Microinvest Partner Program

Коледни промоции за всеки

Коледни промоции за всеки Microinvest обявява серия от коледни промоции. Най-популярните продукти от Pro - серията са на изгодна цена от 69 EUR, като изключително предложение преди празниците в края на годината. Пакетите включват последните версии на любимите счетоводни решения Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, а най-изгодното предложение, включва двата продукта на уникална цена от 99 EUR. Започнете 2013г. с професионален старт и програмни продукти от последно технологично поколение! За повече подробности посетете нашия сайт и се запознайте с предложените промоции. Промоцията е достъпна при всички дистрибутори на Microinvest.

Електронни актуализации без телефон и оператор

Електронни актуализации без телефон и оператор Светът става електронен и технологиите са неотменима част от нашето ежедневие. Internet достъпът, цифровият обмен на данни и електронното банкиране са рутинни операции за много от потребителите. Затова, в тон с развитието на технологиите, новите продукти на Microinvest поддържат съвременни способи за актуализация без участието на оператор. Достатъчно е да получите код за електронна актуализация по e-mail и да имате достъп до Internet. Новата версия сама проверява този код и разрешава актуализацията. Вече не е необходимо да звъните на телефон, да съобщавате името на фирмата си или да спазвате работното време. Всичко е електронно, бързо, без опашки или сигнал „заето“. Използвайте електронната актуализация, това е най-лесният вариант за осъвременяване на софтуера.

Бързо и лесно закупуване на продукт или актуализация

Бързо и лесно закупуване на продукт или актуализация Новият сайт на Microinvest предлага нова визия и възможности. Сега закупуването на нов лиценз или актуализация на продукт става дори без да ставате от работното си място, достатъчно е да посетите нашия електронен магазин и да добавите желаните продукти и услуги в кошницата. Заплащането на избраните позиции се извършва със стандартна кредитна карта. Целият процес отнема само 1-2 минути и е най-лесния начин за покупка на предлаганите от нас продукти. Запознайте се с електронния магазин, по-просто е, отколкото да го разкажем или опишем. Бъдете част от бъдещето!

Много електронни услуги

Много електронни услуги Началото на всяка година е белязано с много актуализации, струпване на клиенти и забавяне на обработката на данните. В края на 2012 година Microinvest може да се похвали с редица нови електронни услуги – електронна актуализация, електронен магазин и електронен лиценз. Всичко това Ви позволява да оперирате с нашите продукти бързо, без опашки и без телефонни разговори. Свържете се с наш дистрибутор за подробности или посетете сайта ни, всичко е открито, достъпно и модерно. При това работи в денонощен режим. Защо да чакате или да се съобразявате с множеството, използвайте бързата лента и съвременните технологии!

Нова версия на Microinvest Делта Pro

Нова версия на Microinvest Делта Pro Технологично превъзходна, Microinvest Делта Pro продължава да се развива с бясно темпо. За по-малко от 2 месеца бяха публикувани 2 версии с повече от 50 нови модула и възможности. При това скоростта на развитие на продукта се увеличава, все повече новости ще се появяват в бъдеще. Microinvest Делта Pro е продукт от висок клас, с възможност за огромно натоварване и стабилна работа. Предвидени са функции за изключително бързо въвеждане на данни, което силно ускорява работата на потребителите, като дори и при тези възможности, цената на продукта е достъпна за всеки един счетоводител. Програмата е идеална за индивидуални счетоводители и за счетоводни къщи. Свалете безплатна демо версия и се запознайте с възможностите на програмата.
В това издание:
Коледни промоции за всеки
Електронни актуализации без телефон и оператор
Бързо и лесно закупуване на продукт или актуализация
Много електронни услуги
Нова версия на Microinvest Делта Pro
Новини:
Безплатен счетоводен семинар Казанлък
Корпоративният сайт на Microinvest - любим сайт на публиката за 2012 г.
Microinvest в примери и снимки
InvoicePro.bg - Онлайн фактури
Бързи връзки:
Семинари и обучения
Промоции
Нова версия Microinvest Склад Pro
Нова версия Microinvest Склад Pro Light
Нова версия Microinvest Склад Pro Mobile
Нова версия Microinvest Билярд Pro


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2012 Microinvest