Microinvest Partner Program
Ако не четете на кирилица натиснете тук

30 % отстъпка за всички актуализации!

30 % отстъпка за всички актуализации! Ще запазим лятното настроение с по-ниски цени на актуализациите до 15 септември. Осигурете си комфорта да разполагате с всички нови функционалности и нормативни изменения във Вашия Microinvest софтуер когато Ви потрябват, спестявайки средства и време! Всяка поръчка на 1, 3, 5 или 10 кода за актуализация до средата на месец септември ще бъде с 30 % отстъпка от стандартната стойност. Заплатените кодове могат да бъдат използвани без краен срок и за различни продукти. С код за актуализация на промоционална цена например, ще можете да си осигурите последната версия на Microinvest Делта Pro с функционалността "облачно архивиране"! А с пакет от 10 кода за актуализация, 1 код ще бъде на цена от само 13,93 EUR. Страхотна оферта нали?! Възползвайте се още сега тук.

Елегантни хардуерни решения по мярка

Елегантни хардуерни решения по мярка Непрекъснато разширяваме портфолиото си от предлагани хардуерни устройства. Работим с доказани доставчици, за да Ви предложим най-добрите решения по мярка за Вашия бизнес! Този месец представяме на Вашето внимание елегантни и надеждни POS терминали. Дизайнът им ги превръща в подходящ избор за всеки търговски обект или заведение. Размерите им пасват на всяко работно място. Техническите характеристики са оптимални, покриват всички потребителски изисквания и гарантират бързодействие със системите на Microinvest. Цената им е в пъти по-ниска от аналогични продукти. Можете да избирате от различни модели:
>> POSLab 10’’. Малко бижу, което пести работно място, предлагайки бързодействие и удобство при работа с неговия 10” 1024 x 768 LCD сензорен екран. Разполага с опция за добавяне на баркод четец, четец за магнитни карти и клиентски дисплей. Цени: 499 EUR/ 599 EUR*!
>> ECOBRAVO 15.6’’. Перфектно решение с модерна визия и елегантен бял цвят. POS терминалът разполага с 15.6’’ 1366 x 768 LCD сензорен екран, 2GB RAM и 320 GB HDD. Опция са клиентски дисплей, четец за магнитни карти и втори дисплей 9.7", подходящ за различни търговски кампании. Цени: 499.00 EUR/ 559 EUR/ 669 EUR*.
>> POS терминали със SSD. Подбрани устройства с голям и удобен за работа сензорен дисплей и фантастично бързодействие. След консултация с наш специалист ще Ви предложим най-подходящия вариант за Вас. Отново можете да избирате от класически и базови модели или такива с клиентски или втори 12.1" дисплей. Цени: 349 EUR/ 369 EUR/ 399 EUR/ 569 EUR*.

Още снимки и технически характеристики на устройствата вижте тук.

*Всички посочени цени са без вкл. ДДС.

Уникално компактно и комбинирано устройство с тъч монитор

Уникално компактно и комбинирано устройство с тъч монитор Запознайте се с най-новото допълнение към портфолиото ни за комплексни решение за магазин, ресторант, кафе или фаст-фуд. Това е многофункционално устройство, което събира в компактните си размери всичко необходимо за пълното оборудване на едно работно място на касиер или сервитьор. Разполага с 2GB RAM, Intel Z3637F процесор на 1.5 GHz, 9“ тъч екран, 4 USB порта, 1 HDMI порт, LAN и WiFi. Освен това идва с пълен комплект Microinvest търговски софтуер (Microinvest Склад Pro и Microinvest Склад Pro Light) и лиценз за Windows 10. Можем смело да твърдим, че това е продукт без аналог на българския пазар, като сме се постарали и цената му да е достатъчно атрактивна - само 199 EUR*! За повече информация за този страхотен малък помощник, се свържете с наш консултант или представител в страната.

* Посочената цена е без вкл. ДДС.

Подходящи допълнения към Вашата търговска система

Подходящи допълнения към Вашата търговска система Устройствата от серията 3Logic се доказаха като перфектното допълнение към съществуващите търговски системи на нашите клиенти, така и като предпочитан избор при изграждане на напълно нови такива. Microinvest поддържа постоянни наличности от всички артикуи, за да гарантира своевременно успеха на всеки проект.
С марката 3Logic получавате проверено качество на изключително достъпна цена! На Ваше разположение са кухненски и мобилни принтери с опция за различни интерфейси - USB, Serial, Ethernet, Bluetooth, RS232. Предлаганите модели са с 58 или 80 мм ширина на използваната хартия, както и с различни размери – от компактни преносими до по-големи и стабилни варианти. Предлагаме също стандартни и мини баркод четци с безотказна работа при сканиране, програмируеми клавиатури с вграден четец за магнитни карти, True Flat сензорни монитори. Отлично решение е и системата за безжично повикване на сервитьори, включваща бутони за повикване, табло и часовник-пейджър за приемане на сигналите от клиенти. Нашите технически специалисти са на разположение за професионална консултация при избора на точното хардуерно оборудване за Вас. Те ще Ви изготвят индивидуална оферта, за да вземете най-доброто решение!

Microinvest Склад Pro предлага интеграция с всички платформи за електронна търговия

Microinvest Склад Pro предлага интеграция с всички платформи за електронна търговия Благодарение на извършената интеграция с търговска платформа e-Hub, Ви предлагаме комплексно решение за автоматичен обмен на данни между Microinvest складов софтуер и всяка платформа за електронна търговия. Удобството се състой в това, че получавате решение, с което въвеждайки данните за стоки в складовия софтуер, те автоматично могат да бъдат публикувани с наличности, описание и продажни цени във Вашия електронен магазин. Така спестявате време и минимизирате възможностите за грешки, дублирани стоки и липсващи количества. Получавате мощен инструмент за управление на продажбите си, включително и онлайн, както и за цялостен анализ на търговската Ви дейност. Решението събира в едно модерен складов софтуер, модул за универсализация на данните и автоматичното им въвеждане в различни платформи. Инвестицията на средства за придобиване и време за внедряване са сведени до минимум. За повече информация се свържете с нас на телефон 02 9 55 55 15!
В това издание:
30 % отстъпка за всички актуализации!
Елегантни хардуерни решения по мярка
Уникално компактно и комбинирано устройство с тъч монитор
Подходящи допълнения към Вашата търговска система
Microinvest Склад Pro предлага интеграция с всички платформи за електронна търговия
Новини:
Нова версия на Microinvest Делта Pro от 10.08.2016
Нова версия на Microinvest ТРЗ и ЛС Pro от 16.08.2016
Бъдете в облака с Microinvest!
Обект на месеца: Комплекс "Овеч" - Ресторант и Нощeн клуб (снимки)
Бързи връзки:
Документация
База знания
Форум
Софтуерни пакети
Мобилни устройства
Фактури онлайн безплатно


Продукти | Цени и услуги | Център Поддръжка | Форум | За контакти

© 2016 Microinvest

Ако не желаете да получавате информация, моля отпишете своя e-mail адрес от базата ни данни, като използвате този линк