Microinvest Partner Program

Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro

Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro Microinvest ТРЗ и ЛС Pro продължава да се развива и обогатява. След повече от 5 месеца усилена работа имаме удоволствието да покажем новата, бляскава версия, с повече от 40 подобрения. Силно е оптимизирана работата, предвидени са функции за изключително бързо въвеждане на данни, което ускорява изключително работата на потребителите. Дори и при тези възможности, цената на продукта е достъпна за всеки един счетоводител. Програмата е идеална за индивидуални счетоводители и за счетоводни къщи. Свалете безплатна демо версия и се запознайте с възможностите на ТРЗ софтуера. Към момента текущата версия на продукта покрива всички нормативни изисквания за 2013 година и не се нуждае от допълнителни актуализации. Най-голямото ни предимство е лесната работа, която не изисква постоянно четене на нормативната уредба.

Период на силна актуализация, не го пропускайте

Период на силна актуализация, не го пропускайте Съществува оптимално време за актуализация на софтуерните продукти и то е в края на предходната година. Тогава е най-спокойно и лесно можете да придобиете код и ключ за продуктите. Обърнете внимание на 3-те основни предимства за актуализация на софтуера: Ниска цена, Много нови функции и Всички законови изменения. Прочетете за измененията в продуктите на техните страници в сайта на Microinvest и побързайте да актуализирате софтуера. При това сега имате възможност за пакетни цени и по-ниска себестойност на пакетна актуализация. Не отлагайте!

Пълна съвместимост с Windows 8 и 64 битови системи

Пълна съвместимост с Windows 8 и 64 битови системи Компютрите се движат напред, технологиите стават все по-съвършени. И докато в миналото това ставаше бавно и скъпо, то последните акценти са към по-лесен и красив интерфейс, по-мощни системи, съвместимост с Internet ресурсите и отдалечена работа. Затова всички нови продукти на Microinvest могат да използват предимствата на Windows 8, като са 100% съвместими с Windows 7 и Windows XP. Вече имате свободата да работите на 32 или 64 битова система, да използвате пълните възможности на съвременните лаптопи, да прехвърляте данни през Internet и да работите отдалечено. Всичко това е възможно при Microinvest Склад Pro, Microinvest Делта Pro, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro и Microinvest Invoice Pro.

Фактурирайте на свобода чрез www.InvoicePro.bg

Фактурирайте на свобода чрез www.InvoicePro.bg Всяка фирма издава фактури и всяка търговска операция е свързана с определен документ. Именно поради това ние направихме лесен сайт за фактури, стокови разписки и други документи. Посетете и се регистрирайте на InvoicePro.bg за да издадете необходимия документ. Удобството е несъмнено, нищо не се инсталира (работи през Web), не се поддържа (ние се грижим за това) и не се изисква обучение. Бързо, ефективно и интуитивно, при това достъпно от всяка точка на земята. Посетете сайта и започнете работа веднага. Предимство е възможността за автоматично осчетоводяване на документите към най-популярните счетоводни продукти. И като бонус получавате красиви и стилни фактури, по желание с Вашето фирмено лого. Да не забравим да споменем, че всичко това е безплатно!

Весели празници от Microinvest

Весели празници от Microinvest Весела Коледа и Щастлива Нова година от целия екип на Microinvest. Пожелаваме Ви радост и здраве, професионални и лични успехи, нови по-добри възможности и късмет през 2013 година.
Ако все още не сте намерили желания коледен подарък, може да изберете един от специалните пакети, включени в лимитираното ни предложение “Коледата на Microinvest.
За по-празнично настроение сме подготвили подаръчни кутии, в които сме скрили късмети и пожелания за новата година. Вижте какво ще Ви се падне, изтеглете си късметче!
В това издание:
Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro
Период на силна актуализация, не го пропускайте
Пълна съвместимост с Windows 8 и 64 битови системи
Фактурирайте на свобода чрез www.InvoicePro.bg
Весели празници от Microinvest
Новини:
Коледата на Microinvest
Нови дати за безплатни продуктови обучения 2013 г.
Безплатен счетоводен семинар, Габрово, 17.01.2013 г.
Софтуерни пакети
Ръководства за потребителя
Бързи връзки:
Microinvest Блог
Microinvest Форум
Microinvest Wiki
Виртуален ресторант
show.microinvest.net


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2012 Microinvest