Microinvest Partner Program

Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro

Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro В края на април 2014 година се появи нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro. Въведените изменения са основно в удобството на работа, както и много подобрения в интерфейса по желание на потребителите. Прелистването на справките, попълването на данните и управлението на персонала е по-лесно, работата с продукта става все по-ефективна. Всички потребители ще усетят новите функции като голямо улеснение в ежедневната работа. Не са забравени и нормативните изменения, пълен списък с промените можете да видите тук. Както винаги, актуализацията на продукта е лесна, само с едно натискане на меню Помощ/Нови версии. Получаването на електронен ключ за актуализация и неговото използване може да стане по всяко време. Това позволява да не се прекъсва работата и да не е необходимо прозвъняване за получаване на код по телефона. Microinvest се старае продуктите от Pro серията да бъдат мощни, удобни и гъвкави за клиентите, актуализирайте версиите и усетете мощността на новите технологии!

Цялостна система, наречена „Авангард“

Цялостна система, наречена „Авангард“ Правилният подбор и комплектация на една система е важен момент от нейното внедряване и използване. Затова всеки един компонент (хардуер и софтуер) може да се окаже решаващ за функционирането на цялата система. Като се има предвид този факт, специалистите на Microinvest създадоха оптимални системи за българския потребител. В тази система са подбрани оптимални по цена устройства – компютър, монитор, операционна система, клавиатури и периферия (баркод скенери, четци за магнитни карти, принтери и други) и е проверена тяхната 100% съвместимост. Всичко това позволява на перфектна цена 279 EUR да се предложи завършен продукт, който ще работи дълго време и няма да създава никакви проблеми. Въвеждането на цялостна система от един единствен доставчик елиминира прехвърлянето на проблемите от една компания към друга и позволява на потребителите да се фокусират върху основната си дейност. Затова „Авангард“ е отлично решение, на което можете да се доверите в работата си. И още нещо, важно за потребителите – системите „Авангард“ са на склад, предварително са инсталирани и настроени, готови за работа. С едно посещение в офис на Microinvest можете да ги получите и веднага да ги използвате!

Интернет магазин с динамичен дизайн

Интернет магазин с динамичен дизайн Новата версия на Microinvest eCommerce Pro предоставя отлична платформа за развитие на електронна търговия. Програмният продукт позволява създаване на ярък индивидуален дизайн, лесна настройка на визията и поведението на магазина и съобразяване с фирмения стил на организацията. Инсталацията на цялата система е автоматична и не изисква наличието на програмисти или други тесни специалисти. Вграденият дизайнер позволява да се създават индивидуални стилове и да се удовлетворят най-взискателните клиенти. Магазинът вече работи при клиенти на Microinvest и доказва своето място сред прогресивните нововъведения в съвременния бизнес. И тъй като в нашето динамично време създаването на платформи за електронна търговия е задължително за успешен бизнес, всеки потребител на Microinvest има възможност с минимални усилия да придобие успешен портал за електронна търговия.

Интеграция с видеонаблюдение

Интеграция с видеонаблюдение Microinvest представя възможност за оптимален контрол над бизнеса Ви чрез изграждане на система за видеонаблюдение с връзка към произволна камера. С помощта на специализиран софтуер и последната версия на Microinvest Склад Pro Light, нашата система се трансформира в мощен инструмент за мониторинг на случващото се в търговския обект, заведението или склада. Технологията позволява връзка с почти всички видове камери (IP, VGA, Web и стандартни). Като пряко взаимодействие може да се посочи възможността търговската система да изпраща всяко действие към видеонаблюдението и в записа на данни да се поставят съответни субтитри за операциите, които се изпълняват, чрез позициониране на информационен текст върху изображението. По този начин освен действията на касиерите и сервитьорите се записва и допълнителна информация като количество, цена, отстъпки и специални операции (изтриване, приключване и ресто). Всичко това може да работи чрез стандартен компютър и да се наблюдава отдалечено чрез телефон.
В това издание:
Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro
Цялостна система, наречена „Авангард“
Интернет магазин с динамичен дизайн
Интеграция с видеонаблюдение
Новини:
Сайт за безплатни фактури онлайн
SMS известяване за нови версии на софтуерните продукти Microinvest
Обратно изкупуване на продукти за разносна търговия
Семинари и обучения
Microinvest Склад Pro предлага интеграция с OpenCart
Бързи връзки:
Видео: Microinvest FastPos за Android
Видео: Печат чрез мобилни принтери (Microinvest Склад Pro Phone)
Видео: Кратко представяне на Microinvest eMenu Pro
Видео: Как да сглобим сами система "Авангард" за 5 минути


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2014 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк