Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Пазарувай с „фатални” отстъпки на “Петък 13-ти”

Пазарувай с „фатални” отстъпки на “Петък 13-ти” На фаталния петък 13.01.2017, всички клиенти, които искат да започнат работа през новата година с нов счетоводен продукт (Microinvest Делта Pro и/или Microinvest ТРЗ и ЛС Pro) ще могат да ги закупят само за 39,60 EUR без ДДС за лиценз! Обръщаме внимание, че предложението е валидно само за нови за Microinvest клиенти, които не са използвали съответния/ните счетоводни продукти на компанията до сега! Единственото условие е да представите копие на фактура за стария софтуер, който използвате до момента! Изпратете ни я на e-mail promo@microivnest.net! И това не е всичко – актуализация за Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light, ще е на цена от 9,90EUR! Актуализирайте до последна версия търговския софтуер с -66% отстъпка! Стартираме на 13.01.2017 в 09:00 часа и приключваме приемането на заявки в 17:30 часа. Всеки, който иска да закупи някое от предложенията, може в петък сутринта, след 09:00 да изпрати e-mail със заявка на promo@microivnest.net, да посети на място офисите на Microinvest във Варна, Бургас и Велико Търново или най-близкия търговски представител в страната. Следете онлайн старта на кампанията на http://www.microinvest.net.

Очаквайте! Новите функционалности в Microinvest ТРЗ и ЛС Pro

Очаквайте! Новите функционалности в Microinvest ТРЗ и ЛС Pro В синхрон с новите технологии Microinvest не спира да развива и усъвършенства своите продукти. В тази връзка работим неуморно, за да може Microinvest ТРЗ и ЛС Pro да Ви предложи най-последните законови промени. Очаквайте през втората половина на месец януари 2017, в Microinvest ТРЗ и ЛС Pro да са добавени основни изменения, сред които: променена вноска за един от основните осигурителни фондове - ДОО (държавно обществено осигуряване), което ще се отрази в увеличение на осигуровките за всички видове назначения в Microinvest ТРЗ и ЛС Pro; промяна на минималната работна заплата от 420 на 460 лв.; промяна на минималния осигурителен доход за самоосигуряващи се лица от 420 на 460 лв.; промяна на процента за осигуряване за Социалните разходи; нови минимални прагове по основните икономически дейности – средно с около 2.6% за 2017 г.. Следете страницата на продукта и планирайте закупуване на актуализация!

Побързайте за закупуване на актуализация!

Побързайте за закупуване на актуализация! В периода 15 януари – 15 март 2017 година актуализацията на продуктите от Pro серията се оскъпяват с 30%. Остават няколко работни дни, през които можете да закупите актуализация с 30% по-ниска цена. Предложението важи както за отделни кодове, така и за пакетите от 3, 5 и 10 кода. Подгответе се за безпроблемна работа през 2017! Поръчайте желания брой кодове от офисите на Microinvest или при най-близкия търговски представител в страната. С покупката на по-голям пакет, увеличавате отстъпката за единична бройка. Актуалните цени и условия вижте тук. За удобство на нашите клиенти подготвихме кратко видео, в което може да видите как да проверите за наличие на нови версии за Microinvest продукти и да се запознаете с включените новости. Показани са и стъпките за поръчка, плащане и получаване на код за актуализация. Отворете тук.

Счетоводен софтуер с лазерен принтер

Счетоводен софтуер с лазерен принтер Имаме супер оферта за всички счетоводители. Купете пакет Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro и вземете безплатно принтер Brother HL 1112. Реалната цена на пакета е 247 EUR без ДДС, а ние ви го предлагаме за 169 EUR без ДДС. Принтерът Brother HL-1112 е модел от новата серия монохромни принтери. Ниско бюджетно решение за бърза работа! Компактен, монохромен лазерен принтер, формат А4, скорост на печат 20 стр./мин. Изключително икономичен, с ниска себестойност на копие. Brother HL-1112 е подходящ за домашен или малък офис, функционален - време за излизане на първа страница за по-малко от 10 секунди. Носител на сертификата Energy Star, този принтер Ви гарантира ниска консумация на електроенергия. Купете от тук.

Най-ниска цена за поддръжка на касов апарат

Най-ниска цена за поддръжка на касов апарат И през 2017 година Microinvest Ви предлага най-бързия и удобен фискален сервиз в България! Прилагайки отличния си технологичен опит от компютърните системи, заедно със знанията в областта на фискалните устройства, Microinvest предлага перфектно съотношение цена/качество за своите клиенти. Заповядайте в нашия фискален сервиз, където ще получите експресно обслужване от професионален екип, без забавяне и опашки. Също така, можете да се възползвате от специалната ни цена от 69 лв. с ДДС за пълен пакет от задължителни фискални услуги за безпроблемната работа на Вашия касов апарат в рамките на една година! Пакетната цена включва подновяване или сключване на нов едногодишен договор за задължително сервизно обслужване на фискално устройство, абонаментна такса за SIM карта, бързо обслужване и консултация. За повече информация потърсете най-близкия до Вас Microinvest фискален сервиз в София, Варна, Бургас или Велико Търново.
В това издание:
Пазарувай с „фатални” отстъпки на “Петък 13-ти”
Очаквайте! Новите функционалности в Microinvest ТРЗ и ЛС Pro
Побързайте за закупуване на актуализация!
Счетоводен софтуер с лазерен принтер
Най-ниска цена за поддръжка на касов апарат
Новини:
Побързайте за закупуване на актуализация!
Счетоводен софтуер с подарък лазерен принтер Brother HL-1112.
Защитете данните си с Microinvest Архиви
Харесайте страница ни в facebook
Бързи връзки:
Microinvest в YouTube
Microinvest Форум
Кои са нашите клиенти в снимки?
Безплатни счетоводни семинари и събития


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2017 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк