Microinvest Partner Program

Идеалният момент за преминаване към Proфесионални продукти

Идеалният момент за преминаване към Proфесионални продукти След летните почивки и преди да е започнала динамиката на зимните месеци, октомври е идеалното време за подобряване на организацията по време на работа. Класическите програми като Microinvest Делта, Microinvest ТРЗ и ЛС и Microinvest Склад са достигнали своя максимум на надграждане и развитие и не могат да покрият важните изисквания на съвременните бизнес процеси като сигурност на базата данни, обмен на информация и съвместимост с нови операционни системи. Преминаването към Pro версиите на тези продукти може да гарантира, че изброените функции ще бъдат на 100 % изпълнени. И още – екип от специалисти са разработили вграден в програмите модул, чрез който се извършва бърз импорт от класическите счетоводни системи към новите Pro продукти. Така всеки потребител може да започне директно работа в тях с цялата информация, която е обработвал до момента на преминаване. Не чакайте до началото на следващата година, когато законовите промени ще отнемат значителна част от Вашето време! Планирайте спокойно преминаването към по-функционалните системи, които ще облекчат ежедневната Ви работа! Можете да тествате безплатно всички техни функции, като ги изтеглите от тук. Ще бъдем на разположение за безплатни консултации и съвети на всеки етап от преминаването към Pro продуктите. На Ваше разположение са нашите контакти и техническият ни форум.

Как да преминем от традиционните счетоводни продукти към Pro системите с 3 лесни стъпки?

Как да преминем от традиционните счетоводни продукти към Pro системите с 3 лесни стъпки? Всяко преминаване към нещо ново ни се струва първоначално трудно и сложно. Това са и причините да отлагаме този процес във времето. Но дали това важи и за счетоводните продукти от серията Pro? Ще ви предложим 3 стъпки, които да Ви улеснят при преминаването от класическите версии на Microinvest Делта и Microinvest ТРЗ и ЛС към техните наследници от серията Pro. Следвайки ги, ще можете да продължите да работите с години наред обработваната от Вас информация, но вече в най-модерните счетоводни системи.

3 стъпки за импорт на база данни в от Microinvest Делта в Microinvest Делта Pro:
1. Създаваме нова фирма от меню Файл -> Нова фирма и избираме работен сметкоплан от меню Операции -> Сметкоплан и начални салда -> Избор на сметкоплан;
2. Деактивираме всички отметки на настройките от секция Номерация на документи, меню Други -> Настройки (с изключение на ред Контиране);
3. Посочваме базата, от която желаем да импортираме от меню Редакция -> Администриране -> Импорт от Microinvest Делта и типа данни за прехвърляне. Потвърждаваме с бутон ОК за извършване на импорта.
3 стъпки за импорт на база данни от Microinvest ТРЗ и ЛС в Microinvest ТРЗ и ЛС Pro:
1. Създаваме нова фирма от меню Файл -> Нова фирма;
2. Попълваме всички данни на фирмата в меню Редакция -> Администриране -> Моята фирма и задължително посочваме КИД (Код по икономическа дейност);
3. Посочваме базата, от която желаем да импортираме от меню Редакция -> Администриране -> Импорт на данни -> Импорт на база данни от ТРЗ и ЛС. Потвърждаваме с бутон ОК за извършване на импорта.
Не се колебайте да се свържете с наш консултант, ако имате нужда от съдействие или допълнителни въпроси.

Предстоящи безплатни счетоводни семинари

Предстоящи безплатни счетоводни семинари Microinvest планира серия безплатни счетоводни семинари в над 20 града в цялата страна, на които ще се подготвяме за годишното счетоводно приключване за 2014 г. с дискусии по актуални казуси и ще демонстрираме тънкости и специални функционалности в най-предпочитаните софтуерни системи – Microinvest Делта Pro, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, Microinvest Склад Pro. Първите дати и градове са вече обявени. Екип от експерти и консултанти ще посети Лом, Монтана, Асеновград, Ихтиман, Пазарджик, Бургас, Велико Търново, Кюстендил, Силистра, Русе, Враца, Стара Загора, Пловдив … и още - очаквайте повече информация съвсем скоро. Местата се запълват много бързо, така че направете Вашата регистрация още сега от тук!

Клиентите за нас

Клиентите за нас С нескрита гордост искаме да споделим, че все повече клиенти предпочитат продуктите на Microinvest, защото те се доказаха като функционални, мощни, надеждни и гъвкави. Продуктите обработват огромно количество информация и са надежден партньор в ежедневната работа на управители, счетоводители и собственици. Наличието на горещи препоръки за нашия софтуер и увеличаването на нашите приятели ни дава увереност, че посоката на развитие е правилна, че хората харесват нашата работа и продуктите стават все по-удобни. Ето какво споделят наши клиенти:
„Предлаганите продукти от Микроинвест ООД са добри и леснодостъпни за работа. Екипът е висококвалифициран и отзивчив.“Управител, “Бор Чвор” ЕООД
„Екипът на Микроинвест ООД ни накара да се почувстваме не като поредния клиент, а като равноправен партньор, с който да осъществяваме успешен бизнес.“ г-н Спасов, търговска верига “CBA”
“Работим с Микроинвест ООД от незапомнено време, вече толкова много години, че не мога да си спомня кога беше началото…с продуктите на Микроинвест ООД работим лесно и ефективно. Препоръчвам фирма Микроинвест на всички потенциални клиенти!” Ради Стамболов, сладкарница “Гаврош”

Благодарим Ви за доверието!

Нова версия на Microinvest Склад Pro Phone и подбрани модели мобилни устройства

Нова версия на Microinvest Склад Pro Phone и подбрани модели мобилни устройства Бързото развитие на продуктите ни за разносна търговия и мобилно обслужване продължава. На Ваше разположение е новата версия на Microinvest Склад Pro Phone. Оптимизация на печата, добавяне на допълнителни данни за потребителите, нови възможности за обработка на издаваните документи са само малка част от новостите, включени в нея. Приложението е достъпно безплатно за изтегляне в Windows Phone Store. И защото всеки отличен софтуер има нужда и от надежден хардуер, на който да работи, предлагаме на Ваше внимание и подбрана серия от мобилни устройства. Те работят отлично с всички мобилни приложения на Microinvest и гарантират професионални резултати за Вашата дейност, независимо дали ги използвате за дистанционна обработка на поръчки от клиенти, инвентаризация в склад или мобилни продажби. За повече информация посетете частта с мобилни решения на нашия сайт и се запознайте с цялостните системи за разносна търговия.
В това издание:
Идеалният момент за преминаване към Proфесионални продукти
Как да преминем от традиционните счетоводни продукти към Pro системите с 3 лесни стъпки?
Предстоящи безплатни счетоводни семинари
Клиентите за нас
Нова версия на Microinvest Склад Pro Phone и подбрани модели мобилни устройства
Новини:
Заповядайте в MicroinvestClub - отстъпки в различни търговски обекти!
eOrder.bg - електронната система за събиране и обработка на поръчки
Счетоводен или ТРЗ софтуер с подарък принтер KYOCERA с автоматичен двустранен печат
Хардуерни устройства 3Logic
Бързи връзки:
Оферти мобилни устройства
Безжични бутони за повикване на сервитьори
Счетоводния портал
Фактури онлайн InvoicePro.bg
Търговска система "Авангард"


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2014 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк