Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro – очаквайте съвсем скоро!

Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro – очаквайте съвсем скоро! Запознахте ли се със законовите промените за 2016 г.? Наясно ли сте с начина на подаване на болнични и майчинства към НОИ? Ако работите с Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, това не е необходимо! В динамичната среда на нормативни промени екипът ни предлага бързи и адекватни изменения с максимална автоматизация при работа, която Ви защитава от грешки. Новата версия ще бъде достъпна за изтегляне от нашия сайт до броени дни. В нея са отразени промяната на номенклатурите МОД, % ТЗПБ, МРЗ от началото на 2016 година, електронния формат за предаване на болничните, както и новостите в Декларации обр. 1 и 6. Версията съдържа задължителните промени, които навлязоха в нормативната уредба в последните месеци, както и редица удобства. Отново разчитаме на ясен и удобен интерфейс с много подсказки и улеснения за въвеждане на данните. Това ни прави лидер при средните и малки фирми, при които гъвкавостта е основополагаща и които нямат време и възможност да работят с тромави системи.

През 2016 година печелите при всяка покупка

През 2016 година печелите при всяка покупка От началото на 2016 година Microinvest въвежда нова бонус система за всички свои клиенти. При всяка покупка ще получавате ваучери за различни видове отстъпки. Приготвили сме талони за % отстъпка, ваучери за фиксирана сума и различни подаръци. Всичко това ще позволи да Ви предоставим допълнителен набор от продукти и услуги, за да Ви кажем нашето "Благодаря!" за това, че се доверихте на Microinvest за Ваш софтуерен и хардуерен партньор. Пълните условия на бонус програмата вижте тук.

Най-ниска цена за поддръжка на касов апарат

Най-ниска цена за поддръжка на касов апарат И през 2016 година Microinvest Ви предлага най-бързия и удобен фискален сервиз в България! Прилагайки отличния си технологичен опит от компютърните системи, заедно със знанията в областта на фискалните устройства, Microinvest предлага перфектно съотношение цена/качество за своите клиенти. Заповядайте в нашия фискален сервиз, където ще получите експресно обслужване от професионален екип, без забавяне и опашки. Също така, можете да се възползвате от специалната ни цена от 69 лв. с ДДС за пълен пакет от задължителни фискални услуги за безпроблемната работа на Вашия касов апарат в рамките на една година! Пакетната цена включва подновяване или сключване на нов едногодишен договор за задължително сервизно обслужване на фискално устройство, абонаментна такса за SIM карта, бързо обслужване и консултация. За повече информация потърсете най-близкия до Вас Microinvest фискален сервиз в София, Варна, Бургас или Велико Търново.

Windows 10 и продуктите на Microinvest

Windows 10 и продуктите на Microinvest  Няколко месеца след официалното представяне на Windows 10, тестовете за съвместимост на продуктите с марка Microinvest с новата операционна система приключиха успешно. Отчетените резултати за бързодействие, стабилност и функционалност са отлични.
C цел плавното и безпроблемно мигриране към новата операционна система, подготвихме отговори на често възникващи въпроси и казуси, които можете да намерите тук. В материала също са включени предимства на използването на продуктите на Microinvest под Windows 10, както и други практични съвети и полезна информация.

Стабилна база от данни и устойчива работа на продуктите

Стабилна база от данни и устойчива работа на продуктите За последните 10 години ние направихме сериозен скок в стабилността на продуктите. С гордост можем да заявим, че новите продукти на Microinvest имат ненадмината стабилност, изразена в пълна сигурност на въведените операции. Потребителите могат да са сигурни в стабилността на продуктите и вече ни определят като лидер по отношение на защитата на информацията. Microinvest въведе няколко системи за архивиране върху различни носители, които позволяват елиминиране дори на хардуерни проблеми. Всичко това ни дава увереност, че нашите клиенти имат най-защитените данни и могат да разчитат на безупречни продукти с доказана репутация. За повече информация или безплатна консултация нашите оператори са на разположение на 0700 44 700!
В това издание:
Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro – очаквайте съвсем скоро!
През 2016 година печелите при всяка покупка
Най-ниска цена за поддръжка на касов апарат
Windows 10 и продуктите на Microinvest
Стабилна база от данни и устойчива работа на продуктите
Новини:
Безплатен семинар: "Експертен анализ на измененията в ЗС за 2016 г."
Удължено работно време на Microinvest централен офис в гр. София: 8:00 – 18:30 ч.!
Microinvest Счетоводен портал
Търговска система "Авангард"
Бързи връзки:
Безплатни фактури онлайн
Документация
Оферти мобилни устройства
Хардуерни устройства 3Logic


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2016 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк