Microinvest Partner Program

Нова бърза система на актуализации

Нова бърза система на актуализации От 01.06.2012 година продуктите на Microinvest позволяват електронна актуализация без участието на оператор. Чрез директна връзка с Internet сървър всеки потребител може да актуализира своите продукти без да е необходимо телефонно позвъняване в офис на Microinvest. На централният Internet сървър се съхраняват данните за закупените копия и брой оставащи актуализации. Клиентите получават актуализацията самостоятелно, без участие на оператор, единствено е необходимо да имат активна Internet връзка в момента на актуализацията. Новата технология е достъпна 24 часа в денонощието, без почивен ден и е удобна за всички потребители. Научете повече за новата технология тук.

Продукти от серията Microinvest Pro на преференциална цена

Продукти от серията Microinvest Pro на преференциална цена В началото на летния сезон е време за нови промоции. Microinvest предлага продукти от серията Pro и софтуерни пакети с до 40% отстъпка от стандартните цени. Промоцията е валидна за ограничено време, затова побързайте да се възползвате от тази възможност. Пълната информация за цените е публикувана на сайта ни, а от изгодните предложения може да се възползвате и чрез регионалните партньори на Microinvest.

Безплатни продуктови обучения

Безплатни продуктови обучения Microinvest организира безплатни продуктови обучения, на които ще можете да се запознаете с функционалностите и предимствата на водещите счетоводни системи Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, както и да получите полезни съвети за работа с тях. Заповядайте на събитията ни, за да разгледаме възможностите на продуктите, да представим новости и ползотворно да проведем времето си в дискусии и отговори на най-често задаваните въпроси. Обученията ще се проведат в София, в специално оборудвана демонстрационна зала, като ще стартираме на 22.06.2012 г., а след това са предвидени и други дати - 06.07.2012 г., 20.07.2012 г., 03.08.2012 г. Регистрирайте се още сега тук, защото местата са ограничени.

Нови изменения в ППЗДДС и актуализация на счетоводния софтуер

Нови изменения в ППЗДДС и актуализация на счетоводния софтуер ДВ бр. 15/21.02.2012 определя изменения в ППЗДДС, свързани със Справка-декларация и дневниците по ЗДДС, които влизат в сила от 01.06.2012 г. В тази връзка Microinvest ще публикува актуализации на счетоводните продукти Microinvest Делта и Microinvest Делта Pro, като освен законовите изменения, в Microinvest Делта Pro ще бъдат добавени и много нови функции, справки и подобрения. Актуализирайте нормативно и едновременно с това усъвършенствайте вашата счетоводна система, като изтеглите новата версия от тук.

Обмен на данни между Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro

Обмен на данни между Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro След усилена работа, екипът на Microinvest реализира обмен на данни между Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro. Модулът ще бъде публикуван в новата версия на счетоводната програма. Следвайки идеологията на продуктите от Pro-серията, импортът на данни се осъществява бързо и лесно, операциите се осчетоводяват автоматично, а потребителят има възможност за допълнителни настройки. С включването на този обмен на данни, конфигурацията Microinvest Склад Pro + Microinvest Делта Pro + Microinvest ТРЗ и ЛС Pro се превръща в цялостна и напълно автоматизирана система за управление на бизнес процесите в една фирма.

Цялостни решения за всеки бизнес

Цялостни решения за всеки бизнес Продуктите на Microinvest са удобни и универсални за използване в широк спектър от дейности. За да могат нашите клиенти да се възползват от пълната функционалност на софтуерните системи на компанията, създадохме специален раздел „Решения“ на обновения сайт microinvest.net. В раздела са предложени цялостни решения за търговски обекти, заведения, развлекателен бизнес и счетоводство, визуализирани с подходящи изображения и интуитивна навигация. На едно място са събрани полезни функционалности, подходящи продукти и съвети как да постигнете отлични резултати в своята дейност и то с минимална инвестиция. Намерете подходящото софтуерно решение за Вас още сега!
В това издание:
Нова бърза система на актуализации
Продукти от серията Microinvest Pro на преференциална цена
Безплатни продуктови обучения
Нови изменения в ППЗДДС и актуализация на счетоводния софтуер
Обмен на данни между Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro
Цялостни решения за всеки бизнес
Новини:
Цялостна търговска система за 209 EUR
Търговски софтуер с фискално принтер Daisy FX1200 KL за 199 EUR
Търговски софтуер с фискално устройство Tremol ZM-KL за 189 EUR
Сменете старата си DOS система
Продуктов каталог 2012
Бързи връзки:
Microinvest Делта Pro
Microinvest ТРЗ и ЛС Pro
Microinvest Склад Pro
Microinvest Invoice Pro
Корпоративен блог
Форум


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2012 Microinvest