Microinvest Partner Program

Нека бъде лято с Microinvest

Нека бъде лято с Microinvest Само от 22.06.2015 г. до 03.07.2015 г. и само в Microinvest 1 евро ще бъде равно на 1 лев! По време на промоционалния период всички софтуерни продукти с марка Microinvest ще могат да бъдат закупени на цените, обявени в ценовата листа, но в лева! Заредете се с лятно настроение като се възползвате от нашето специално предложение, с което можете да изберете и комбинирате различни продукти с 50 % отстъпка! Сега е отличен период да планирате внедряване на нов търговски или счетоводен софтуер, да надградите Вашата система с допълнително работно място или да разширите дейността, стартирайки Ваш електронен магазин. Цените са много атрактивни, не пропускайте тази възможност! Нашите консултанти са на разположение да Ви съдействат при избора на най-подходящ софтуерен продукт за Вас. Промоцията е валидна при покупка в офисите на Microinvest и всички регионални представители.

Нова линия системи Авангард

Нова линия системи Авангард Представяме Ви новите страхотни, подобрени и функционални пакети от серията Авангард: Авангард Store, Авангард Account, Авангард Max, Авангард Touch! Те включват специално подбрани хардуерни компоненти (компютър, монитор, лазерен принтер, клавиатура и мишка) с операционна система Windows 7 и предварително инсталиран търговски и счетоводен софтуер, гарантиращи отлична работа във всеки магазин, заведение, склад, офис или счетоводна кантора. От началото на юни добавихме и нова линия - Авангард Touch. Тази система съдържа професионален POS компютър Wincor Nixdorf, произведен в Германия, професионален монитор 15“ Capacitive POS Тouchscreen BA83, специална стойка за него, клиентски дисплей на същата стойка, принтер Wincor Nixdorf, който може да работи с термо хартия и с матричен печат едновременно, професионално чекмедже за пари, лиценз за Windows 7 Professional, клавиатура, мишка и търговски софтуер Microinvest.
При всички системи Авангард компютърните конфигурации са с по-бързи процесори, повече памет и с 12 месеца гаранция! Пакетите се доставят бързо, окомплектовани с всички компоненти, необходими за самостоятелното сглобяване и инсталация. Цените остават без аналог - от 209 EUR без ДДС за цяла система. Изберете Вашата система Авангард сега тук.

Бързо добавяне на нова стока чрез въвеждане или сканиране на баркод в Microinvest Склад Pro

Бързо добавяне на нова стока чрез въвеждане или сканиране на баркод в Microinvest Склад Pro С развитието на технологиите и засилената конкуренция в сектора за търговия с хранителни и нехранителни стоки, от особено значение за придобиване на конкурентни позиции е съкращаването на сроковете за обработка и въвеждане на информация, минимизиране на възможностите за грешки и автоматизирането на различни дейности с оптимални разходи. Значителна част от времето на персонала в търговските обекти се заема от въвеждане и актуализиране на продуктовата номенклатура. Все по-динамично развиващият се и разрастващ се пазар на стоки предлага непрекъснато нови артикули, които следва да бъдат предложени на крайните потребителите и съответно управлявани като част от продуктовата номенклатура в съответната точка на продажба. Всеки нов артикул изисква технологично време да бъде обработен, описан и въведен в търговския софтуер. Понякога това е трудоемка задача, която отнема часове, дори дни. В подкрепа на всички търговци Microinvest предлага уникална по рода си функционалност - бързото добавяне на стоки чрез въвеждане или сканиране на баркод! Функционалността е добавена в Microinvest Склад Pro чрез модул „Прибавяне на стоки“. Този модул дава възможност само с въвеждане или сканиране на баркода на дадена стока нейното име, код и мерна единица автоматично да бъдат въведени в програмата. Модулът работи с готова база данни с над 500 000 баркодове на най-разпространените стоки на пазара. Записите непрекъснато се разширяват и актуализират чрез анализ на всички номенклатури, използвани от наши клиенти. Функцията спестява ресурси и време и позволява само за няколко минути да се въведе в програмата номенклатура от стотици артикули. Повече за технологията на работа може да прочетете тук.

Мощен инструмент за графичен анализ на информацията

Мощен инструмент за графичен анализ на информацията В синхрон със съвременните тенденции Microinvest предлага функция за мощен анализ и визуализация на различни справки чрез нагледни графични изображения. Функцията позволява с няколко кликвания да бъдат открити, обобщени и анализирани данни от различни източници, таблици и приложения (например справки в Microinvest Склад Pro), което e отличен инструмент за изследване на взаимовръзките между отделните процеси и дава насоки за адекватни решения за тяхното по-добро управление. Визуализацията на тези взаимовръзки, подобно на скъпите BI решения, предоставя неподозиран поглед върху различни причинно-следствени закономерности, но на по-ниска цена и с повече възможности. Функцията е особено полезна за графичен анализ на най-продавани стоки и услуги, оптимизация на търговски площи и номенклатури, изследване на продажбения цикъл и натовареността на персонала, както и много други. Повече информация за функциалността може да получите от нашите консултанти.

Нека заедно покорим нови хоризонти!

Нека заедно покорим нови хоризонти! Започвайки международното си развитие преди повече от 6 години, днес можем да се похвалим, че продуктите ни са разпознаваема марка за отлично бизнес решение на световния софтуерен пазар. Наши продукти са преведени на 15 езика и работят в 24 страни на 4 континента - Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка. Примерите са много, а част от тях може да разгледате на show.microinvest.net. Ние не спираме да инвестираме в развитието си на нови пазари и да търсим нови приятели! Търсим контакти с хора и фирми, които могат да ни съдействат за развитието на партньорска мрежа в страната, в която се намират в момента. Ако Вие смятате, че сте подходящият човек, имате познат или роднина в чужбина с интерес в ИТ сферата и не само … изпратете ни кратко представяне на marketing@microinvest.net, за да видим дали и как можем да си бъдем взаимно полезни. Ние вярваме в потенциала на всеки. Не са нужни специални знания и умения! Търсим личности, които желаят да осребрят своите контакти. Имаме знание, опит и стратегия за развитието на даден пазар, очакваме от Ваша страна само ентусиазъм, активност и при интерес да се свържете се с нас.

Добре дошли в света на Microinvest

Добре дошли в света на Microinvest Имаме удоволствието да Ви представим най-новия корпоративен клип на Microinvest. Избрахме по един нестандартен начин да разкажем за нашата компания, продукти, конкурентни предимства, клиенти и партньори. Представен като специално обучени нинджи във видеото, нашият екип от над 100 специалиста и консултанта залага именно на бързината, честността и отличната подготовка в ежедневна си работа. Гледайте видеото тук и надникнете в нашия корпоративен свят, за да видите къде по света се използват софтуерни продукти с марка Microinvest, какво правим в свободното си време, както и други любопитни факти и цифри.
В това издание:
Нека бъде лято с Microinvest
Нова линия системи Авангард
Бързо добавяне на нова стока чрез въвеждане или сканиране на баркод в Microinvest Склад Pro
Мощен инструмент за графичен анализ на информацията
Нека заедно покорим нови хоризонти!
Добре дошли в света на Microinvest
Новини:
Специално предложение: С всеки закупен лаптоп получавате безплатен софтуерен продукт от серията Pro!
Ново! Фискален принтер Daisy FX 1300-KL с безплатен търговски софтуер
Нашият софтуер говори на Вашия език!
Система за повикване на сервитьори с безжични бутони
Бързи връзки:
Актуални дати за безплатни продуктови обучения
Документация и полезни материали
Снимки и референции от клиенти
Форум
Промоции


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2015 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк