Microinvest Partner Program

Последен шанс за летни промоции

Последен шанс за летни промоции Остават броени дни, в които можете да се възползвате от нашите летни промоционални оферти! Не пропускайте възможността да се сдобиете с любимата счетоводна система Microinvest Делта Pro, предпочитаното решение за ТРЗ - Microinvest ТРЗ и ЛС Pro и функционалния търговски софтуер - Microinvest Склад Pro, като всеки от продуктите, в комплект с хардуерен лиценз, е на специална цена само 79 EUR без ДДС. Не забравяйте, че може да получите и напълно безплатно лиценз за Microinvest Електронен магазин и Microinvest Restaurant за Android за 1 година. Безплатен е и достъпът до всички ресурси на онлайн системата за обработка на поръчки www.eOrder.bg. До края на месец август с примамващо ниски цени са и полезни помощници Microinvest Архи Pro, Microinvest Баркод Принтер Pro, Microinvest eMenu Pro. Вижте какви са специалните условия за преминаване към Pro продуктите на Microinvest, валидни за настоящи клиенти. Разгледайте отново всички актуални предложения тук и побързайте да направите своя избор, защото поръчки за промоционалните пакети ще се изпълняват до 29 август, а заявки на 30 и 31 август ще се приемат само през онлайн магазина.

По-ниски цени за актуализациите

По-ниски цени за актуализациите Ще запазим лятното настроение с по-ниските цени на актуализациите до 15 септември. Осигурете си комфорта да разполагате с всички нови функционалности и нормативни изменения във Вашия Microinvest софтуер когато Ви потрябват, спестявайки средства и време! Всяка поръчка на 1, 3, 5 или 10 кода за актуализация до средата на месец септември ще бъде с 30 % отстъпка от стандарта стойност. Заплатените кодове ще можете да използвате за неограничен период от време и без изискване за вида софтуер, който се актуализира. Така например, с пакет от 5 актуализационни кода на промоционална цена от 76.30 EUR ще си осигурите последни версии на Вашия Microinvest продукт за следващите няколко години. Това е една отлична оферта, нали?! Вижте актуализираните и намалени цени на актуализациите тук.

Счетоводен софтуер с подарък принтер Kyocera

Счетоводен софтуер с подарък принтер Kyocera Стремим се да предлагаме изгодни решения на нашите клиенти, които освен оптимизация на дейността, минимизират ежедневните им разходи на време и ресурси. В тази връзка, искаме да Ви представим новото ни пакетно предложение - счетоводен или ТРЗ софтуер с подарък икономичен и професионален принтер Kyocera с функция автоматичен двустранен печат. Една страхотна оферта, която включва лиценз по избор за Microinvest Делта Pro или Microinvest ТРЗ и ЛС Pro и обновен принтер с доказана стабилна работа и ниска цена на използване. Изгодният пакет е на цената на софтуера – само 99 EUR без ДДС! С него имате възможност да разпечатвате Вашите фактури, платежни документи, формуляри и бланки с разход само 0,006 лв. на копие! Чудесна възможност да намалите един от основните си ежедневни разходи в пъти. Освен автоматичен двустранен печат, принтерът Kyocera гарантира най-ниските разходи за печат в този клас принтери, осигурява бърз и качествен печат, лесeн за употреба и поддръжка. Количествата са ограничени, затова побързайте да направите своята поръчка в нашите офиси или при регионален представител.

Безжична система за повикване

Безжична система за повикване Microinvest предлага цялостна, модерна, безжична система за повикване на сервитьорите в ресторанти, кафенета, пицарии, барове, заведения за бързо хранене и др. Също така, системата е подходяща за банки, хотели, медицински центрове. Решението включва табло с LED дисплей за приемане на сигналите и безжичен бутон за повикване на обслужващия персонал, който може да бъде позициониран на масите в заведението, в кухнята или да бъде закрепен на подходящо място на стена. Всяко натискане на бутона изпраща дистанционно сигнал, визуализиращ се на специално предназначено за целта табло, на което обслужващият персонал може само с един поглед да проследи на коя маса имат нужда от неговото внимание. Така се осигурява оптимална заетост на персонала, както и повишаване удовлетвореността на клиентите, които могат да разчитат на прецизно обслужване, без забавяне и в моментите, когато това е необходимо. Безжичната система за повикване позволява да бъде изградена като самостоятелно решение или интегрирана с Microinvest Склад Pro Light, разширявайки функционално нейните възможности за справки и оптимизации. Разгледайте повече за предимствата, начина на работа и подходящо оборудване за системата тук.

Хардуерни решения 3Logic

Хардуерни решения 3Logic С грижата си към клиента подбираме и тестваме всички хардуерни устройства, които предлагаме. Работим с доставчици, отговарящи на най-високи критерии за качество и цена. По този начин можем да предложим комплексно хардуерно оборудване и адекватни решения за всеки бизнес. В резултат на прецизно проучване и анализ на потребителките нагласи, селиктирахме специална серия от хардуерни устройства с марка 3Logic. С 3Logic гарантираме функционалност и бързодействие на отлична цена. Всички устройства от тази серия са подходящи както за допълнение към съществуваща търговска система, така за изграждане на напълно нова такава. Може да избирате между кухненски и мобилни принтери, мобилни устройства, стандартни и мини USB баркод четци и безконтактни картови четци, програмируеми клавиатури. Разбира се, не сме пропуснали и комплексните предложения, които съдържат всичко необходимо за автоматизацията на едно работно място в търговски обект, заведение, склад или офис. Не се колебайте да се свържете с наш консултант, за да Ви предложим най-подходящото хардуерно устройство, според Вашите изисквания и нужди. Снимки, технически характеристики и цени на 3Logic устройствата може да видите тук.
В това издание:
Последен шанс за летни промоции
По-ниски цени за актуализациите
Счетоводен софтуер с подарък принтер Kyocera
Безжична система за повикване
Хардуерни решения 3Logic
Новини:
Бизнесът говори с гласа на Microinvest
Нова версия на Microinvest Склад Pro Phone
Елегантен и нов POS терминал Clientron POS PT8000 15“ на специална цена
Обратно изкупуване на продукти за разносна търговия
Бързи връзки:
Търговска система "Авангард"
Документация
Готови решения за мобилна търговия
Безконтактен картов четец
Компактен мобилен мини баркод скенер, подходящ за всяко мобилно устройство
Microinvest фискален сервиз номер 1


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2014 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк