Microinvest Partner Program

Нова версия на Microinvest ТРЗ Pro

Нова версия на Microinvest ТРЗ Pro В динамичната среда на нормативни промени, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro предлага бързи и адекватни изменения, които дори изпреварват промените в законодателството. Новата версия вече отразява промяната на МРЗ и новите електронни формати на Д1 и Д6. До края на 2015 година ще се появят функции за управление на СИРВ, електронни фишове, дистанционно попълване на работни графици, разделение на персонала по отдели и перфектно обвързване на електронните функции за подаване на информация към НАП. Както винаги, версията ще съдържа задължителни промени, много улеснения в работата и функции, предложени от потребителите. Измененията се появяват директно в продукта, дори не е необходимо да следите сайта на Microinvest.

Актуализации с 30% отстъпка и най-изгодни цени в България

Актуализации с 30% отстъпка и най-изгодни цени в България Microinvest продължава да спазва традицията за летни отстъпки в пакетите за актуализация на продуктите. В момента можете да получите кодове с 30% намаление от стандартната цена. Кодовете нямат краен срок, затова можете да ги закупите сега и да ги използвате когато Ви потрябват. Това е особено удобно за всички, които искат да имат най-последните версии и да не зависят от работно време или натоварени периоди на актуализация. Също така заплащането на актуализациите е по усмотрение на клиента, само ако той има необходимост от нова версия, без принудителни условия за скрита актуализация. Като равносметка на тази ценова политика може да се отбележи удобството за индивидуалните счетоводители, които не са задължени от постоянно плащане по график, без да имат реална нужда от това. Преценете предимствата на цените ни и се присъединете към нашите клиенти.

Серия от видеофилми и обучения

Серия от видеофилми и обучения Нашият екип стартира серия от обучения и видеофилми за възможностите на продуктите на Microinvest. Това ще ви помогне да научите възможностите на продукта за много кратко време, да видите част от най-ефективните функции, да се запознаете с добрите практики на системите и да разгледате често срещани казуси от счетоводния, складовия и ТРЗ бранш. Допълнително ще предаваме на живо обученията от нашия офис, за да срещнете въпроси, подобни на казусите, които решавате в момента, както и хитрости при работа с продуктите. Ние ще се постараем всяко едно кътче от програмните продукти да бъде описано, разказано и обяснено в подробности. Защото точно подробностите правят ефективната работа на системите. За повече информация вижте нашите филми в Youtube.com

Защита на данните на отдалечени сървъри

Защита на данните на отдалечени сървъри В момента Microinvest тества система за отдалечено архивиране на данните върху защитени облачни сървъри. Това ще Ви гарантира, че дори и при най-зловещата вирусна атака няма да загубите нито един документ, база или други данни от продукти на Microinvest. За разлика от антивирусния софтуер, ние няма да защитаваме локалния компютър, ние ще правим индивидуални резервни копия в облачен сървър, до който няма никакъв външен достъп, съответно няма опасност от вредители. Тази технология ще се появи в новите версии на продуктите, като най-развита ще бъде в Microinvest Архи Pro и ще позволява синхронизиране на данните от дома и офиса без необходимост от междинен сървър. Цялата инфраструктура ще е разположена на група от сървъри, разположени на различни места, което от своя страна елиминира възможността от „изтичане“ на информация и/или намеса на неоторизирани лица. Системата ще елиминира опасността от крипто вирусите, които в момента масово поразяват данните и изтриват години работа. Очаквайте новата версия на Microinvest Архи Pro и следете информацията на сайта ни.
В това издание:
Нова версия на Microinvest ТРЗ Pro
Актуализации с 30% отстъпка и най-изгодни цени в България
Серия от видеофилми и обучения
Защита на данните на отдалечени сървъри
Новини:
Ново! Фискален принтер Daisy FX 1300-KL с безплатен търговски софтуер
Нашият софтуер говори на Вашия език!
Система за повикване на сервитьори с безжични бутони
Бързи връзки:
Актуални дати за безплатни продуктови обучения
Документация и полезни материали
Снимки и референции от клиенти
Форум
Промоции


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2015 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк