Microinvest Partner Program

Продуктите от класическата серия стават безплатни

Продуктите от класическата серия стават безплатни Складовият и счетоводен софтуер от класическата серия е безплатен за потребителите от 10.06.2014 г. Популярните системи от класическата серия - Microinvest Делта, Microinvest ТРЗ и Microinvest Склад няма да изискват код за лицензиране и са достъпни за свободно изтегляне от сайта. Microinvest ще се фокусира върху развитието на перспективните Pro версии на своите продукти. В тях са заложени последните технологични тенденции, което позволява използването им под различни платформи – Windows, Linux, Android, Windows Phone, докато традиционните продукти са създадени в средата на 90-те години и вече са изпълнили своето предназначение. Безплатна ще бъде и актуализацията на класическите продукти, без Microinvest да се ангажира със срокове на тяхното обявяване. Така системите ще бъдат общодостъпни и професионално поддържани, но няма да са с приоритет в стратегията за развитие на компанията. Това е нашият своеобразен жест към бизнес общността в България, в която Microinvest Делта, Microinvest ТРЗ и Microinvest Склад станаха нарицателни за достъпни и надеждни софтуерни решения. Използвайте продуктите свободно, инсталирайте ги на произволен брой компютри по Ваше усмотрение.

Надеждна регистрация чрез USB Ключ

Надеждна регистрация чрез USB Ключ Microinvest полага специални усилия за бързо и качествено обслужване на своите клиенти. Затова ние Ви съветваме всички да преминат към хардуерен ключ за защита на продуктите от Pro серията. Така се осигурява защита при евентуален срив на системата и независимост от компютърната конфигурация. Цената на хардуерния ключ е само 9.90 EUR и не изисква никаква комуникация с централния офис на Microinvest за активиране или актуализиране на продуктите. Също така има допълнителни предимства, при наличие на хардуерен ключ актуализацията може да се активира отдалечено, 24 часа в денонощието. Затова бъдещето е точно в тези устройства, носител на лиценза на продуктите. Прочетете повече за хардуерните ключове и се възползвайте от техните предимства.

Най-изгодни цени в България

Най-изгодни цени в България Microinvest има най-изгодната ценова политика в България. Продуктите на фирмата нямат месечни или годишни лицензионни такси. Те се купуват еднократно и служат без ограничение във времето, при това за неограничен брой фирми. Заплащат се единствено допълнителните услуги, които реално се извършват (посещение и сервиз на място или актуализация на версиите на продуктите). Също така заплащането на актуализациите е по усмотрение на клиента, само ако той има необходимост от нова версия, без принудителни условия за скрита актуализация. Като равносметка на тази ценова политика може да се отбележи удобството за индивидуалните счетоводители, които не са задължени от постоянно плащане по график, без да имат реална нужда от това. Преценете предимствата на цените ни и се присъединете към нашите клиенти.

Национален телефон за връзка с Microinvest – 0700 44 700

Национален телефон за връзка с Microinvest – 0700 44 700 В режим на активно използване е зеленият телефон за връзка със специалистите на Microinvest – 0700 44 700. Чрез този номер клиентите могат да се свързват по-лесно на цената на един градски разговор. Удобството на многоканалния телефон елиминира сигнал „заето” и осигурява най-изгодната тарифа за позвъняване от мобилен телефон. Microinvest се старае да предложи по-добри условия за поддръжка на своите партньори, като отново нуждите на клиента са поставени по-високо от печалбата на фирмата. Факт, който силно ни отличава от конкурентните български софтуерни компании, които дори увеличиха цените си за абонаментни услуги за поддръжка и сервиз. Използвайте този номер, той е създаден за ваше удобство!
В това издание:
Продуктите от класическата серия стават безплатни
Надеждна регистрация чрез USB Ключ
Най-изгодни цени в България
Национален телефон за връзка с Microinvest – 0700 44 700
Новини:
Вземете 50 лв. подарък от Microinvest и InfoNotary!
Търговска система "Авангард"
Безплатни продуктови обучения
Готови решения за мобилна търговия
Бързи връзки:
Документация
Форум
База знание
Счетоводен портал


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2014 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк