Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

myPOS – модерна алтернатива за мобилно POS разплащане

myPOS – модерна алтернатива за мобилно POS разплащане Само няколко месеца след официалното представяне на системата myPOS от Microinvest, решението вече има десетки доволни клиенти. myPOS се доказа като отлична алтернатива за удобно и мобилно POS разплащане, което предлага редица предимства във всички сфери на бизнеса. Чрез myPOS получавате картови плащания от Вашите клиенти мигновено, независимо каква карта използват и имате незабавен достъп до парите в различни валути, без нужда от специална банкова сметка. myPOS е изключително удобно решение без такси и абонаменти за терминали. Това елиминира необходимостта от създаване на банкови сметки, осигуряващо независимост от банки и предлага значително по-нисък процент такса при транзакции с моментален достъп до парите. Свържете се с наш консултант или изпратете Вашето запитване на e-mail: mypos@microinvest.net, за да получите повече информация и да заявите демонстрация на системата.

Колко добре познавате клиентите си? Научете как може да разберете повече за поведението им.

Колко добре познавате клиентите си? Научете как може да разберете повече за поведението им. Много бизнеси се опитват да разберат повече за клиентите си - колко време прекарват в обекта, кои секции посещават, кои от тях идват за първи път или са редовни клиенти. Microinvest, в партньорство с Data Solutions Ви представя иновативното решение ShopUp, което събира и анализира информация за посетителите в даден търговски обект, чрез използване на преконфигурирани сензори.
Специално до 30 юни всички клиенти на Microinvest мога да се възползват от безплатна консултация и промоционален пакет за първите 3 месеца с безплатна инсталация на ShopUp! Научете повече за лимитираното предложение тук.

Касов апарат – уникат!

Касов апарат – уникат! Бъдете цветни и различни, като се възползвате от новата услуга на Microinvest да превърне Вашия касов апарат в уникат! Сега имате възможност да направите бизнеса си уникален и да използвате бутиков касов апарат в произволен цвят, избран от Вас. Разнообразието от цветни комбинации, нюанси и отблясъци ще Ви позволи да се отличите от конкурентите, да подчертаете корпоративната си идентичност, да усмихнете клиентите си, да работите с по-добро настроение и стил! В нашите фискални сервизи можете да закупите бутиков цветен касов апарат или да освежите старото си фискално устройство с нова модерна визия. За повече информация се свържете с нашите сервизни специалисти: 02/9 55 55 15 или ни пишете на e-mail: hardware@microinvest.net!

Ново от 3Logic

Ново от 3Logic Искаме да представим на Вашето внимание новите елегантни попълнения към серията хардуерни устройства с марка 3Logic – POS терминали ECOBRAVO 16.5". Терминалите се отличават с голям и удобен сензорен дисплей, модерен бял цвят, опция за добавяне на клиентски дисплей, четец за магнитни карти или втори 9.7" дисплей, подходящ за различни маркетингови и търговски кампании.
С 3Logic гарантираме функционалност и бързодействие на отлична цена. От марката може да избирате между кухненски и мобилни принтери, мобилни устройства, стандартни и мини USB баркод четци и безконтактни картови четци, програмируеми клавиатури, оборудване за безжично повикване, пакетни предложения за комплексна автоматизация на търговски обект, заведение, склад или офис. Не се колебайте да се свържете с наш консултант, за да Ви предложим най-подходящото 3Logic устройство.

Обекти на месеца

Обекти на месеца С нетърпение и гордост споделяме с Вас два от реализираните ни проекта през месец юни. Единият включва изграждане на система за повикване на сервитьорите в топ ресторанта на един от водещите готвачи в България и част от журито на кулинарното телевизионно реалити шоу MasterChef – шеф Андре Токев. В заведението не се допускат компромиси с качеството на предлаганата храна, както и с нивото на обслужване, което отговаря на най-високите световни стандарти. Използването на бутони за повикване на сервитьорите на всяка маса, табло за приемане на сигналите и часовник-пейджър за всеки от обслужващия персонал от Microinvest, гарантира, че всеки клиент ще получи необходимото внимание в точния момент в ресторант „ANDRe“. Ако искате система за оптимизация на обслужването и във Вашето заведения, научете повече за нея тук.
Вторият ни успешен проект този месец е израждането на цялостна търговска система, включваща софтуер с марка Microinvest и хардуерно оборудване в новооткрития супермаркет „Изток 23“ в град Казанлък. Обектът е с огромно ежедневно натоварване, работи с номенклатура от над 10 000 артикула и обслужването се извършва от две каси. Microinvest продукти са инсталирани на всички точки на продажби, на местата за обслужване на топла и студена витрини, на точките за самообслужване при плодовете и зеленчуците, в склада и офиса на администрацията. Пълен списък на използваните софтуерни системи и оборудване, както и снимки от супермаркет „Изток 23“, можете да разгледате тук.
В това издание:
myPOS – модерна алтернатива за мобилно POS разплащане
Колко добре познавате клиентите си? Научете как може да разберете повече за поведението им.
Касов апарат – уникат!
Ново от 3Logic
Обекти на месеца
Новини:
Нова версия 2.00.018 на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro
От 15.06.2016 г. Microinvest променя банковите си сметки
"Магическата флашка" - Вашият верен помощник
Подгответе бизнеса за лятото за лятото!
Продуктите на Microinvest са по-близо до Вас чрез мрежа от обучени партньори в цялата страна
Бързи връзки:
Документация
Безплатни продуктови обучения
Форум
Електронен подпис


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2016 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк