Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Обявяваме код „Update”…актуализирайте с над 60% отстъпка

Обявяваме код „Update”…актуализирайте с над 60% отстъпка Имате нужда от нов счетоводен или търговски софтуер? Искате да сте в крак с всички нови изменения в софтуера? Имаме нещо точно за Вас! Вижте тук.
От 9-ти юни Ви очакват 5 дни хит оферти на лицензи и актуализационни кодове. Актуализирайте софтуерните си продукти. Има хиляди причини да го направите, а сега и на отлична цена – 9,90 EUR за специално подбраните продукти: Microinvest Делта Pro, Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light. Всеки, който иска да добави ново работно място или да започне работа с продуктите на Microinvest, може да се възползва от пакет „Продукт + безплатна актуализация“ за 49 EUR, при стандартна цена 128 EUR. Сега е моментът! Заповядайте на място в централния офис на Microinvest в гр. София, в регионалните офиси – Варна, Бургас, Велико Търново и дилърската мрежа в страната. Разгледайте всички оферти тук.

Очаквайте нови версии!

Очаквайте нови версии! Между 12 и 16 юни ще бъдат активни новите версии на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro и Microinvest Склад Pro Light. В новата версия на Microinvest Склад Pro Light сме подготвили редица изменения. Най-интересното е възможността на продуктa да работи със самостоятелна база данни, която дава максимална гъвкавост при управлението на всеки малък ресторант, магазин или кафе. В новата версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro (2.00.024), ще бъдат отразени всички промени, обнародвани в Държавен вестник и влизащи в сила от 01.06.2017 г. Ще бъде добавено ново Обезщетение по чл.50а от КСО - Обезщетение при неизползване на отпуска за бременност и раждане, КСО ДВ, бр. 98 от 2016 г., в сила от 01.06.2017 г. Актуализиран е форматът за подаване на данни за изплащане на обезщетения за временна неработоспособност, бременност и раждане, майчинство и осиновяване от ДОО, съгласно публикувана спецификация в http://www.noi.bg, от м. май 2017 г. Направена е промяна в бланки на приложения към болнични и декларации за временна неработоспособност, бременност и раждане, съгласно Наредба за паричните обезщетения и помощи от държавното обществено осигуряване (НПОПДОО) , ДВ бр.30 от 11 април 2017 г. Следете на сайта на http://www.microinvest.net за новите версии.

Нова серия POS оборудване!

Нова серия POS оборудване! Представяме Ви новите елегантни попълнения към серията хардуерни устройства – POS терминали 15“. Терминалите се отличават с голям и удобен сензорен дисплей, процесор от серията J1900 , опция за добавяне на клиентски дисплей и цена от 359 EUR. Разгледайте различните предложения тук. С 3Logic гарантираме функционалност и бързодействие на отлична цена. От марката може да избирате между кухненски и мобилни принтери, мобилни устройства, стандартни и мини USB баркод четци и безконтактни картови четци, програмируеми клавиатури, оборудване за безжично повикване, пакетни предложения за комплексна автоматизация на търговски обект, заведение, склад или офис. Не се колебайте да се свържете с наш консултант, за да Ви предложим най-подходящото 3Logic устройство.

myPOS – модерна алтернатива за мобилно POS разплащане

myPOS – модерна алтернатива за мобилно POS разплащане myPOS се доказа като отлична алтернатива за удобно мобилно POS разплащане, което предлага редица предимства във всички сфери на бизнеса. Чрез myPOS получавате картови плащания от Вашите клиенти мигновено, независимо каква карта използват, и имате незабавен достъп до парите в различни валути, без нужда от специална банкова сметка. myPOS е изключително удобно решение без такси и абонаменти за терминали. Това елиминира необходимостта от създаване на банкови сметки, осигуряващо независимост от банки и предлага значително по-нисък процент такса при транзакции с моментален достъп до парите. Свържете се с наш консултант или изпратете Вашето запитване на e-mail: mypos@microinvest.net, за да получите повече информация и да заявите демонстрация на системата.
В това издание:
Обявяваме код „Update”…актуализирайте с над 60% отстъпка
Очаквайте нови версии!
Нова серия POS оборудване!
myPOS – модерна алтернатива за мобилно POS разплащане
Новини:
"Магическата флашка" - Вашият верен помощник
Електронно интерактивно меню за ресторанти и кафенета
Онлайн склад! Сега 2 месеца безплатно...регистрирайте се днес!
Продуктите на Microinvest отново са актуални! Запазете си място!
Бързи връзки:
Сайт за безплатни фактури
Оналайн уроци в youtube.com
Microinvest "База Знание"
Нашите клиенти


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2017 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк