Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Фискален сервиз номер 1!

Фискален сервиз номер 1! В „Месеца на касовите апарати“ Microinvest Ви предлага изключително изгодни условия за подновяване на договор за поддръжка на Вашия касов апарат или фискален принтер. Сега е идеалният момент без забавяния и опашки да се възползвате от пълен набор от фискални услуги на отлични цени. Всички оферти и специални предложения са валидни за цялата страна!
Вие избирате:
>> Изключително ниска цена за нов сервизен договор за касов апарат или подновяване на стария с включена задължителна поддръжка за 1 година и абонамент за SIM карта.
>> ТОП оферта за бракуване на остарели апарати с DV устройство и нов договор за поддръжка.
>> Гарантирано ДОБРИТЕ оферти за смяна на препълнена фискална памет и покупка на ново фискално устройство при запитване.

Поръчайте сега при сервиз близо до Вас!

ПОДАРЪК касов апарат

ПОДАРЪК касов апарат Microinvest прави ПОДАРЪК на всички свои бъдещи и настоящи клиенти! За откриване на нов търговски обект или заведение, или за разширяване на бизнеса, вземете търговски софтуер от Microinvest и ще получите касов апарат подарък. Промоционалните условия са валидни до 15 април. Побързайте защото количествата са ограничени! Повече за специалното предложение можете да прочетете тук.
Подаръкът вземете от фискален сервиз Microinvest или обучени партньори в цялата страна.

Очаквайте новата версия на Microinvest Склад Pro

Очаквайте новата версия на Microinvest Склад Pro С нетърпение обявяваме, че до броени дни ще бъде достъпна за изтегляне новата версия на Microinvest Склад Pro. В нея ще откриете редица оптимизации, които са разработени, за да отговорят на динамично развиващата се бизнес среда, с която нашите клиенти се сблъскват всеки ден. Актуализираната версия на Microinvest Склад Pro съдържа редица удобни и усъвършенствани функционалности. Основен акцент е засиленото бързодействие на продукта при работа със SQL сървъри. За актуална информация за новата версия следете на страницата на продукта.

Microinvest АРХИВИ се грижи за Вашите данни

Microinvest АРХИВИ се грижи за Вашите данни Получаваме първите положителни отзиви от десетките клиенти, които вече са се сдобили с USB флашка за автоматично архивиране на своите данни. Споделяме с Вас едно от последните мнения, изпратено на управител на счетоводна кантора в град Бургас: „Чух от доста колеги за опасния криптиращ вирус, който е съсипал труда им за месеци наред. Сега не могат да възстановят нищо от въведените данни и безуспешно плащат на различни специалисти, за да възстановят поне част от засегнатите файлове. Честно казано си помислих, че това на мен няма да се случи, след което видях съобщението за магическата флашка, предлагана от Microinvest и реших, че информацията на клиентите ми и труда на служителите ми струва стотици пъти повече от символичната сума от 14.90 EUR за Microinvest АРХИВИ. Сега съм горд собственик на това малко чудо, с което вече не се притеснявам какво да правя, ако нещо се случи с компютрите в офиса или ако бъда поредната жертва на злонамерения вирус … Просто слагам флашката и тя се грижи за всичко вместо мен. … Благодаря Ви, Microinvest, че мислите за нас – Вашите клиенти!“ Осигурете си и Вие спокойствие и защита, като научите повече за Microinvest АРХИВИ тук.

Ново! Мобилни устройства Microsoft Lumia с Windows 10 от Microinvest

Ново! Мобилни устройства Microsoft Lumia с Windows 10 от Microinvest Към продуктовия каталог на Microinvest добавихме нови мобилни устройства с операционна система Windows 10. Устройствата са модерни, изключително функционални и не на последно място напълно съвместими със софтуера за разносна търговия на Microinvest. Ако искате да придадете на Вашия бизнес нов и съвременен облик, разгледайте нашите предложения:
Microsoft Lumia 550
Microsoft Lumia 650
Microsoft Lumia 950
Microsoft Lumia 950 XL
Всички устройства получавате с безплатна инсталация на Microinvest Склад Pro Phone и включена първоначална настройка за коректна работа с приложението.
В това издание:
Фискален сервиз номер 1!
ПОДАРЪК касов апарат
Очаквайте новата версия на Microinvest Склад Pro
Microinvest АРХИВИ се грижи за Вашите данни
Ново! Мобилни устройства Microsoft Lumia с Windows 10 от Microinvest
Новини:
Обект на месеца в show.microinvest.net - Млекарницата Добрев - обект НДК
Безжична система за повикване с бутони за ресторанти, хотели и болници
myPOS - система за разплащане без банкова сметка
Електронен подпис от Microinvest!
Бързи връзки:
Microinvest Счетоводен портал
Фактури онлайн InvoicePro.bg
Видео: Microinvest FastPos за Android
Видео: Печат чрез мобилни принтери (Microinvest Склад Pro Phone)


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2016 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк