Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

Летни Macro Дни в Microinvest

Летни Macro Дни в Microinvest 5 дни, в които можете да се възползвате от 50% отстъпка за счетоводен и търговски софтуер!
Защо сега? Използваме сезона на отпуските и почивките, защото знаем, че сега може да отделите малко повече време и да помислите за програмата, която използвате в момента – да я смените, да планирате нова инсталация, да си осигурите актуализация. Ние сме помислили за най-доброто решение! Какво е то? Софтуерен продукт с 50% отстъпка или сега само за 49 EUR вместо за 99 EUR за всички продукти, сред които и най-използваните счетоводни (Microinvest Делта Pro, Microinvest ТРЗ и ЛС Pro), търговски софтуер ( Microinvest Склад Pro, Microinvest Склад Pro Light, Microinvest eMenu Pro, Microinvest Баркод Принтер Pro) и много други ( Microinvest Utility Center, Microinvest Архиватор Pro).
До кога? Предложенията ще са валидни само тази седмица от 24 юли до 28 юли (петък), побързайте. Разгледайте тук как може да направите поръчка бързо и лесно!

30 % отстъпка за всички актуализации!

30 % отстъпка за всички актуализации! 30 % отстъпка за всички актуализации! Ще запазим лятното настроение с по-ниски цени на актуализациите до 15 септември. Осигурете си комфорта да разполагате с всички нови функционалности и нормативни изменения във Вашия Microinvest софтуер когато Ви потрябват, спестявайки средства и време! Всяка поръчка на 1, 3, 5 или 10 кода за актуализация до средата на месец септември ще бъде с 30 % отстъпка от стандартната стойност. Заплатените кодове могат да бъдат използвани без краен срок и за различни продукти. С код за актуализация на промоционална цена например, ще можете да си осигурите последната версия на Microinvest Делта Pro с функционалността "облачно архивиране"! А с пакет от 10 кода за актуализация, 1 код ще бъде на цена от само 13,93 EUR. Страхотна оферта нали?! Възползвайте се още сега да направите поръчка или да се свържете с вашия регионален представител.

Micro.bg с шеметно развитие! Споделете Вашето мнение и вземете подарък

Micro.bg с шеметно развитие! Споделете Вашето мнение и вземете подарък Само няколко месеца след официалния старт на онлайн складовата програма за търговски обекти - Micro.bg, тя се радва на изключително голяма популярност. Ежедневно на сайта се реализират десетки нови регистрации, а само в рамките на пет седмици през него са извършени над 10 000 операции! Всичко това ни дава увереност, че сме на прав път в развитието на една модерна платформа, която предоставя мощен инструмент за управление на всеки бизнес с минимална инвестиция на средства и време. Ако все още не сте тествали удобството, онлайн без инсталация и от устройство по избор (лаптоп, компютър, таблет), да правите продажби, доставки, да обработвате поръчки, да обслужвате клиенти и доставчици, да издавате документи с модерна визия, то сега е моментът! Заповядайте на http://www.micro.bg, направете бърза регистрация, а след това ни изпратете Вашите коментари и впечатления от работата със сайта на e-mail: marketing@microinvest.net. Всеки споделил своето мнение, коментар или препоръка до 31 август, ще получи подарък – безплатен абонамент за шест месеца за до три потребителя!
А ето какво споделят активни потребители на www.Micro.bg с нас:
„Искам да ползвам програмата за собствено улеснение, на склада, контрол на продажбите по потребители (имам две продавачки) и мениджърски справки. Хареса ми, че е доста олекотена програма и се работи чудесно“, обобщава Невена.
„Занимавам се със сезонен бизнес и този сайт беше идеалното решение, когато отново отворих магазинчето си за захарни изделия на морето за новия сезон. Направихме регистрация и започнахме. Аз и жена ми се справяме идеално, а този склад ни помогна доста да подобрим отчетността на дейността си.“, разказва Стоян.
„Изненадан бях от всички функции и справки на Micro.bg. Модулът за избор на стоки по картинки и имена ми харесва доста. Използвам го в кафенето си на таблет и върши супер работа. Документите с фирмено лого също са добри. Успех на екипа и проекта!“, добавя Божил.
Очакваме Ви на http://www.Micro.bg! На разположение са и видео уроци за работа със сайта!

Нова версия на Microinvest Делта Pro

Нова версия на Microinvest Делта Pro В крак с нуждите на потребителите ни, ние от Microinvest се стараем да предоставяме функционалности и промени за повишаване на продуктивността на счетоводните ни продукти. Във версия 1.01.057 от 19.07.2017 г. на Microinvest Делта Pro са добавени: функция за автоматично приключване на сметки от група 60 в прoзорец "Контиране", нова опция за извеждане на данни в справка „Главна книга със салда“, нови настройки в меню Други>Настройки>Основни настройки. Microinvest Делта Pro непрекъснато следва законодателството и промените на НАП, НОИ, НСИ, като по всяко време предлага ненадмината съвместимост на функциите с портала за предаване на данни към националните структури. Пълен списък с направените промени можете да намерите тук. Освен това може да се възползвате и от 30% отстъпка от стандартните цени на актуализационните кодове.
В това издание:
Летни Macro Дни в Microinvest
30 % отстъпка за всички актуализации!
Micro.bg с шеметно развитие! Споделете Вашето мнение и вземете подарък
Нова версия на Microinvest Делта Pro
Новини:
Решение за защита от криптовирус
Система за картови разплащания без банкова сметка
Електронно меню за ресторант и кафене
Счетоводен софтуер с подарък лазерен принтер
Бързи връзки:
Microinvest в YouTube
Решения за мобилна търговия
Безплатна система за фактури
Персонализиране на документи за 19 EUR


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2017 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк