Microinvest Partner Program

Нека бъде лято с Microinvest!

Нека бъде лято с Microinvest! Горещи, страхотни и впечатляващо изгодни са новите ни промоционални предложения. За летния сезон сме приготвили отличен набор от различни търговски, складови и счетоводни софтуерни системи. Продуктите са комбинирани в оптимални решения, готови за използване, а отстъпките са наистина атрактивни. В допълнение към лятната кампания са включени най-новите и желани софтуерни разработки на Microinvest като приложения за Android, платформа за изграждане на електронни магазини и онлайн система за обработка на поръчки, които ще са напълно безплатни до края на месец август. Изберете Вашия слънчев пакет от “Лято 2014 с Microinvestтук!

По-ниска цена на актуализациите

По-ниска цена на актуализациите До 15 септември 2014 г. може да се възползвате от 30 % отстъпка от стойността на всички актуализации! А с пакетите от 3, 5 и 10 актуализационни кода, които нямат ограничение за периода на тяхното използване, един актуализационен код достига минималната цена от 13.93 EUR! Това е отлична възможност да бъдат закупени изгодно в момента и използвани при необходимост на по-късен етап. По този начин ще спестите средства, ще може да се възползвате първи от всички предстоящи новости в продуктите и ще планирате сами удобно кога и как да обновявате Вашите софтуерни системи. Новите по-ниски цени на актуализациите може да видите тук.

Нова версия на Microinvest Склад Pro Light

Нова версия на Microinvest Склад Pro Light Microinvest се старае да поддържа високи темпове на развитие в своите продукти. Новата версия на Microinvest Склад Pro Light е потвърждение на усилията на фирмата за максимално авангардни продукти и съвременни системи. В нея ще намерите пълна интеграция с националната система за картови отстъпки – Getti, нова система за справки по оборотите на операторите, стабилна работа на баркод четци в режим „Ресторант“, както и възможност за смяна на името на продукта в зависимост от желанията на индивидуален клиент. Списък на всички изменения са достъпни тук.

Комплексни хардуерни и софтуерни решения и системи

Комплексни хардуерни и софтуерни решения и системи Една система става работоспособна, когато всички нейни елементи са хармонично подбрани и правилно свързани. Това е причината, поради която специалистите на Microinvest създадоха цялостни решения – прецизно подбран хардуер и гъвкав софтуер. Чрез тази комплексна система ние можем да гарантираме пълна удовлетвореност на клиента от автоматизацията на процеса. Едновременно с това Microinvest доставя системата във вид удобен за сглобяване и свързване, функции, които могат да подпомогнат клиента за бърз старт на неговата дейност. Проследете в този 5 минутен филм как се сглобява и внедрява система „Авангард“ в реален магазин.

Електронна система за обработка на поръчки eOrder.bg

Електронна система за обработка на поръчки eOrder.bg eOrder.bg е сайт, който акумулира, съхранява и обработва поръчки, изпратени чрез мобилно приложение за Android. По този начин се извършва централизирана обработка на клиентски поръчки, изпратени в реално време, от обекта на клиента. Технологията на работа включва един или няколко мобилни оператора, които посещават обекти на клиентите. В тези обекти те проверяват за наличност на предлаганите стоки и съставят поръчки от клиентите. Така попълнените в мобилно устройство (таблет или телефон с Android и ниска цена) поръчки се изпращат автоматично към облачна услуга. По този начин поръчките се консолидират и обработват от един централизиран сайт. Клиентите имам моментална информация за постъпилите заявки. Пълна информация за технологията можете да прочетете на www.eOrder.bg. Показаната схема замества сложни системи за дистанционно предаване на данни, като позволява бърза и ефективна работа с множество оператори и практически неограничен набор от клиенти.
В това издание:
Нека бъде лято с Microinvest!
По-ниска цена на актуализациите
Нова версия на Microinvest Склад Pro Light
Комплексни хардуерни и софтуерни решения и системи
Електронна система за обработка на поръчки eOrder.bg
Новини:
Системата за дистанционно повикване на сервитьорите чрез безжичен бутон
Вземете 50 лв. подарък от Microinvest и InfoNotary!
SMS известяване за нови версии
Продуктов каталог 2014
Обратно изкупуване на продукти за разносна търговия
Бързи връзки:
Безплатни продуктови обучения
Документация
Microinvest е в YouTube
Решения за автомивка
Софтуер за салон за красота
Решения за мобилна търговия


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2014 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк