Microinvest Partner Program

Сглобете търговска система за 5 минути

Сглобете търговска система за 5 минути Успехът на IKEA се дължи на удобството да получавате разглобен продукт на много ниска цена с пълно упътване за самостоятелно сглобяване. Именно затова ние подготвихме търговска система „Авангард“, която представлява цялостен комплекс за автоматизация на търговската дейност. Срещу 299 EUR (цена без ДДС) получавате компютър, монитор, клавиатура, четец за магнитни карти, лазерен баркод скенер, специализирана мини клавиатура с функционални клавиши, фискален апарат, хардуерен ключ за лиценз, книжка с документация на потребителя и схема за сглобяване на цялата система. С цел удобство на потребителите, целият софтуер е предварително инсталиран и всички кабели са означени с различни цветове за лесно включване. Системата е подходяща за малък и среден магазин, за кафе, ресторант или клуб. При сглобяването на комплекса не е необходимо никакво компютърно умение или други инженерни знания. Доставката е за сметка на клиента. В момента се подготвя и счетоводна система от същия клас, с възможност за самостоятелно сглобяване от счетоводителите. Научете повече за системата от наш консултант или представител в страната.

Система за анализ на данните върху мобилен телефон

Система за анализ на данните върху мобилен телефон Светът става все по-мобилен, затова Microinvest полага специални усилия за удобство на клиентите. В Microinvest eMenu Pro е добавен допълнителен модул, който позволява отдалечено изпълняване на справки и анализ на резултатите. Този модул е оптимизиран за работа върху мобилни телефони (с операционна система iOS, Android или Windows Phone) и предлага възможност за отдалечен контрол. Наборът от справки позволява да се следят всички основни параметри на търговския обект и да се вземат мениджърски решения без присъствие в търговския обект. Системата е ценна за всички, които много пътуват и наблюдават своя бизнес дистанционно. Оптимизацията за малък екран позволява ефективна работа при всички видове телефони и таблети. За повече информация се запознайте с Microinvest eMenu Pro.

Нови версии на Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light

Нови версии на Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light В началото на май бяха публикувани нови версии на Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light. Измененията са основно в скоростта на работа и удобство на ползване на продуктите. Бяха обновени много от основните модули и са добавени функции по желание на клиентите. Системите стават все по-съвършени, стабилността им е ненадмината и имат възможност за работа с огромно натоварване. Основен акцент е поставен върху съвместимостта с Windows 8 и Microsoft SQL Server 2012, и при двете платформи се наблюдават перфектни резултати. Пълен списък с измененията в програмите можете да прочетете тук и тук.

Промоция за MS SQL сървър и Microinvest Архи Pro

Промоция за MS SQL сървър и Microinvest Архи Pro Microinvest Архи Pro е силно подценяван продукт. Основна част от клиентите не правят редовно архиви и това не им пречи в ежедневната работа. Проблемът възниква тогава, когато вирус порази системата, или има срив в твърд диск, или в друга част на компютъра. Без Microinvest Архи Pro възстановяването на данните е много трудно, понякога невъзможно. Затова Microinvest предлага за ограничен период от време промоционална цена за Microinvest Архи Pro. Също така, промоционална цена се предлага и за Microinvest Склад Pro при работа с MS SQL сървър. Възползвайте се от водещата база данни и пакетът за архивиране, това ще гарантира стабилна и безпроблемна работа на Вашата система. Цената е много атрактивна, не изпускайте този шанс!
В това издание:
Сглобете търговска система за 5 минути
Система за анализ на данните върху мобилен телефон
Нови версии на Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light
Промоция за MS SQL сървър и Microinvest Архи Pro
Новини:
Бизнес закуска "ERP и CRM", 11.06.2013 г.
Нови дати за безплатни продуктови обучения
Актуални промоции
Microinvest в Google +
Microinvest в YouTube
Бързи връзки:
Най-новите и интересни обекти
Безплатно издаване на фактури онлайн
SMS известяване за нови версии
Microinvest Блог
Microinvest Форум
Microinvest Wiki


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2013 Microinvest