Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Фискален сервиз на топ цена

Фискален сервиз на топ цена И през 2017 година Microinvest Ви предлага най-бързия и удобен фискален сервиз в България! Прилагайки отличния си технологичен опит от компютърните системи, заедно със знанията в областта на фискалните устройства, Microinvest предлага перфектно съотношение цена/качество за своите клиенти. Заповядайте в нашия фискален сервиз, където ще получите експресно обслужване от професионален екип, без забавяне и опашки. Също така, можете да се възползвате от специалната ни цена от 69 лв. с ДДС за пълен пакет от задължителни фискални услуги за безпроблемната работа на Вашия касов апарат в рамките на една година! Пакетната цена включва подновяване или сключване на нов едногодишен договор за задължително сервизно обслужване на фискално устройство, абонаментна такса за SIM карта, бързо обслужване и консултация. За повече информация потърсете най-близкия до Вас Microinvest фискален сервиз в София, Варна, Бургас или Велико Търново.

Нова версия на Microinvest Склад Pro Light

Нова версия на Microinvest Склад Pro Light В синхрон с новите технологии Microinvest не спира да развива и усъвършенства своите продукти. В тази връзка работим неуморно, за да може Microinvest Склад Pro Light да Ви предложи най-удобните и модерни функционалности за Вашата ежедневна работа! Последната версия 3.07.060 на Microinvest Склад Pro Light е достъпна за изтегляне от нашия сайт. Всеки потребител, който използва последна версия има възможност да работи с вграден PDF принтер, както и да се възползва от функционалността „Разпознаване на клиент по телефонен номер”- веднъж въведен телефонния номер на клиента, програмата автоматично го разпознава. Посетете страницата на продукта тук за пълния списък на обновления и поръчайте актуализация на софтуер от тук.

Голямото преместване

Голямото преместване Съвсем скоро всички клиенти на Microinvest ще бъдат обслужвани в два офиса в гр. София. Започна преместването в изцяло нова сграда, разположена в полите на „Витоша“, изградена и технологично осигурена, за да сме в крак с последните технологии. Офисът е с обща площ 1100 м.2. Екипът на Microinvest е разделен по отдели на 3 етажа. За удобството на всички наши клиенти и приятели разполагаме с паркинг за гости и отделен паркинг за служители. На територията на сградата има 3 демонстрационни зали, 1 конферентна зала, 3 зали тип „отворено пространство“, стая за релакс, 2 тераси с прекрасен изглед към планина „Витоша“.
На 26-ти януари 2017 година направихме предпремиерен коктейл-откриване на новия офис, на който присъстваха 100 от нашите дилърите. Галерия със снимки от събитието може да видите в нашата facebook страница ТУК. Станете фен на страницата, за да се информирате първи за всички новини! Очаквайте скоро и официално откриване за клиентите на компанията.

Безплатни продуктови обучения и семинари

Безплатни продуктови обучения и семинари Този месец сме подготвили специални предложения за безплатни обучения и семинар във Варна и Севлиево. Microinvest офис Варна организира безплатни продуктови обучения за счетоводните продукти Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, които ще се проведат на 20 февруари 2017. Всеки, който желае може да се регистрира тук. Местата са ограничени, затова не губете време. А за всички наши настоящи и бъдещи клиенти от региона на Севлиево, сме подготвили семинар, на който водещи специалисти от счетоводния екип на Microinvest ще представят последните законодателни новости за 2017 и как те са реализирани в Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro. Семинарът ще се проведе на 23 февруари 2017. За повече информация и регистрация влезте тук. Ще се радваме да се видим и да отговорим на всички въпроси, които имате.

Euroshop 2017

Euroshop 2017 За всички, които искат да бъдат в крак с последните технологии в ритейл бизнеса, препоръчваме посещение на едно от най-големите световни IT изложения – EuroShop 2017. Събитието събира под един покрив стотици компании в областта на софтуерните системи, системи за разплащане, електронната търговия, мобилни решения, POS оборудване, информационна сигурност и много други. От 5 до 9 март 2017 в рамките на изложението, Microinvest ще проведе срещи с водещи хардуерни компании и ще демонстрира най-новите функционалности на търговския софтуер за управление на ресторанти и магазини. За всички българи сме подготвили топло посрещане на нашия щанд, който се намира в зала 2 – А07. Повече информация може да намерите тук.
В това издание:
Фискален сервиз на топ цена
Нова версия на Microinvest Склад Pro Light
Голямото преместване
Безплатни продуктови обучения и семинари
Euroshop 2017
Новини:
Счетоводен софтуер с подарък принтер Brother
Истории на успеха! Навсякъде около Вас!
Microinvest защита от вируси
Търговска система "Авангард"
Бързи връзки:
Microinvest партньори в България
Microinvest Форум
Microinvest Facebook
Бизнес без граници


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2017 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк