Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Запишете се за безплатни продуктови обучения

Запишете се за безплатни продуктови обучения За всички настоящи и бъдещи клиенти отваряме врати и раздаваме безплатни пропуски за серия от продуктови обучения в град София. Регистрирайте се сега тук! Подготвили сме отделни дати за търговски и счетоводен софтуер. Предвидили сме време за представяне на най-интересните и практични казуси, възможност да зададете въпросите, които Ви интересуват и представяне на новостите в нашите решения. В шоурума може да разгледате цялата гама от готови хардуерни и софтуерни предложения, които са подходящи за Вашия бизнес – търговска система Авангард, счетоводен софтуер и принтер Brother, Pos системи, касови апарати, баркод скенери и много други. Имаме специално обособени демонстрационни места, на които може да тествате продуктите, заедно с наш специалист, който ще отговори на въпросите Ви. Единствено трябва да се регистрирате тук за датата, която желаете. Побързайте местата са ограничени! Всички актуални събития следете и онлайн на нашата facebook страница.

Актуализирани продукти

Актуализирани продукти На разположение на всички наши клиенти е новата версия на Microinvest Склад Pro. Сред основните изменения и подобрения са: вградена функционалност за изпращане на документ или справка по имейл; работа със скенери, с USB комуникация; бутон за опресняване в операция „Ревизия”; оптимизация на търсенията в различни прозорци. Сред предимствата, които Microinvest Склад Pro предлага, са: засиленото бързодействие при работа със SQL сървъри, бърз модул "Прибавяне на стоки", задаване на ценови правила и генериране на баркод. Разгледайте пълния списък с измененията и изтеглете новата версия на Microinvest Склад Pro от тук. Актуализация може да закупите онлайн тук.
За всички счетоводители и експерти от областта, работим по нова версия, която ще отразява последните законови изменения в болничните листове. Версията ще бъде достъпна в края на месец май. Следете нашия сайт и facebook страницата ни за повече информация!

Тръгваме към морето! Търговски системи за заведения и магазини!

Тръгваме към морето! Търговски системи за заведения и магазини! Как и от къде да закупите на добра цена цялостна система за заведения и магазини?! Ето тук сме подготвили за Вас нашите предложения! Ако планирате да отворите ресторант, бар, дискотека, кафе или магазин за новия сезон, сега е правилният момент да направите предварителна подготовка, да изберете и да настроите подходящите системи, да обучите персонала и разбира се, да се възползвате от страхотните ни предложения! Всеки клиент получава индивидуална оферта съобразена с нуждите му. Предвидили сме атрактивни отстъпки и изненади! Свържете се с нас. Нашите два офиса в гр. Варна и гр. Бургас са на разположение. Какво сме Ви приготвили, когато посетите нашия офис в град Варна? Вижте кратко представяне в снимки. Следваща стъпка – Microinvest офис Бургас…to be continued.

Електронно меню

Електронно меню Знаете ли, че можете да повишите качеството на обслужването и имиджа на заведението си?
Microinvest eMenu Pro е софтуер, специално разработен и предназначен да покрие нуждите на собствениците на ресторанти, барове, кафенета и сладкарници. С интерактивния си интерфейс Microinvest eMenu Pro безпроблемно ще замени старото хартиено меню и нуждата от физическо вземане на поръчката. С модулите си за „Отчети и статистика“, качването на менюто в сайта на заведението или излъчване на специалитети на рекламни монитори, приложението Microinvest eMenu Pro Ви спестява време и пари, и намалява възможността от човешки грешки. По мнението на собствениците на ресторанти, които са въвели електронно меню, печалбата нараства средно с 20-30%. За да видите всички функционалности и да си закупите Microinvest eMenu Pro, влезте тук.

Система за повикване на сервитьори

Система за повикване на сервитьори Microinvest предлага на своите клиенти бързо и лесно решение на проблема с бавното обслужване на клиенти, а именно – самостоятелна система от бутони за повикване на сервитьор с 1 или 3 функционалности, в комбинация с табло и/или часовници за получаване на номера на съответната маса, която желае да бъде обслужена. Системата е стабилна, съобразена със съвременните тенденции. Сред клиентите, които ни се довериха са SKYFALL Infinity Pool Bar & Food, к.к. Златни Пясъци, Комплекс "Овеч", Механа "Вълшебен извор". Повече информация за системата може да разгледате тук.
В това издание:
Запишете се за безплатни продуктови обучения
Актуализирани продукти
Тръгваме към морето! Търговски системи за заведения и магазини!
Електронно меню
Система за повикване на сервитьори
Новини:
Посетете обновения сайт СЧЕТОВОДНА ПРАКТИКА и се абонирайте за седмични счетоводни новини
Онлайн склад по всяко време
Заповядайте в нашия нов офис в град София
Персонализиране на документи
Бързи връзки:
Microinvest по света
Microinvest Forum
Oблачно архивиране


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2017 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк