Microinvest Partner Program

Период на актуализация, 3 причини да актуализираме сега!

Период на актуализация, 3 причини да актуализираме сега! Съществува оптимално време за актуализация на софтуерните продукти. И ние смятаме, че този период настъпва в края на годината. Затова обърнете внимание на 3-те основни предимства за актуализация на софтуера: Ниска цена, Много нови функции и Всички законови изменения. Особено подходящ е моментът от време, преди пиковото натоварване в началото на новата година. Затова прочетете за измененията в страницата на продуктите и побързайте да актуализирате софтуера.

Гласувайте за Microinvest в конкурса БГ сайт 2012

Гласувайте за Microinvest в конкурса БГ сайт 2012 За да бъдеш лидер, са необходими усилия. Тази година Microinvest представи изцяло обновена версия на корпоративния си сайт www.microinvest.net. Зад успешното реализиране на проекта стои екип от професионалисти, които работиха в продължение на няколко месеца неуморно, като използваха последните утвърдените технологии в областта на web дизайна и програмирането. За оптимизирането на съдържанието и визията на сайта, бяха проведени редица фокус групи с наши партньори и крайни клиенти. Затова днес нашият сайт е сред финалистите в конкурса БГ Сайт 2012. Подкрепете ни, като използвате линка www.bgsite.org/vote/, маркирайте с тикче полето пред „Корпоративен сайт на софтуерна компания Microinvest www.microinvest.net“, натиснете бутона „Продължи“ и потвърдите гласуването си.

Предстоящи семинари и обучения

Предстоящи семинари и обучения Microinvest се утвърди като водещ и предпочитан организатор на бизнес събития в цялата страна. Освен националната ни кампания, ние организираме и специализирани семинари за ERP и CRM системи. Актуалното ни предложение е да се включите в нашите бизнес дискусии на тема „Как да внедрим ERP и CRM бързо, изгодно и ефективно!“, на които екип от софтуерни консултанти в тази сфера ще посетят градовете Велико Търново (29.10.2012 г.), Варна (30.10.2012 г.) и Бургас (31.10.2012 г.). Събитията са с практическа насоченост и имат за цел да предложат на участниците алтернативни възможности, работещи решения и професионални съвети за минимизиране на разходите по придобиване и внедряване на ERP и CRM софтуер в оптимални срокове и съобразено с индивидуални изисквания. Ако Вие планирате да въведете всеобхватна отчетност и управление на клиентите си, тогава нашите дискусии са точно за Вас. Регистрирайте се сега от тук. Разгледайте отново датите и местата за провеждане на счетоводните семинари и продуктови обучения и резервирайте Вашето място! Новите градове, които ще посетим са Русе (15.11.2012 г.), Търговище (16.11.2012 г.) и Стара Загора (20.11.2012 г.).

Нова версия на Microinvest Делта Pro

Нова версия на Microinvest Делта Pro Новата версия на Microinvest Делта Pro от началото на октомври е факт. В продукта са залегнали много авангардни идеи, добавени са визуални стилове за по-удобна работа, оптимизирани са справките и има директна връзка с новините от сайта на НАП. Измененията, които са направени основно по предложения на клиенти, увеличават скоростта и удобството на работа с програмата. Специално внимание е отделено върху справките и технологията за печат. В последната версия могат да се избират отделни страници от справките, да се управлява нивото на аналитичност на данните и каква част от тях да се визуализира. Разширени са функциите на почти всички основни модули на програмата. За повече подробности вижте измененията, които са публикувани на страницата на продукта.

Национален безплатен телефон 0700 44 700

Национален безплатен телефон 0700 44 700 Знаете ли, че всички консултации на Microinvest са безплатни и не изискват сключен абонаментен договор за софтуера? И за да бъдат още по-атрактивни нашите продукти, въведохме безплатен национален телефон 0700 44 700. Така Вие получавате качествено обслужване, без сигнал „Заето“ и без разходи за телефонната услуга. Както винаги Microinvest се старае да е лидер в областта на обслужването и да предложи най-добрите условия за поддръжка на клиентите си. Дори ако в момента няма свободен специалист, ние ще запишем Вашия телефон и ще Ви върнем обаждането в удобно за Вас време. За удобство на клиентите, Microinvest обявява допълнителни мобилни линии за регистрация. На новите номера: 0881345338 и 0881345339 можете да получите регистрационен код, код за прехвърляне на регистрация или актуализация. Защото имаме желание и предлагаме една от най-добрите поддръжки в България.
В това издание:
Период на актуализация, 3 причини да актуализираме сега!
Гласувайте за Microinvest в конкурса БГ сайт 2012
Предстоящи семинари и обучения
Нова версия на Microinvest Делта Pro
Национален безплатен телефон 0700 44 700
Новини:
Дарителска кампания за училища
Ръководства за потребителя
Microinvest Wiki
Промоция: Търговски обект!
Промоция: Ресторант!
Бързи връзки:
Microinvest във Facebook
Промоции
Корпоративен блог
Форум
Виртуален ресторант


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2012 Microinvest