Microinvest Partner Program

Сайт за безплатни онлайн фактури InvoicePro.bg

Сайт за безплатни онлайн фактури InvoicePro.bg С www.InvoicePro.bg може да издавате електронни документи безплатно и неограничено, без да е необходимо да се инсталира допълнителен софтуер и с грижа към природата. Сайтът е безплатна онлайн версия на най-популярната фактурираща програма Microinvest Invoice Pro. Предимствата, които новата платформа Ви предлага са многобройни – бързо и лесно създаване на най-често използваните платежни документи с избор на визия, създадена от дизайнери; достъп до информацията 24 часа/7 дни в седмицата; максимална защита на данните Ви, за които се грижат екип от ИТ специалисти; лесно управление и систематизиране на създадените документи, които може да изпратите по e-mail, да коригирате или изтриете само с един клик на мишката. www.InvoicePro.bg ще Ви спести време и средства, ще подобри организацията на документооборота и ще оптимизира комуникацията Ви с потребители и партньори. Разгледайте предимствата на сайта www.InvoicePro.bg с демо фирма или се регистрирайте тук! И отново, сайтът винаги ще бъде безплатен с възможност за автоматичен експорт на документите към популярни счетоводни системи.

Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light с нови версии

Microinvest Склад Pro и  Microinvest Склад Pro Light с нови версии Microinvest продължава активното развитие на Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light. В момента са готови нови версии на двата продукта с редица подобрения за потребителите. Версиите са силно оптимизирани за бързодействие и имат голям брой качествени промени в работата си. В Microinvest Склад Pro са добавени нови шаблони за ценови правила, нови справки и полета, усъвършенствани са филтри и много други. Някои от новостите в Microinvest Склад Pro Light включват оптимизация на интерфейса, възможност за едновременна работа на виртуалната клавиатура и панела за избор на стоки чрез бутони, както и подобрен печат на фискален, служебен и предварителен бон. Пълен списък с подобренията в Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light може да видите тук и тук, а новите версии може да изтеглите тук и тук.

Обновеният сайт на Microinvest – участник в конкурса БГ сайт на 2012 г.

Обновеният сайт на Microinvest – участник в конкурса БГ сайт на 2012 г. Елегантното съчетаване на модерни визуални елементи и удобно меню в новата визия на www.microinvest.net получи много положителни отзиви. Обновеният сайт на Microinvest вече е сред претендентите за най-добър корпоративен сайт за 2012 г. в престижния конкурс БГ Сайт на годината - www.bgsite.org. Приоритет на проекта по редизайн продължава да бъде обратната връзка с клиентите, затова разчитаме на Вашите мнения, препоръки и подкрепа, за да постигнем отлични резултати в надпреварата. Очакваме предложенията Ви на e-mail marketing@microinvest.net. Обърнете внимание на електронния магазин, това е възможност да изберете и закупите продукт без посещение на място, без опашка и дори без да ставате от работното си място.

Електронна актуализация – 24/7, без оператор и телефон

Електронна актуализация – 24/7, без оператор и телефон Microinvest позволява електронна актуализация на своите продукти без участието на оператор. Чрез директна връзка с Internet сървър всеки потребител може да актуализира своите продукти без да е необходим оператор или друг служител на фирмата. Централизирана търговска система съхранява данните за всички закупени копия на продуктите и съответния брой оставащи актуализации. Клиентите получават актуализацията самостоятелно, без участие на оператор, единствено е необходимо да имат активна Internet връзка в момента на инсталиране на новата версия. Новата технология е достъпна 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и е удобна за всички потребители. Тези система се прилага при всички новозакупени продукти, получават единствено електронен код за първата безплатна актуализация.

Богат избор на хардуерни устройства

Богат избор на хардуерни устройства Microinvest се стреми да предлага комплексни решения на своите клиенти. В нашите офиси в страната, както и от регионалните ни представители, може да получите консултация не само при избор на подходящ софтуер, но също и на хардуер. Microinvest е партньор на всички водещи хардуерни производители в България, което ни позволява да Ви предложим богат избор от оборудване с отлични параметри и цени. Посетете нашия онлайн магазин или се свържете с нас, за да намерите най-подходящите за Вашите нужди компютърни конфигурации, фискални и нефискални принтери, касови апарати, мобилни устройства и периферия. Нашите специалисти могат да предложат професионална консултация, поддръжка, сервиз и настройка на цялата гама предлагани хардуерни устройства. В момента сред предлаганата гама са хит мобилните устройства, подходящи за разносна търговия.

Изгодни софтуерни пакети

Изгодни софтуерни пакети Надеждността на софтуерните ни решения, в комбинация с разумни цени и отлична поддръжка правят Microinvest предпочитан партньор за голяма част от бизнеса в България. Продуктите на Microinvest са удобни и универсални за използване от клиенти в разнообразни сфери на дейност. Посетете страницата ни с пакетни предложения, където може да откриете най-новото предложение за мобилна търговия (мобилно устройство и пакет софтуер за цена от 399 EUR). Освен Microinvest Мобилен Търговец на страницата ще откриете и специално подбрани комбинации от търговски и счетоводен софтуер с до 40 % отстъпка, включващи всичко необходимо за пълното оборудване на едно или няколко работни места във Вашата счетоводна кантора, магазин, склад или търговски обект.
В това издание:
Сайт за безплатни онлайн фактури InvoicePro.bg
Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light с нови версии
Обновеният сайт на Microinvest – участник в конкурса БГ сайт на 2012 г.
Електронна актуализация – 24/7, без оператор и телефон
Богат избор на хардуерни устройства
Изгодни софтуерни пакети
Новини:
Дарителска кампания за училища
Търговски софтуер, интегриран с видеонаблюдение
Виртуален ресторант
Теория на микроавтоматизацията
Сменете старата си DOS система
Продуктов каталог 2012
Бързи връзки:
Microinvest Софтуерни Решения
Microinvest Магазин
Промоции
Корпоративен блог
Форум


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2012 Microinvest