Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Подновихте ли договора за поддръжка на вашия касов апарат? Предлагаме ви супер оферта!

Подновихте ли договора за поддръжка на вашия касов апарат? Предлагаме ви супер оферта! Началото на новата година е идеалният момент да подновите договора за поддръжка на вашето фискално устройство. И тази година Microinvest ви предлага да бъдете част от кампанията „Достъпен касов апарат“, която има за цел да подпомогне отговорностите на търговците и институциите при спазването на изискванията за задължителна регистрация, обслужване и поддръжка на фискални устройства. В рамките на инициативата Microinvest фискален сервиз предоставя изключително ниска цена за подновяване или сключване на едногодишен договор за абонаментно обслужване на вашия касов апарат или фискален принтер с включена абонаментна такса за SIM карта. На пакетната цена от 69 лв. с ДДС получавате: договор за задължително сервизно обслужване на фискално устройство за 1 година, гарантиращ безпроблемната му работа + абонамент към мобилен оператор за 1 година за осъществяване на свързаност с НАП + бързо обслужване.
Microinvest фискален сервиз се отличава с екип от отлично подготвени специалисти, модерно оборудвана база и перфектно съотношение цена/качество на предлаганите услуги. Осигуряваме отлична поддръжка на изключително широк набор от устройства, а всички дейности се извършват с внимание към детайлите. Заявете вашия договор за поддръжка само за 69 лв. с ДДС на телефон 02/ 955 55 15 или на e-mail: hardware@microinvest.net.

Бъдете в облака с Micro.bg! Лесно е!

Бъдете в облака с Micro.bg! Лесно е! Ако все още не сте се регистрирали в Micro.bg - най-бързо развиващата се и модерна онлайн платформа за извършване на складови и търговски операции, то ви препоръчваме да го направите! Гарантираме, че ще се впечатлите от лекотата и бързия старт на работа, ще откриете всичко необходимо за управлението на продажби, покупки, склад, финанси, клиенти и доставчици без допълнителни инсталации и инвестиции. Micro.bg е облачна платформа, създадена с опита на добрия складов софтуер, даваща свободата да управлявате бизнеса си мобилно, по-лесно и по-сигурно.
Защо да се регистрирате в Micro.bg? Защото е бързо: без инсталация и внедряване, зареждате сайта, регистрирате се и започвате! Защото е лесно: необходима е само регистрация и започвате работа за минути! Защото е достъпно: получавате безплатен пълен достъп до всички функционалности за един месец, а след това избирате сами минимална месечна такса според вашите индивидуални нужди! Защото е винаги онлайн: имате достъп от всеки компютър, лаптоп, таблет или телефон с Интернет връзка, по всяко време, от всяко място, 24/7!
Micro.bg предлага и куп допълнителни екстри като специално олекотено приложение за мобилни устройства, оптимизирано за работа с тъч монитор (Axis Cloud), връзка с фискални устройства и баркод скенери, визуални справки и още много… Освен това обновяваме платформата непрекъснато, добавяме нови функции и се грижим за вашите данни с най-висок клас защити, без да заплащате допълнително за това!
И защото сме сигурни, че Micro.bg ще ви допадне, ви предлагаме демонстрация на всички функции и предимства на платформата, съобразени с вашия начин на работа. Напълно безплатно, в удобно време и място! Единственото, което трябва да направите, е да заявите безплатна персонална демонстрация, като изпратите данни за контакт на e-mail: marketing@microinvest.net или се свържете с нас на телефон 02/955 55 15!

Безплатни обучения и семинари

Безплатни обучения и семинари През този месец сме подготвили специални предложения за безплатни обучения и семинари. Очакваме Ви на 21 февруари в Монтана и на 23 февруари в Пловдив за серия безплатни счетоводни семинари на тема „Новостите в Microinvest Делта Pro & Microinvest ТРЗ и ЛС Pro”. Може да се регистрирате тук! Microinvest организира безплатни продуктови обучения за счетоводните продукти Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, които ще се проведат на 23 февруари в офисите - Варна и Бургас. Всеки, който желае, може да се регистрира тук. Местата са ограничени, затова не губете време. Всички събития може да разгледате на нашата специална страница тук или във Facebook страницата ни. Ще се радваме да ви посрещнем и отговорим на всички въпроси, които имате.

Продължава периода на активна актуализация

Продължава периода на активна актуализация На сайта на Microinvest можете да намерите актуалните версии на всичките ни продукти! Не чакайте, получете последните изменения сега! Поръчайте бързо и лесно актуализационен код от нашия онлайн магазин тук. Microinvest предлага съвременна технология за електронна актуализация на продуктите без участието на оператор и без връзка по телефон. Клиентите получават актуализацията самостоятелно – необходимо е единствено да имат активна Internet връзка в момента на актуализацията. Технологията е достъпна 24 часа в денонощието, без почивен ден и е удобна за всички потребители. Последните версии на всеки продукт от портфолиото на Microinvest са гаранция за актуалност във всички нормативни документи и безпроблемна работа. Посетете ни тук, за да направите поръчка.

Успешните проекти

Успешните проекти Иновативният екип на Skapto беше част от DigitalBreakfast за ресторантьори, която организирахме в края на 2017. Благодарение на изчерпателната информация, която получиха, внедриха в дейността си счетоводните ни продукти и вече са част от клиентите на Microinvest. Ако и вие имате нужда от счетоводен или търговски софтуер, може да се свържете с нас на тел.: 02/ 955 55 15. Когато пък ви се прииска да усетите вкуса на американски бургери по оригинални рецепти, придружени от уникална селекция българска и световна бира, отбийте се в Skaptobara и Skaptoburger в центъра на София.


Microinvest Склад Pro Light с нова функционалност за проверка на лотарийни билети на „Национална лотария“

Microinvest Склад Pro Light с нова функционалност за проверка на лотарийни билети на „Национална лотария“ В синхрон с новите технологии Microinvest не спира да развива и усъвършенства своите продукти. В тази връзка работим неуморно, за да може Microinvest Склад Pro Light да Ви предложи най-удобните и модерни функционалности за Вашата ежедневна работа! Последната версия 3.07.063 на Microinvest Склад Pro Light е достъпна за изтегляне от нашия сайт. Всеки потребител, който използва последна версия има възможност да проверява лотарийни билети на “Национална лотария“, бързо и лесно чрез натискане на бутон "F12" и сканиране на баркода на билета. Посетете страницата на продукта тук за пълния списък на обновления и поръчайте актуализация на софтуер от тук.
В това издание:
Подновихте ли договора за поддръжка на вашия касов апарат? Предлагаме ви супер оферта!
Бъдете в облака с Micro.bg! Лесно е!
Безплатни обучения и семинари
Продължава периода на активна актуализация
Успешните проекти
Microinvest Склад Pro Light с нова функционалност за проверка на лотарийни билети на „Национална лотария“
Новини:
Счетоводен софтуер с подарък принтер Brother
Истории на успеха! Навсякъде около Вас!
Microinvest защита от вируси
Търговска система "Авангард"
Бързи връзки:
Microinvest партньори в България
Microinvest Форум
Microinvest Facebook
Бизнес без граници


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2018 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк