Microinvest Partner Program

Честит Великден!

Честит Великден! Със специалните промоционални предложения на Microinvest всеки ден може да е Великден! Запазете празничното настроение до края на месец април, като се възползвате от Великденските ни оферти. Приготвили сме комбинации от любими продукти и приложения с впечатляващи отстъпки, а лицензите за някои от най-новите и водещи продукти са безплатни!
Разгледайте всички актуалните оферти от „Великден с Microinvestтук!

Краят на една ера

Краят на една ера Началото на продуктите на Microinvest е поставено от Microinvest Склад на 7 януари 1995 година. В средата на лятото на 1995 година се появява първата версия на Microinvest Делта, към средата на 1996 се появява Microinvest ТРЗ и се оформя Офис Пакета. В рамките на 19 години, тези продукти са неизменна част от ежедневието на много български потребители. Тяхната задача бе да извършват много операции и да обработват огромно разнообразие от документи. През 2014 година продуктите от класическата серия отстъпват мястото си на Pro серията и преминават в заслужен отдих. За последните 5 години Microinvest направи всичко възможно за плавна миграция на данните и преход към новите продукти. Основна част от промоциите бяха под надслова „Обратно изкупуване“ на по-старите продукти. Затова дойде времето да кажем „Чао“ на всички продукти от класическата серия. Те свършиха своята работа и заслужено остават в историята като най-популярния български софтуер.

Интересен факт, който трябва да знаете

Интересен факт, който трябва да знаете Нито един продукт от Pro серията на Microinvest не е губил данни по вина на самия продукт. В изключително редки, практически единични случаи са били унищожавани данни, но единствено по вина на администратори или потребителите без достатъчен обем от технически знания. Дори вирусите, които могат да унищожат самия продукт, не достигат данните в SQL сървърите, където те си стоят непокътнати. Това дава пълна увереност на потребителите за стабилна и безпроблемна работа. Комбинацията SQL сървър и Microinvest Архи Pro е без аналог в България и позволява на потребителите да се фокусират върху своята работа, защото защитата на данните е отдавна решен въпрос!

Увереност в Pro серията и отлично мнение на потребителите

Увереност в Pro серията и отлично мнение на потребителите Microinvest постоянно следи мнението на своите потребители. С радост можем да отбележим, че в последните години отношението към продуктите от Pro серията стана силно позитивно и в момента оценките са отлични. Основната част от потребителите горещо препоръчват нашия софтуер на познати и колеги, форумите са пълни с реални дискусии за счетоводни казуси и напълно изчезнаха техническите проблеми. Всичко това се дължи на новата технология, която е ядрото на Pro серията. От своя страна програмистите на Microinvest работят с все по-нови технологии и вече еднолично държим лидерство по отношение на надеждност, скорост и удобство на обработка. От началото на 2014 година наблюдаваме масово преминаване на клиенти от други продукти към Microinvest. Това ни дава увереност, че посоката е правилна и хората имат доверие в новите системи.

Очаквайте нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro

Очаквайте нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro В динамичната среда на нормативни промени, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro предлага бързи и адекватни изменения в ядрото си в съответствие с промените в законодателството. До края на април 2014 година ще бъде публикувана следващата версия с отразени изменения в Уведомление по чл.62 от КТ, справки и бланкови документи. Продуктът непрекъснато следва законодателството и промените на НАП, НОИ, НСИ, като по всяко време предлага ненадмината съвместимост на функциите с портала за предаване на данни към националните структури. Както винаги, версията ще съдържа задължителни промени, много улеснения в работата и функции, предложени от потребителите. Измененията се появяват директно в продукта, дори не е необходимо да следите сайта на Microinvest.

Гъвкави интеграции с различни продукти

Гъвкави интеграции с различни продукти Времето е ценно. Времето е пари. Тези сентенции са основополагащи за съвременния динамичен свят. Затова Microinvest Склад Pro има специални функции за интеграция с различни счетоводни системи. С помощта на тези модули могат да се прехвърлят данни в друга счетоводна система, без да е необходимо отново въвеждане на фактурите или друга операторска намеса. Времето, което се спестява на счетоводителите може да се използва за друга полезна дейност – анализи или обработка на допълнителни данни. Автоматичният обмен решава и още един въпрос – въвеждането на грешни документи. При този обмен се гарантира прехвърляне на данните без разминаване и без необходимост от повторна проверка. Списъкът с продуктите, които се поддържат е голям: ФСД, Ажур, МегаСофт, МикроАкаунт MACS, Фарма Стар, Плюс Минус, Прециз CX, Ривал, Санта Акаунтинг и WorkFlow. Възползвайте се от това предложение и оптимизирайте своята работа.
В това издание:
Честит Великден!
Краят на една ера
Интересен факт, който трябва да знаете
Увереност в Pro серията и отлично мнение на потребителите
Очаквайте нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro
Гъвкави интеграции с различни продукти
Новини:
Mодерна безжична система за повикване на сервитьори
Електронната система за събиране и обработка на поръчки eOrder.bg с мощно развитие
Решения за салон за красота, СПА център, фризьорски салон
Решения за автомивка, автосервиз, сервиз за гуми, тунинг център
Бързи връзки:
Microinvest счетоводен портал
Счетоводни семинари и продуктови обучения
Безплатни фактури онлайн
Търговска система "Авангард"


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2014 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк