Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Система „Авангард“ по-близо от всякога до Вас!

Система „Авангард“ по-близо от всякога до Вас! Като предпочитан доставчик на специализирани и комплексни системи за управление на бизнеса, ние от Microinvest се стараем да предложим най-добрите решения, които включват само предварително проверени и тествани компоненти. Доказали се като топ продукт, системите „Авангард Store“, „Авангард Account“, „Авангард Touch“ се превърнаха в перфектното решение за бизнеса, съобразено с индивидуалните изисквания на всеки магазин, склад, заведение или счетоводна кантора. Резултатите от специално проведеното проучване на този тип продукти показаха, че системите „Авангард“ са лидер в сегмента по отношение на срок за пускане в експлоатация, набор от включени компоненти и крайна цена. При всички системи „Авангард“ хардуерните артикули се осигуряват окомплектовани от един доказан доставчик, компютърните конфигурации са с бързи процесори, достатъчно памет и с 12 месеца гаранция.
За нас е особено важно клиентите ни да получават правилните системи много бързо и лесно. Затова разчитаме на нашите обучени партньори в цялата страна. От началото на месец май е осигурена наличност на системи „Авангард“ във всеки град близо до Вас. Необходимо е само да се свържете с предпочитан представител, от където да получите Вашия „Авангард“, разнообразно хардуерно оборудване или просто професионална консултация!

Подгответе бизнеса за лятото!

Подгответе бизнеса за лятото! Лятото наближава! Ако планирате да отворите Вашия ресторант, бар или магазин за новия сезон, сега е правилният момент да направите предварителна подготовка, да изберете и да настроите подходящите системи, да обучите персонала и разбира се да се възползвате от страхотните ни предложения! Свържете с нас, за да получите преференциална оферта за цялостно оборудване за Вашия обект край морето. Ще Ви предложим окомплектовани и готови за използване системи, мобилни устройства за обработка на поръчки от клиенти, бутони за повикване на сервитьорите, решение, с което да приемате плащания и да правите разплащания, без необходимост от банкова сметка, пакет с фискален и нефискален принтер с търговски или ресторантски софтуер. Всичко, от което се нуждаете за успешен старт на Вашия бизнес за новия сезон, е при нас. Доверете ни се и се свържете с нас за повече информация. Предвидили сме атрактивни отстъпки и изненади!

Нова версия на Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light

Нова версия на Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light На разположение на всички наши клиенти са новите версии на Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light. Актуализираните версии на продуктите предлагат редица новости и оптимизации. Microinvest Склад Pro предлага засиленото бързодействие при работа със SQL сървъри, усъвършенстван модул "Прибавяне на стоки", оптимизация на функциите за търсене, задаване на ценови правила и генериране на баркод. Новата версия на Microinvest Склад Pro Light се отличава с допълнителни функционалности, гарантиращи удобната и бърза работа с продукта. Разгледайте пълния списък с измененията и изтеглете новите версии още сега от тук и тук.

Болнична система за повикване

Болнична система за повикване Microinvest приключи успешно няколко проекта за приложение на безжична система с бутони за повикване в болнични заведения. Необходимостта пациентите да сигнализират на медицинския персонал, че се нуждаят от тяхното внимание, се реализира по подходящ начин именно със системата, предлагана от Microinvest. Принципът на работа е лесен и ефективен – в сестринската стая се монтира табло за визуализация на повикванията, където дежурните лекари следят чрез звуков и светлинен сигнал в коя стая пациентът изисква техните грижи. Сигналите се изпращат при натискане на закрепен на подходящо място бутон за повикване, чийто номер съответства на номерацията на съответната пациентска стая, където е поставен. Опция е използването и на часовник-пейджър, който може да бъде носен от дежурната сестра, гарантиращ във всеки един момент чрез дискретна вибрация и звук, уведомление при спешен случай. Предимство е и напълно дистанционната работа на всички компоненти, липсата на монтаж и неудобни кабели.
Системата за повикване с бутони си остава също и незаменимо решение в заведения. Също е особено подходяща за използване на рецепция на хотели, администрация на бизнес сгради, постове за охрана на различни обекти, производствени и логистични центрове, кухни и санитарни помещения. Свържете се с наш консултанта за повече информация и демонстрация.
В това издание:
Система „Авангард“ по-близо от всякога до Вас!
Подгответе бизнеса за лятото!
Нова версия на Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light
Болнична система за повикване
Новини:
Microinvest продуктов каталог 2016
Решения за автомивка, автосервиз, автосалон, сервиз за гуми, тунинг център
Софтуер за салон за красота, СПА център, фризьорски салон
Станете част от глобалната партньорска програма на Microinvest!
„Mагическата“ USB памет
Очаквайте нова версия на Microinvest Делта Pro
Бързи връзки:
Снимки на обекти с Microinvest софтуер
Мобилни устройства с Windows 10
Фискален сервиз
Електронен подпис от Microinvest
Документация и ръководства
Безплатни продуктови обучения
myPOS


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2016 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк