Microinvest Partner Program

Microinvest - предпочитаният фискален сервиз

Microinvest - предпочитаният фискален сервиз През последните години Microinvest се превърна в един от най-качествените фискални сервизи в България. Microinvest фискален сервиз се отличава с екип от отлично подготвени специалисти, модерно оборудвана база и перфектно съотношение цена/качество на предлаганите услуги. В допълнение обслужването е изключително бързо, без досадни опашки и излишно изчакване. Всички дейности се извършват с внимание към всеки детайл. Свържете се с нас сега, за да се възползвате от лимитираното ни предложение за пакет фискални услуги на цена само 69 лв. с ДДС. Пакетът включва подновяване или сключване на едногодишен договор за абонаментно обслужване на Вашия касов апарат или фискален принтер с включена абонаментна такса за SIM карта. Не отлагайте, доверете ни се за качествената поддръжка на Вашето фискално устройство.

Бързо и лесно изготвяне на справка по чл. 73 с новата версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro

Бързо и лесно изготвяне на справка по чл. 73 с новата версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro От 24.03.2015 г. на разположение на всички наши клиенти е актуализираната версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, в която са отразени всички нормативни изменения от началото на 2015 г., както и допълнително публикуваните през месец февруари 2015 г. промени в спецификацията и бланката на Справка по чл. 73, ал. 1 от ЗДДФЛ, във формата и бланката на Декларации Образец 1 и Образец 6. Новостите са в резултат от издадена Заповед N 134 от 10.02.2015г. от ИД на НАП и последни изменения в НАРЕДБА № Н-8 ОТ 29 ДЕКЕМВРИ 2005 Г. ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО, СРОКОВЕТЕ, НАЧИНА И РЕДА ЗА ПОДАВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА ДАННИ ОТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ, ОСИГУРИТЕЛИТЕ ЗА ОСИГУРЕНИТЕ ПРИ ТЯХ ЛИЦА, КАКТО И ОТ САМООСИГУРЯВАЩИТЕ СЕ ЛИЦА в ДВ бр. 14 от 20.02.2015 г. Всички нормативни промени и допълнителни функционалности, съобразени с предложенията на потребителите на софтуера, са на разположение в нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro. Списък на всички изменения в нея ще намерите на нашия сайт тук. За пълноценна работа на потребителите Microinvest препоръчва използването на последна версия на програмните продукти.

Система за дистанционно повикване с бутони

Система за дистанционно повикване с бутони Като доказан доставчик на иновативни решения, Microinvest представя на Вашето внимание модерна система за предоставяне на бързо и качествено обслужване на клиентите в ресторанти, кафенета, пицарии, барове, заведения за бързо хранене и др. Системата се състои от елегантни безжични бутони, разположени на всяка маса в заведението, часовник-пейджър за всеки сервитьор и табло с LED дисплей за приемане на повикванията. Системата е особено подходяща за приложение и в банки, хотели, медицински центрове, производствени предприятия. Принципът й на работа е максимално опростен и ефективен - всяко натискане на бутона изпраща дистанционно сигнал, визуализиращ се на специално предназначено за целта табло или на часовник-пейджър, като по този начин обслужващият персонал може само с един поглед да проследи на коя маса имат нужда от неговото внимание. Практично и лесно, без излишни кабели и сложни настройки, системата може да бъде готова за употреба в рамките на няколко минути. Microinvest предлага разнообразие от модели бутони с една или 3 опции за повикване, с възможност за поставка за рекламни съобщения, съобразени с различните изисквания на клиентите. Всички компоненти на системата са с осигурена наличност и гарантирана поддръжка. Повече информация за решението може да намерите тук.

Шеметно развитие на продуктите

Шеметно развитие на продуктите С гордост можем да заявим, че развиваме и подобряваме всеки един продукт с марката Microinvest, за да го превърнем в перфектното решение за всеки бизнес. Затова новата версия на приложението ни за разносна търговия, предназначено за работа на мобилни устройства с операционна система Windows Phone - Microinvest Склад Pro Phone, се отличава с много полезни функционалности и улеснения при изпълнението на рутинни операции, с добавена възможност за работа с допълнителни периферни устройства и оптимизация на работата с базата данни от клиенти, партньори и стоки. Препоръчваме Ви да разгледате и новостите, включени в актуализирана версия на автоматичната архивираща програма Microinvest Архиватор Pro. Незаменим продукт, предпочитан от голяма част от нашите клиенти, той се грижи за сигурността и правилното съхраняване на въвежданите данни. Приложението придоби особена популярност след зачестилите оплаквания на потребители, чиито компютри са заразени със CTB-Locker. Сега Microinvest Архиватор Pro предлага още повече възможности за прецизни настройки при архивиране или преместване на Вашата информация. Разгледайте всички изменения в продукта и не отлагайте осигуряването на надеждна защита за Вашите данни!

Весел Великден от Microinvest!

Весел Великден от Microinvest! Целият екип на Microinvest Ви поздравява с предстоящия празник Възкресение Христово! Нека Великден донесе на Вас и вашите семейства много здраве, благополучие, бодрост и светлина! Хубав празник!
В това издание:
Microinvest - предпочитаният фискален сервиз
Бързо и лесно изготвяне на справка по чл. 73 с новата версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro
Система за дистанционно повикване с бутони
Шеметно развитие на продуктите
Весел Великден от Microinvest!
Новини:
Подновяване на договор за поддръжка на касов апарат за 69 лв. с ДДС
Нови мобилни устройства за разносна търговия
Специални оферти за лаптопи
Мобилно устройство BelTel PB11 + Microinvest Склад Pro Mobile
Бързи връзки:
Продуктов каталог 2015
Microinvest Club - създаден специално за нашите лоялни клиенти!
eOrder.bg
Microinvest Счетоводен портал
Безплатни продуктови обучения


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2015 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк