Microinvest Partner Program

30 години Microinvest – очаквайте специална изненада!

30 години Microinvest – очаквайте специална изненада! На 30 декември 2014 г. ще отпразнуваме 30 години от създаването на Microinvest. По този повод сме приготвили специална празнична изненада. С благодарност за всички бъдещи и настоящи партньори и клиенти, които са се доверили на Microinvest през годините, ще направим неустоимо предложение, което ще е валидно само на 30.12.2014 г.! Посетете сайта ни www.microinvest.net в празничния ден, за да видите изненадата от рожденика!

Коледни промоции от Microinvest

Коледни промоции от Microinvest Искаме да споделим с Вас празничното настроение от предстоящите коледни и новогодишни празници като Ви предложим нашите специални продукти и софтуерни пакети с търговски, складов, ТРЗ и счетоводен софтуер с над 60% отстъпка! Нека бъде „Синя Коледа“ с Microinvest! Изберете най-подходящия подарък за Вашия бизнес от преференциалните оферти тук. Приготвили сме и лимитирана серия от обновени лаптопи с марки Lenovo, HP и DELL! Те са идеално допълнение към софтуерните пакети или просто чудесен подарък! Всеки лаптоп е с отлични параметри, с включена гаранция и инсталиран Windows 7. Всички модели с точни характеристики и цени ще намерите тук.

Оптимизирана серия компютри с SSD дискове

Оптимизирана серия компютри с SSD дискове За ограничен период от време Microinvest предлага търговска система „Авангард +“. В нея отново са включени набор от устройства, прецизно подбрани за максимално ефективна работа в малък и среден търговски обект, кафе и ресторант, като се отличава със специално допълнение – компютърна конфигурация HP Compaq Elite 8000USDT Business Desktop PC със SSD диск. Компютърната конфигурация със SSD ще Ви осигури ускорено стартиране, изключително бързо търсене на файлове, мигновено стартиране и зареждане на приложения, усъвършенствана многофункционалност, намалена консумация на енергия, по-бърза обработка на видео изображения, по-добра устойчивост на удар, вибрации и екстремни температури. Добавете един "+" към Вашия бизнес и научете повече за системата „Авангард +“ от тук.

Оптималният период за актуализация е сега. Не го пропускайте!

Оптималният период за актуализация е сега. Не го пропускайте! Съществува оптимално време за актуализация на софтуерните продукти и то е в края на предходната година. Обърнете внимание на 3-те основни предимства за актуализация на софтуера: ниска цена, много нови функции и всички законови изменения. При това сега имате възможност за пакетни цени и по-ниска себестойност на пакетна актуализация. Кодовете нямат изискване за срок, в който да бъдат използвани, като така може да разполагате с последни версии на софтуерните продукти и през цялата следваща година! Затова не отлагайте подготовката за актуализация на Вашия софтуер, за да избегнете натоварения период в началото на следващата година, когато във върховия период от 15 януари до 15 март всички актуализации ще бъдат с 30% по-висока цена. Разгледайте отново предимствата и на съвременната технология за електронна актуализация на продуктите, без участието на оператор и без връзка по телефон.

Черният петък на Microinvest

Черният петък на Microinvest Благодарим на всички, които се включиха в кампанията ни „Черен петък“ на 28.11.2014 г.! В рамките на над 11 часа обработихме хиляди заявки и запитвания, обслужихме стотици клиенти в четирите ни офиса в страната. Натоварването беше наистина голямо, но работихме усилено, за да могат повече бизнеси да се възползват от уникалните отстъпки от цената на счетоводния и търговски софтуер. Ще продължаваме да даваме всичко от себе си, за да отговорим на високите изисквания за навременна поддръжка и висококвалифицирана консултация на всички наши настоящи и нови клиенти!

Весела Коледа и щастлива Нова година от Microinvest

Весела Коледа и щастлива Нова година от Microinvest С благодарност за ползотворната ни съвместна работа, екипът на Microinvest Ви пожелава весели коледни и новогодишни празници! Нека новата 2015 година Ви донесе повече радости и нови възможности, повече професионални и лични успехи!
В това издание:
30 години Microinvest – очаквайте специална изненада!
Коледни промоции от Microinvest
Оптимизирана серия компютри с SSD дискове
Оптималният период за актуализация е сега. Не го пропускайте!
Черният петък на Microinvest
Весела Коледа и щастлива Нова година от Microinvest
Новини:
Безплатен финансово-счетоводен семинар, 23.01.2015 г., София, гост-лектор: Петър Петров
НОВО! Мобилно устройство BelTel PB11 + Microinvest Склад Pro Mobile - 69 EUR
Нова версия на Microinvest Баркод Принтер Pro
Безжична система за повикване с бутони за заведения, банки, хотели и болници
Бързи връзки:
Синя Коледа на Microinvest
Лаптоп за Коледа
Мобилни устройства
eOrder.bg
show.microinvest.net


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2014 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк