Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Честита Баба Марта от Microinvest!

Честита Баба Марта от Microinvest! Microinvest мартеница Ви подарява, здраве, щастие и успех от все сърце Ви пожелава!

Новите ДДС Дневници

Новите ДДС Дневници Новата версия на Microinvest Делта Pro е актуализирана с новия формат на ДДС дневниците, свързан с т. нар. данък „Уикенд“. Нашият екип положи усилия и продуктът вече е наличен за изтегляне на сайта. Промените са съобразени с изискванията на НАП, влизащи в сила в този данъчен период. Допълнително в продукта са добавени цяла серия от удобства за работа, които улесняват ежедневните дейности. Направена е промяна в изглед и функционалност на меню Редакция/Счетоводна година, промяна на прозорец за въвеждане на Начални салда по партньори, добавена е възможност за създаване на йерархична структура Местоположение към дълготрайните активи и други изменения. Преходът към новата версия на продукта може да стане напълно автоматично през Интернет, достатъчно е да имате активен код за актуализация. Нашият съвет е да не чакате последния срок, да актуализирате своевременно и да използвате новите възможности на продукта. Пълен списък на нововъведенията може да видите тук.

Касов апарат и договор на ниска цена

Касов апарат и договор на ниска цена Традиционно Microinvest представя много изгодни ценови оферти за обслужване на касови апарати и фискални принтери. За 2016 година нашата фирма прави специално предложение за продължаване на договорите. Предвидените условия и цени са изключително атрактивни и стъпка пред конкурентите! За нашите клиенти сме осигурили национално покритие от сертифицирани сервизи и обучени партньори. По този начин всеки клиент може да получи преференциални условия за продължаване на своя договор, смяна на запълнена фискална памет и подмяна на остарелите DV устройства (устройство с висящи кабели, външен данъчен терминал и допълнително захранване) с нови и съвременни устройства на забележително ниски цени. Свържете се с нас на marketing@microinvest.net или директно заповядайте в наш офис или при наш партньор за гарантирано най-добрата оферта за Вас!

„Магическа“ USB Flash за защита на данните

„Магическа“ USB Flash за защита на данните Страхувате ли се от крипто-вирус? Представяте ли си възможността цялата информация на компютъра Ви да бъде шифрована от злонамерен код с неясен произход? Затова ние от Microinvest създадохме специална комбинация от Microinvest Архи Pro и USB Flash памет с обем от 8 GB, които работят в тандем. Целта на този хибриден продукт "Microinvest АРХИВИ" е автоматично архивиране на данните при поставяне на точно това USB Flash устройство. За клиентите остава предимството да си осигурят 100 % защита на данните с просто поставяне на USB Flash устройството. Архивирането се активира незабележимо, всички файлове се копират върху преносимото устройство и така Microinvest ви гарантира резервно копие на данните. Особеното е, че няма необходимост от допълнителни действия от страна на оператора - поставяте USB Flash устройството, изчаквате 3-4 минути и го изваждате. Цената на USB Flash устройството е 14.90 EUR без ДДС и осигурява една безплатна актуализация на Microinvest Архи Pro до версия 4.00.052. Поръчайте тази USB Flash при нашия регионален партньор или в някои от офисите на Microinvest.

Цялостна система, наречена „Авангард“

Цялостна система, наречена „Авангард“ Правилният подбор и комплектация на една система е важен момент от нейното внедряване и използване. Затова всеки един компонент (хардуер и софтуер) може да се окаже решаващ за функционирането на цялата система. Като се има предвид този факт, специалистите на Microinvest създадоха оптимални системи за българския потребител. В тези системи са специално подбрани по цена и качество устройства – компютър, монитор, операционна система, клавиатури и периферия (баркод скенери, четци за магнитни карти, принтери и други) и е проверена тяхната 100% съвместимост. Всичко това позволява на перфектна цена от 219 EUR да се предложи завършен продукт, който ще работи дълго време и няма да създава никакви проблеми. Въвеждането на цялостна система от един единствен доставчик елиминира прехвърлянето на проблемите от една компания към друга и позволява на потребителите да се фокусират върху основната си дейност. Затова „Авангард“ е отлично решение, на което можете да се доверите в работата си. И още нещо, важно за потребителите – системите „Авангард“ са на склад, предварително са инсталирани и настроени, готови за работа. С едно посещение в офис на Microinvest можете да ги получите и веднага да ги използвате! Вижте във видеото тук колко лесно е да започнете работа с пакет "Авангард"!

Електронен подпис вече и от Microinvest

Електронен подпис вече и от Microinvest С грижата си към клиента Microinvest стартира партньорство с „Информационно обслужване“ АД, за да предложи лесна и удобна процедура за издаване или подновяване на удостоверение за електронен подпис (УЕП) за физически и юридически лица, директно в офиса на компанията в град София. Електронният подпис може да се ползва от всички физически и юридически лица за онлайн плащане на данъци и такси, подаване на митнически и данъчни декларации, достъп до граждански и търговски регистри, ползване на лична електронна поща, електронна търговия, получаване на оторизиран достъп до конфиденциална информация, възможност за електронно подписване на документи и договори, оптимизиране на разходите и време при комуникация с държавни институции. Спестете време и разходи, гарантирайте си сигурност и поверителност на онлайн комуникацията, като се свържете с нас и заявите издаване на Вашия Електронен подпис! Повече информация можете да получите тук.
В това издание:
Честита Баба Марта от Microinvest!
Новите ДДС Дневници
Касов апарат и договор на ниска цена
„Магическа“ USB Flash за защита на данните
Цялостна система, наречена „Авангард“
Електронен подпис вече и от Microinvest
Новини:
Microinvest представя myPOS! Управлявайте разплащания без банкова сметка.
Подаръците с всяка покупка от Microinvest продължават ...
Безжична система за повикване чрез бутони за заведния, болници, банки, хотели
Специални цени касови апарати
Бързи връзки:
Видео: Microinvest FastPos за Android
Видео: Печат чрез мобилни принтери (Microinvest Склад Pro Phone)
Видео: Кратко представяне на Microinvest eMenu Pro
Видео: Как да сглобим сами система "Авангард" за 5 минути


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2016 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк