Microinvest Partner Program

Промоции, промоции, промоции

Промоции, промоции, промоции Най-атрактивните предложения това лято, включващи комплексни софтуерни и хардуерни пакети, допълнителни работни места или преминаване към по-функционална база данни с до 50 % отстъпка ще бъдат активни до 14.09.2012 г. Остава ограничено време да се възползвате от промоциите Ново начало, Лоялност и Растящи възможности. Допълваме добрите предложения и с Нова възможност, с която получавате счетоводен, ТРЗ и архивиращ софтуер. Пакетът е напълно достатъчен за автоматизация на едно работно място. С новата акция, валидна до края на месец септември, ще може да използвате най-модерните счетоводни системи на българския пазар - Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, да защитите своите данни с Microinvest Архиватор Pro на специална цена от 149 EUR. Вижте всички предложения тук и се свържете с наш консултант или регионален представител, за да изберете най-подходящото за Вас решение.

Нови дати за безплатни продуктови обучения

Нови дати за безплатни продуктови обучения През септември подновяваме провеждането на Microinvest продуктови обучения. Те отново са напълно безплатни за нашите клиенти и основните акценти в тях остават функционалностите, използването на справки и документи, полезни съвети за работа с Microinvest Делта Pro, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light. Вижте тук всички нови дати и се регистрирайте за най-удобната за Вас. Местата са ограничени. Включете се и в безплатния счетоводен семинар в Пазарджик (18.10.2012 г.), на тема: "Технология на годишното счетоводно приключване за 2012 г.".

По ниски цени на актуализациите

По ниски цени на актуализациите Напомняме Ви, че до 15 септември получавате 30 % отстъпка от стойността на всички актуализации. Побързайте да се възползвате от изгодните пакети от 1, 3, 5 или 10 актуализационни кода. Това Ви дава възможност да работите с последна версия на избран от Вас Microinvest продукт за по-малко от 14 EUR. Закупените актуализационни кодове нямат ограничение във времето, като по този начин спестявате средства при бъдещи обновявания. Със закупуването на по-голям пакет актуализационни кодове се възползвате първи от всички предстоящи новости в продуктите и планирате сами кога и как да обновявате Вашите софтуерни системи. За покупка и правилно планиране на актуализациите може да се свържете с нашите офиси или регионалните ни представители тук.

www.InvoicePro.bg с летящ старт

www.InvoicePro.bg с летящ старт Със своя най-нов проект – безплатен портал за издаване и управление на електронни фактури и платежни документи www.InvoicePro.bg, Microinvest затвърди позициите си на най-популярен доставчик на счетоводни софтуерни решения. Сайтът, който е аналог на добре познатата и предпочитана програма за издаване на фактури Microinvest Invoice Pro, привлече рекорден брой потребители още в първите дни на своето създаване. Броени дни след официалния старт потребителите наброяват няколко хиляди, а създадените от тях документи са над 55 000. Ако все още не сте успели да се регистрирате и персонализирате Вашия акаунт – не отлагайте! Удобни функции, дизайнерски бланки на документите, неограничен достъп, работа с много фирми и висока степен на защита на информацията са само част от възможностите, които Ви предлага www.InvoicePro.bg. И разбира се, всичко е безплатно!

Решения за големи предприятия

Решения за големи предприятия Microinvest предлага комплексни софтуерни решения, подходящи за средни и големи предприятия със сложни вътрешнофирмени процеси, голям документооборот и специфична отчетност. Microinvest разполага с цялостни ИТ решения, които могат да отговорят на нуждите именно на този тип компании и се отличават с възможността за персонализация, лесно внедряване, управление и употреба от крайния потребител. Чрез софтуерните продукти, които Microinvest разработва за средни и големи предприятия, потребителите получават мощни инструменти за ефективно управление на целия бизнес цикъл. Как точно могат да бъдат оптимизирани отделните процеси в едно голямо предприятие, може да разгледате тук, както и на сайтовете на Mago.Net (ERP решение) и CRM системата - SugarCRM.

Пакет Мобилен търговец

Пакет Мобилен търговец Microinvest се стреми да отговаря адекватно на пазарните очаквания. Създадохме нов ценови пакет с акцент към мобилния бизнес и разносната търговия. Пакетът Мобилен търговец е подходящ за фирми в сферата на мобилната търговия и дистрибуция като включва удобно за работа мобилно устройство Mobile Device KK и всички необходими модули за оптималното управление на процесите по получаване и обработка на поръчки, следене на складови наличности и анализ на финансовите резултати. Предлагат се варианти на пакета, с които могат да бъдат оборудвани 3, 5 или 10 мобилни работни места и включват допълнителна отстъпка. Подробна информация за това и другите активни в момента пакетни предложения можете да получите тук.

Microinvest в Африка

Microinvest в Африка Microinvest проведе традиционния годишен семинар в Африка от 14.08. до 17.08.2012 г. Компанията агресивно разширява своето влияние сред африканските държави, реализирайки съвместни проекти с местни партньори. На събитието присъстваха над 70 CEO и технически специалисти, представители на компании от Кения, Руанда, Танзания, ЮАР и др. След дискусиите в приятелска атмосфера, бяха посетени и редица обекти в Кения, автоматизирани с Microinvest търговски софтуер. Лесната работа, функционалният интерфейс и богатият набор от справки на Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light, бяха сред основните предимства, които собствениците и операторите във водещи кенийски заведения и магазини споделиха със задоволство. Снимки и повече информация за събитието може да видите тук.
В това издание:
Промоции, промоции, промоции
Нови дати за безплатни продуктови обучения
По ниски цени на актуализациите
www.InvoicePro.bg с летящ старт
Решения за големи предприятия
Пакет Мобилен търговец
Microinvest в Африка
Новини:
Решения за заведения
Решения за магазини
Решения за развлекателен бизнес
Решения за счетоводство
Продуктов каталог 2012
Бързи връзки:
Промоции
Софтуерни пакети
www.InvoicePro.bg
Microinvest във Facebook
Корпоративен блог
Форум


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2012 Microinvest