Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Отваряме врати с промоции за още по-хубав празник

Отваряме врати с промоции за още по-хубав празник Дайте възможност на Вашия бизнес за една бърза и безпроблемна работа като се възползвате сега от Великденските предложения, които сме Ви приготвили! Всичко е под мотото – избери и комбинирай. Имате нужда от нова компютърна конфигурация и софтуер - опциите са различни, a цените започват от 129 EUR за целия пакет. Какво още? За всички търговски обекти, които искат да започнат работа или да разширят дейността си предлагаме търговска система Microinvest Авангард Store с лиценз за работа с MS SQL server, който може да закупите с 60% отстъпка. Най-използваните и чакани софтуерни продукти - Microinvest Делта Pro, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, Microinvest Склад Pro, Microinvest Склад Pro Light, Microinvest Склад Pro Phone Manager , Microinvest Склад Pro Mobile, Microinvest Склад Pro Web - могат да бъдат закупени в пакет от по два лиценза само за 99 EUR. Възползвайте се от „– 50%” отстъпка и разгледайте всички предложения от тук. Заповядайте в новия централен офис на Microinvest, където може да закупите всички предложения и да спечелите още други. Снимки на печеливши клиенти от настоящата томбола може да видите на нашата facebook страница.

Paysera - евтини парични преводи, бързо и лесно

Paysera - евтини парични преводи, бързо и лесно В продължение на сътрудничесството между Microinvest и Paysera България – глобална платформа за разплащания, искаме да Ви разкажем още малко за FinTech компанията. Paysera стъпи на българския пазар през 2016г. с услугата международни валутни преводи, която предлага много изгодни условия - 0.15 EUR за преводи в EUR в ЕС и 3.25 EUR за преводи в EUR към всички останали страни за юридически лица, а за физически лица първите 30 бр. преводи всеки месец са безплатни. Услугите на компанията са изцяло онлайн, включително откриването на сметка, което е иновация и прави работата с платформата изключително бърза и лесна. Няма такси за откриване и поддържане на сметка, няма и такса за уеб банкиране, нито изискване за минимален баланс по сметката или за минимална сума на паричен превод. Paysera издава VISA дебитна карта, като от началото на 2017г. я предоставя на още по-изгодни условия - издаването и доставката й са на цена от 3 EUR, с месечна такса от 0,45 EUR. VISA карта е отлично решение при командировки или пътувания в чужбина, при плащане с карта и теглене на пари в брой на банкомат в EUR в чужбина. Таксата за теглене на пари в брой на който и да е АТМ на банка е 1 EUR, като дневния лимит е до 600 EUR, а при плащане на POS-терминал такса няма.
Открийте своята Paysera сметка безплатно още сега и започнете да банкирате изгодно!

Как да започна бързо и лесно онлайн магазин, който работи с Microinvest Склад Pro

Как да започна бързо и лесно онлайн магазин, който работи с Microinvest Склад Pro Имате магазин и искате да увеличите продажбите. Тогава имате нужда от електронен магазин или по-точно казано от GombaShop. Започнете нов етап в развитието си като достигнете до по-голяма аудитория в интернет пространството. GombaShop работи бързо, лесно и пpитeжaвa всичко нeoбxoдимo, зa дa мoжe дa cтapтиpaтe Baшия oнлaйн бизнec oщe ceгa! Moжe дa ce yбeдитe caми, кaтo ce възпoлзвaтe oт 14 днeвния бeзплaтeн пepиoд, пpeз кoйтo GombaShop щe Bи пpeдocтaви нaпълнo фyнкциoнaлен и paбoтeщ oнлaйн мaгaзин. Paзпoлaгaтe c 2 ceдмици, зa дa ce yбeдитe, чe GоmbаShор™ e тoчнoтo peшeниe, oт кoeтo имaтe нyждa. Очаквайте съвсем скоро завършената интеграция за обмен на данни между на Microinvest Склад Pro и GombaShop

Съхранявайте данни в облака – вземете превантивни мерки сега

Съхранявайте данни в облака – вземете превантивни мерки сега Microinvest и pCloud разработиха съвместна интеграция, която дава възможност на всички настоящи и бъдещи клиенти да се възползват на преференциални цени и условия. Защо да изберете точно този начин на работа? Като водещ разработчик на счетоводни софтуерни продукти, знаем, че нашите клиенти боравят с голямо количество чувствителна информация, която има нужда от високо ниво на защита. pCloud предлага редица функционалности, които не само улесняват работата с множество документи, но и гарантират тяхната сигурност, а именно: бърз и лесен достъп до вашите файлове от всеки компютър или мобилно устройство; автоматично резервно копие на всички архиви направени с Microinvest Архи Pro; криптиране на ценна информация с pCloud Crypto; възстановяване на предишни файлови версии до 180 дена назад; възстановяване на изгубени и изтрити файлове до 180 дена назад! Какво трябва да направите? Инсталирайте Microinvest Архи Pro и изберете опцията "Архивиране в pCloud", aктивирайте своя акаунт в pCloud и бъдете спокойни за всички данни, които генерирате ежедневно! Вземете своя pCloud профил от $ 3.99 на месец, като закупите лиценз за Microinvest Архи Pro от нашия онлайн магазин.

myPOS – модерна алтернатива за мобилно POS разплащане

myPOS – модерна алтернатива за мобилно POS разплащане През последните няколко месеца myPOS се доказа като отлична алтернатива за удобно и мобилно POS разплащане, което предлага редица предимства във всички сфери на бизнеса. Чрез myPOS получавате картови плащания от Вашите клиенти мигновено, независимо каква карта използват и имате незабавен достъп до парите в различни валути, без нужда от специална банкова сметка. myPOS е изключително удобно решение без такси и абонаменти за терминали. Това елиминира необходимостта от създаване на банкови сметки, осигуряващо независимост от банки и предлага значително по-нисък процент такса при транзакции с моментален достъп до парите. Свържете се с наш консултант или изпратете Вашето запитване на e-mail: mypos@microinvest.net, за да получите повече информация и да заявите демонстрация на системата.
В това издание:
Отваряме врати с промоции за още по-хубав празник
Paysera - евтини парични преводи, бързо и лесно
Как да започна бързо и лесно онлайн магазин, който работи с Microinvest Склад Pro
Съхранявайте данни в облака – вземете превантивни мерки сега
myPOS – модерна алтернатива за мобилно POS разплащане
Новини:
Micro.bg - първия в България онлайн склад без аналог
Персонализиране на документи - добавете Вашето лого на всички документи
Чакаме Ви в новия офис на Microinvest! Имаме изненади...
Счетоводен софтуер с подарък принтер Brother HL1112
Вижте снимки на всички печеливши от томболата! Станете фен!
Бързи връзки:
Microinvest Форум
Microinvest База Знание
Microinvest контакти
Нашите клиенти


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2017 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк