Microinvest Partner Program

Актуализации с 30 % отстъпка

Актуализации с 30 % отстъпка Осигурете си цяла година актуализиран софтуер на минимална цена! Това може да бъде възможно, ако се възползвате от по-ниските цени на всички актуализации, валидни до 15 септември. В този период актуализационните кодове ще бъдат с 30 % отстъпка, а пакетите от 3, 5 или 10 кода са изключително изгоден избор. Кодовете нямат изискване за срок, в който да бъдат използвани, като по този начин получавате последни версии на софтуерните продуктите и през цялата следваща година! Със закупуването на пакет актуализационни кодове ще се възползвате първи от всички предстоящи новости в продуктите и ще планирате сами кога и как да обновявате Вашите софтуерни системи. За поръчки и правилно разпределяне на актуализациите може да се свържете с нашите офиси, или регионалните ни представители тук.

Обновено ръководство на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro и Microinvest Делта Pro

Обновено ръководство на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro и Microinvest Делта Pro Точните и ясни указания са важен помощник за всеки потребител на счетоводен софтуер. За да бъдат още по-достъпни, екипът на счетоводните програми Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro описа всяка една тяхна функционалност и актулизира документацията към продуктите. Обновените ръководства включват всички основни менюта и функционалности, обобщени практически примери и отговори на често задавани въпроси. Приложените снимки илюстрират изложеното съдържание и спомагат за бързото му усвояване. Ръководствата са предназначени както за начинаещи потребители, така и за всички напреднали в работата с продуктите. Документацията е достъпна в електронен вариант или може да бъде поръчана на хартиен носител тук.

Нов Microinvest Електронен магазин

Нов Microinvest Електронен магазин Microinvest предлага решение от ново поколение за онлайн търговия: Microinvest Електронен магазин. Напълно новата концепция и дизайн го превръща в отличен комплексен продукт за електронна търговия, в който са включени всички необходими инструменти за организацията на този тип дейност. С Microinvest Електронен магазин може да създадете Вашия магазин, да въведете номенклатурата си и да започнете работа в рамките само на един ден! За инсталиране и използване на софтуера не са необходими специални технически познания – всичко се настройва автоматично с няколко кликвания на мишката. Магазинът напълно отговаря на всички изисквания на съвременната онлайн търговия, като съчетава най-добрите решения за дизайн и функционалност. Microinvest Електронен магазин е интегриран с Microinvest Склад Pro, което позволява автоматична синхронизация между двата продукта. Възможността да добавяте произволни страници (За нас; Контакти и др.) и вградените инструменти за SEO-оптимизация, Ви гарантира пълноценен сайт за Вашия бизнес с помощта на Microinvest Електронен магазин, без да са Ви необходими познания в WEB-дизайна. С новия електронен магазин ще се възползвате от редица предимства и функционалности като: специално обособена зона за банер реклама за по-важните новини и специални предложения, удобен бутон „Купи“, бърза форма за поръчка, интуитивен административен панел с много възможности, чието използване не изисква специални технически познания, както и вградени най-популярни начини за разплащане с гарантирана сигурност. Разгледайте безплатната демо версия на новия продукт тук.

Интеграция на Microinvest Склад Pro с OpenCart и етикети Pricer

Интеграция на Microinvest Склад Pro с OpenCart и етикети Pricer Като един от най-популярните и предпочитани търговски софтуери в България, Microinvest Склад Pro продължава да изненадва своите потребители с нови функции и полезни допълнения. Пореден пример за това е интеграцията на системата с платформата с отворен код за онлайн търговия – OpenCart. По този начин се получава единна система, която обединява функционалностите на безплатен и популярен инструмент за електронно пазаруване и водещ търговски софтуер. Комуникацията между OpenCart и Microinvest Склад Pro позволява въвеждане и поддръжка на база данни само в Microinvest Склад Pro и автоматична синхронизация с електронния магазин. Обменът е двупосочен и се реализира чрез размяна на номенклатури и поръчки през определен период от време. Повече за предимствата и възможностите на интеграцията може да видите тук. Microinvest Склад Pro предлага още и интеграция със системата за електронно етикиране на шведската компания Pricer. Сега вече може да сте напълно спокойни, че цените и параметрите на стоките във Вашия търговски обект ще са винаги актуални, защото всяка промяна на стойностите им в Microinvest Склад Pro ще се отразяват автоматично на етикетите – без разходи за хартия, печат, без загуба на време и допускане на неточности. Клиентите ще са впечатлени от новостите и модерното обслужване, което им предлагате. Освен това те ще получават максимално точна и подробна информация за артикулите от етикетите, а по този начин ще взимат по-лесно решение за покупка. Научете повече за тази интеграция тук.

Безжична система за повикване на сервитьори - нова функционалност в Microinvest Склад Pro Light

Безжична система за повикване на сервитьори - нова функционалност в Microinvest Склад Pro Light Продуктът Microinvest Склад Pro Light се развива непрекъснато, следвайки новите бизнес тенденции. В тази връзка Ви представяме поредната нова функционалност в системата, която ще позволи на Вашето заведение не само да повиши нивото на обслужване на клиентите, но и да увеличи броя на удовлетворените и лоялни такива.
Функционалността се състои в приемане и отчитане на повикванията на клиентите чрез бутон, който се намира на масите в заведението и предава сигнала към търговския софтуера по безжичен път. С помощта на безжичната система за повикване на сервитьори, клиентите във Вашия ресторант, кафе, нощен бар или пицария няма да е необходимо да търсят с поглед обслужващия персонал в цялото помещение, за да направят поръчка или да поискат сметката. Сервитьорите също ще бъдат по-отговорни към своите задължения, защото новата функция позволява да бъде направена точна справка за времето за реакция при повикване от клиент. Друго предимство на новата система е привлечането на нови клиенти към постоянните – любители на иновации, готови с интерес да тестват новата форма на обслужване или такива, за които времето е твърде ценно, за да си позволяват всякакво забавяне при обработка на тяхната поръчка. Новата функционалност е изключително удобна и нейното използване, посредством продукта Microinvest Склад Pro Light може да бъде реализирано с практически всеки модел хардуер (бутон), който отговаря на функционалното изискване за безжично предаване на данни.

Microinvest eMenu Pro с три допълнителни страхотни безплатни модулa

Microinvest eMenu Pro с три допълнителни страхотни безплатни модулa Знаехте ли, че освен интерактивно електронно меню, предлагащо модерна, бърза и интерактивна работа при обслужване в барове, заведения и ресторанти, Microinvest eMenu Pro включва още три безплатни модула, с които можете да направите управлението на Вашия бизнес още по-лесно и ефективно. Microinvest Digital Board е модул за визуализация на рекламни послания, промоции и презентации на дигитални табла с цел привличане вниманието на клиентите. Microinvest Statistics Pro пък е система за дистанционно управление и графичен анализ на фирмените данни в реално време. Модулът е напълно съвместим с всички водещи модели мобилни устройства и таблети. А Microinvest eCatalog Pro представлява Динамичен интернет каталог за добавянe на структурирана информация за продуктите, чрез който клиентите се запознават и разглеждат пълната продуктова номенклатура на обекта. Наистина отлични помощници за Вашата по-успешна дейност! Уверете се сами, като разгледате повече информация за решенията и снимки от екраните им, или като заявите презентация на Microinvest eMenu Pro във Вашия офис тук!
В това издание:
Актуализации с 30 % отстъпка
Обновено ръководство на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro и Microinvest Делта Pro
Нов Microinvest Електронен магазин
Интеграция на Microinvest Склад Pro с OpenCart и етикети Pricer
Безжична система за повикване на сервитьори - нова функционалност в Microinvest Склад Pro Light
Microinvest eMenu Pro с три допълнителни страхотни безплатни модулa
Новини:
Бизнес закуска ERP и CRM, 25.09.2013
Безплатни продуктови обучения
Търговска система "Авангард"
Обратно изкупуване на традиционните продукти
Бързи връзки:
Документация
База знания
Microinvest във Facebook
Microinvest в Twitter
Microinvest Форум


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2013 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк