своята версия.

Издавайте електронни фактури

Издавайте електронни фактури От началото на 2013 година Microinvest Склад Pro има възможност за автоматично издаване на електронни фактури и директното им изпращане към клиентите по e-mail. По този начин се спестява печата на фактури на хартия, елиминира се таксата за куриерски услуги, няма опасност от „изгубване“ на документа и се спестява много време. Технологията на работа е елементарна, при фактуриране от Microinvest Склад Pro се създава един файл с издадените фактури. Този файл се качва на сайта www.InvoicePro.bg и самият сайт създава електронно копие на документа, което незабавно се изпраща към клиентите. Самите клиенти могат да си отпечатат документа, да го получат в електронен вид или да го проверяват на сайта. Освен оптимизацията на разходите, предимството е бързина на работа и отсъствието на грешки. Един документ може да се препраща неограничен брой пъти и за клиентите това е своеобразен „Електронен архив“ на документите.

Съвършеното предложение

Съвършеното предложение Софтуерът никога не работи сам, трябват подходящи компютърни конфигурации. Затова ние в Microinvest направихме съвършеното предложение за търговска и счетоводна система. За цена от 199 EUR ние можем да оборудваме работно място с компютър, лицензирана операционна система Windows 7, монитор и подходящия софтуер. Предложението е валидно за всички клиенти в България и може да се достави чрез куриер. Компютърът е съвременен, марков и с отлични параметри. За пълни подробности посетете страницата с промоции на сайта ни. Количеството е ограничено, не отлагайте!

Пълна съвместимост с Windows 8 и 64 битови системи

Пълна съвместимост с Windows 8 и 64 битови системи Windows 7 и Windows 8 са стандарт за новите компютри и лаптопи, затова нашият екип полага специални усилия всички продукти от Pro серията да са 100% съвместими с 64 битовите операционни системи и да работят безпроблемно. Вече имате свободата да работите на 32 или 64 битова система, да използвате пълните възможности на съвременните лаптопи, да прехвърляте данни през Internet и да работите отдалечено. Всичко това е възможно при Microinvest Склад Pro, Microinvest Делта Pro, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro и Microinvest Invoice Pro. Скоростта на работа при 64 битовите компютри е много висока и справките се получават моментално. Освен това само 64 битовите компютри могат да използват пълния размер памет и да разгърнат мощта на операционната система. Не правете компромиси, преминете към авангардните продукти от Pro серията!

Ползата от бюлетина на Microinvest

Ползата от бюлетина на Microinvest Стана традиция всеки бюлетин на Microinvest да съдържа подарък. Затова първите 10 клиента, които инсталират Microinvest Phone Manager и укажат препратка към настоящия бюлетин ще получат безплатен лиценз за софтуера на 3 мобилни работни места с Windows Phone. Най-интересното в случая е това, че софтуерът на Microinvest официално се разпространява чрез Windows Phone Store и отговаря на всички технологични стандарти на Microsoft. За повече информация посетете частта с мобилни решения на нашия сайт и се запознайте с цялостната система за разносна търговия върху платформата Windows Phone.
В това издание:
Великденски промоции
Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro
Издавайте електронни фактури
Съвършеното предложение
Пълна съвместимост с Windows 8 и 64 битови системи
Ползата от бюлетина на Microinvest
Новини:
Счетоводен семинар, Пазарджик, 16.05.2013 г.
Счетоводен семинар, Дупница, 17.05.2013 г.
Продуктови обучения
Microinvest в YouTube
Хардуерни предложения
Бързи връзки:
Документация
База знания
Корпоративен блог
Форум
Microinvest в примери и снимки
Mago.Net
SugarCRM


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2013 Microinvest